Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Szeptember 24 – Október 1…

Kos: Ezen a héten a fizikai síkon végzet feladatainkon túl, érdemes lesz a lelki nyugalmunkért is dolgozni. Ehhez kiváló eszköz lesz a kommunikáció! Merjünk olyan dolgokról is beszélni, ami esetleg egy kicsit kellemetlen, vagy ami nehezékként ül az otthoni környezetünkön. Természetesen arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy finoman, óvatosan fogalmazzuk meg mindazt, amit elszeretnénk mondani.

Bika: Kiváló időszakunk lesz arra, hogy magunkra figyeljünk és egy kicsit elvonuljunk. Nem feltétlen azért, hogy kivonjuk magunkat a forgalomból inkább azért, hogy az elcsendesüléssel képes legyünk számot vetni a beszédről és a cselekedeteinkről, amelyek összekötik a külvilágot a mi belső világunkkal. Arról ne feledkezzünk meg, hogy a beszéd inkább az ambíciókat és a vágyakat fedi le, míg a tettek pedig a valós értékrendet

Ikrek: Ebben a szakaszban elképesztően fontos szerepet fognak betölteni a szeretteink. Szóval próbáljunk minőségi időt eltölteni velük. Mind a barátainkkal, mind a családunkkal. A beszéd nagyon fontos lesz a megfelelő érintkezéshez, sőt most a kellemes csevegésen és udvarias érdeklődésen túl, képesek leszünk mély érzelmi területeket is érinteni és ez fogja megadni a minőségi időt töltés érzetét.

Rák: A munkánk és pénzkereset területén kell majd egy kicsit több energiát mozgósítanunk a hét folyamán, de ez az energia ráfordítás sokszorosan fog megtérülni. Sőt most akár olyan dolgokba is bele kezdhetünk, ami nem kifejezetten kapcsolódik a jelenlegi munkánkhoz, de járhat azzal, hogy némi mellékes pénzáramlást irányítson felénk. Szóval tartsuk nyitva a szemünket az adandó lehetőségek irányába.

Oroszlán: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy végre pontot tegyünk olyan dolgokra, amelyek már időtlen idők óta befejezetlenül állnak körülöttünk. Ez leginkább a munka területén fog most érvényesülni, de az otthonunkkal kapcsolatosan is előkerülhet ez-az, főként a munka jellegű dolgok. Befejezni dolgokat a kertben, kitakarítani a pincét, stb. Tehát olyan teendők, amelyek fizikai munkával járnak.  

Szűz: A belső, spirituális énünk fog némi többlet figyelmet kívánni ebben a szakaszban. Szóval teremtsük meg az időt arra, hogy békésen le tudjunk ülni, el tudjunk csendesedni és megtudjunk bizonyos dolgokat vizsgálni magunkban. Most képesek leszünk mélyebb síkokon is feloldani dolgokat. Ebben a szakaszban a baráti segítség hasznos lehet, a családtagok által nyújtott segítség nem igazán.

Mérleg: Az együttműködéses szálaink fognak előtérbe kerülni a hét folyamán. Ez érvényes lesz a privát életünk partnerikapcsolatára, és a külvilági éltünk együttműködéseire is, legyen az üzlettársi, munkatársai viszony. Sőt az együttműködéseink minden jellege is előtérbe fog kerülni legyen az önszántunkból vagy kényszerből működő partneri viszony. Szóval használjuk ki bölcsen a hetünket.

Skorpió: Olyan élet területek fognak fókuszba kerülni ezen a héten, amelyek sok figyelmet és sok kompromisszumot igényelnek a részünkről. Tehát bármi is kerül előtérbe, fogjuk fel feladatként, felajánlásként, segítség nyújtásként, mert most minden akkor fog jól alakulni, ha mi magunk hozunk némi személyes áldozatot a dolgok működésének érdekében. Szóval bármit is kell tenni adjunk bele mindent és egy kicsit annál is többet.

Nyilas: Az intellektuális képességeink és kapacitásunk fog egy kicsit jobban húzni ebben az időszakban. Így most képesek leszünk mindent egy kicsit alaposabban és mélyebben is szemlélni. Viszont ebben az időszakban akkor fog minden jól alakulni ha a fontos felismeréseinket mások megsegítésére, mások vezetésére használjuk. Valószínűleg is kelleni fog ahhoz, hogy mélyebben tudjunk dolgok mögé nézni.

Bak: Ezen a héten a lelki nyugalmunkkal és a tanulással való foglalatosság komoly lelki nyugalmat adhat, még akkor is ha éppen úgy érezzük, hogy nagyon nem találjuk a külvilággal az összhangot. Merjünk egy kicsit kiszakadni és bele olvadni egy lassabb, nyugodtabb világba, a saját belső világunkba, vagy a tanulmányaink világába. Így célra vezető lesz ehhez illő tanulmányokba merülni.

Vízöntő: Ebben az időszakban akkor fogunk tudni előrelépni a teendőinkben, ha képesek vagyunk minden szinten egy kicsit több energiát mozgósítani. Álljunk készen arra, hogy több erőfeszítést, több tervezést és több időt tegyünk bele az elvégzendő feladatokba. Ha ezeket képesek leszünk bele tenni, akkor meg fog jelenni az a segítség is, ami lényegesen megkönnyíti majd a feladatok elvégzését!

Halak: Ebben a szakaszban a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog betölteni a mindennapjainkban. Viszont vigyázzunk mert könnyen konfliktusba kerülhetünk a mondanivalónk miatt, ha nem figyelünk oda arra, hogy hogyan fogalmazzuk meg a mondanivalónkat. Szóval próbáljunk mindent szépen, kedvesen, stílusosan és legfőképp óvatosan megfogalmazni!

Ezen a héten a Szeptember 26 és 27 kellemes napoknak ígérkeznek, ahogyan az Október 1 is. Viszont a többi napokon lehetnek egy kicsit feszültebbek a hangulatok.

Fizikailag a fejünk búbjától le egészen a lengőbordánkig kell majd jobban oda figyelnünk az esetleges érzékenységre. Így a frontos fejfájásoktól kezdve, a torkunkon át, a köhögéses dolgokra is jobban oda kell figyelni, sőt ha tudjuk, akkor akár a megelőzésen is dolgozhatunk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük