Heti asztrológiai előrejelzés: 2022, Április 22-29…

Kos: Befejezős hetünk lesz, és most képesek lesz pontot tenni az elhalasztott dolgainkra, főként a munka és a pénzkereset területein. Sőt most képesek leszünk olyan dolgoktól is megszabadulni, amelyek nemcsak tárgyilagos dolgokban, hanem lelkileg is visszafognak bennünket. Ennek az lesz a lelki velejárója, hogy képesek leszünk új frontokon is kezdeményezőbbek lenni.

Bika: Lehetőségünk nyílik arra, hogy egy spirituálisabb szemszögből lássuk a munkánkat és a pénzkeresetünket. Hogy képesek legyünk a fizikai teendőinket is összekötni egy magasabb életcéllal. Ezzel azt is eltudjuk majd érni, hogy amit teszünk az megnyugvást hoz nekünk, feltölt bennünket azzal az érzéssel, hogy a helyünkön vagyunk és mindezt úgy, hogy a teendőink révén még hasznosak is vagyunk a környezetünkben és úgy nagyjából a világban.  

Ikrek: Az együttműködéseink és a lelki nyugalmunk kerül fókuszba ebben az időszakban. Ez érvényes lesz, a partnerkapcsolatunk, a munkatársi viszonyain és a baráti köreinkre is. Szóval foglalkozzunk sokat a környezetünkben lévő emberekkel. Hiszen úgy is az emberek adják meg az élet savát és borsát, a tárgyilagos dolgok maximum a felszínes érzékelésünket kapirgálják meg.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, ami most nagyon hatékonnyá fog tenni minket, de arra vigyáznunk kell, hogy ne vigyük túlzásba a feladatainkat! Az emberi tényezők most egy kicsit megterhelőbbek lesznek, így úgy is dönthetünk, hogy teendőinket, feladatainkat egyedül oldjuk meg, vagy olyan társaságban hajtjuk végre őket, akikben maradéktalanul megbízunk, akik nagyon közel állnak hozzánk!

Oroszlán: Szellemileg/intellektuálisan leszünk aktívabbak ebben a szakaszban, az intellektusunk valamennyi területén. Így a racionális oldalunk mellett, az érzelmi intelligenciánk, a józan paraszti eszünk és a spirituális intellektusunk is be lesz kapcsolva. Így magától értetendő lenne ha olyan dolgokkal foglalkoznánk, amelyek nagyon fontosak vagy amelyek hosszútávon képesek befolyásolni az életünket.

Szűz: A lelkinyugalmunk nagyon fontos szerepet fog betölteni ebben az időszakban, így most próbáljunk úgy eljárni, hogy ezt tartjuk szem előtt. Feladataink, teendőink rendszerbe való iktatása nagy segítség lehet, ahogyan az is, hogy együttműködjünk másokkal, akik nagyon közel állnak hozzánk! A stressz helyzeteket kerüljük, ahogyan a minket stresszelő embereket is.

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, amit sokkal hatékonyabbá tudjuk tenni, ha tervek mentén haladunk, és ha együttműködünk másokkal. Mindezt főként azért mert most az is kifejezetten jól eshet majd, ha nem kell foglalkoznunk lelkünkben kavargó feszültségekkel, hanem csak tennünk kell a dolgunkat. Ráállni egy tervre, esetleg valaki felügyelete alatt, vagy segítségével és csak bele állunk és csináljuk!

Skorpió: A kommunikáció fog előtérbe kerülni ezen a héten, szinte minden formában. Írásban is és szóban is. Sőt most képesek leszünk arra, hogy a kommunikációnkkal megnyugvást tudjunk adni másoknak. De persze emellett arra vigyáznunk kell, hogy mások története, élethelyzete ne tegyen bennünk érzelmi kárt. Szóval igyekezzünk érzelmileg semlegesnek maradni.

Nyilas: A fizikai síkon kell most aktívabbnak lennünk, de mindez most azt fogja megcélozni, hogy a szívünkben és lelkünkben legyünk elégedettebb. Szóval tegyünk az egészségünkért, sportoljunk, kapcsolódjunk ki aktívan, töltsünk el minőségi időt és beszélgessünk sokat a hozzánk közel állókkal,  építgessük-szépítgessük a környezetünket, foglalkozzunk magunkkal lelkileg is, stb…

Bak: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni, lehetőleg a nagyon zajos, nagyon zizi külvilág kizárásával. Szóval azokkal töltsünk el időt, akik nagyon közel állnak hozzánk és akik lelkileg is jó hatással vannak ránk. Sőt mindezt úgy, hogy lehetőleg a külvilági lehetőségeinket is ehhez alakítsuk. Tehát most egy nyugodt erdei kirándulás fogja a nagyobb élményt jelenteni, egy tömeges rendezvényen való részvételhez képest.

Vízöntő: Magunk és a szeretteink kerülnek előtérbe ebben a szakaszban, valamint a kommunikáció. Most egy kicsit nehezebb lesz megnyílnunk, így ezért is fontos, hogy olyanokkal vegyük magunkat körül, akik társaságában oldottabbak vagyunk. Ezek a népek lehetnek az adott emberek, tehát a családunk, mind pedig az általunk választott egyének, tehát a barátaink is. Nekik nyíljunk meg, nekik beszéljünk, mert most ez fog jót tenni, lelkileg.

Halak: A munkánk, a pénzkeresetünk, az ismerőseink, a barátaink, a családunk tagjai tehát a külvilágunk fog terítékre kerülni. Sőt most mi leszünk az a nyugodt középpont, aki az állandóságot, a rendszert, a stabilitást jelképezi. Szóval lelkileg legyünk felvértezve, mert most mi fogjuk  feltölteni a közegünket, mi fogjuk beletenni azt a többletet, ami végett minden és mindenki sokkal flottabbul fog működni.

Ezen a héten a fő esemény a 27.-éra eső sziddha jóga lesz,. Ezen a napon bármit is tesszünk az sikeresen fog végbe menni. 26.-án pedig Gyógyító Buddha nap lesz, ami ideális arra, hogy tegyünk az egészségünkért.

Fizikailag a csípőinktől le egészen a lábujjaink végéig kell majd jobban oda figyelnünk magunkra, az ízületek terhelésétől a keringésen át kb. mindenre. A szakasz utolsó estéjén a Hold belekezd egy újabb körbe, így arra a pár órára már majd a fejünkre kell majd jobban vigyáznunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük