Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Október 29-November 5…

kevesen tudják, hogy a rolling stones zenekar logója Káli istennő kinyújtott nyelvéből inspirálódott…

Kos: A szeretteink és közülük is leginkább a partnereink kerülnek előtérbe ezen a héten, valamint a lelki béke, a nyugalom és az elégedettség érzete. Szóval ne komplikáljuk túl a lehetőségeinket, örüljünk egymásnak és csak próbáljunk együtt lenni, élvezzük egymás társaságát, és fókuszáljunk olyan dolgokra amelyek mindkettőnk számára kellemes érzete generálnak.

Bika: Nagyon aktív időszaknak nézünk elébe, ami kiváló időszak lesz új dolgok megvalósítására és/vagy begyakorlására vagy akár régi már-már elfeledett dolgok folytatására is. De akár arra is, hogy rendszerbe szedjük a mindennapi életviteli ritmusunkat és új rendszereket felépítve az életünkbe, sokkal hatékonyabbá tegyük magunkat. A lényeg az, hogy csináljuk!

Ikrek: Az életviteli rendszerek fognak most terítékre kerülni. Nem csak a saját életünkben, hanem a szeretteink életében is. Szóval meg lesz a lehetőség arra is, hogy a saját életünk menetén ügyködjünk, de arra is, hogy tanácsokkal, a mi saját élet tapasztalatainkból és racionális elképzeléseinkből merítve másoknak is segítsünk finom hangolásokat végezni az ő egyéni életviteleiken.

Rák: Az otthonunk és a lelki nyugalmunk területei fognak markáns szerepet betölteni a mindennapjainkban. Szóval összpontosítsunk azokra a dolgokra amelyek a nyugalom és boldogság légkörét hozzák be az életünkben, ami lehet olyan magasztos dolgokkal is kapcsolatban mint pl. a művészetek vagy a spiritualitás területei, de lehetnek olyan érzéki dolgokról is szó mint pl. főzés és/vagy evészet. A lényeg az, hogy mindezt az otthonunk légkörében tegyük.

Oroszlán: Hatékony hetünk lehet, és ez akár több módon is megoldható lesz. Nézzük meg, hogy melyik irány vonal kompatibilis a jelenlegi állapotunkkal és álljunk bele abba az irányba. Egyrészről meg lesz a lehetőség arra, hogy fizikailag legyünk aktívak és olyan dolgokba vessük magunkat, amelyek az utóbbi időben kicsit háttérbe szorultak. De ugyanolyan jó lehetőségünk lesz arra, hogy távirányítva, a kommunikációnkon keresztül intézzünk el bizonyos feladatokat.

Szűz: A beszéd fontossága fogja dominálni ezt az időszakot az életünkben. Főként a saját magunk, a családunk, a barátaink és az ambícióink területein. Szóval beszélgessünk sokat a hozzánk közelállókkal, ami nekünk és nekik is hasznos lesz. És ne riadjunk vissza attól sem, hogy a személyes kapcsolat ápoláson túl igenis szóba hozzuk a terveinket, az elképzeléseinket, mert most könnyebb lesz rá megoldást  találni a környezetünk segítségével.

Mérleg: Ebben az időszakban a munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek fókuszba. Főként abból a szemszögből, hogy ezek a tevékenységek hogyan hatnak ránk személyesen.  Hogy mennyire érezzük azt, hogy ezek a tevékenységek minket előrevisznek, és feltöltenek. Vagy mennyire érezzük azt, hogy ezek a teendők terhelnek minket. Szóval fókuszáljunk magunkra és tegyük meg szükséges lépéseket a belső nyugalmunk érdekében.

Skorpió: Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat, lezárni helyzeteket. És mindezt nem haragból, vagy sértettségből, hanem egy nyugodt, lemondott hozzáállásból eredendően. Amikor már belsőleg is ráébredtünk, hogy ennek a történetnek vége van. Legyen az egy emberi kapcsolat, vagy egy kényszer helyzet, ami egy ideje húzódik. Úgy fogunk tudni tovább lépni, hogy az semmilyen módon nem fog meg viselni bennünket.

Nyilas: A vágyaink, a terveink, az ambícióink fognak előtérbe kerülni, sőt képesek leszünk minden mást figyelmen kívül hagyni. Szóval nem kell aggódnunk,  céljainkat tartsuk a szemünk előtt, legyünk nyugodtak és békések és amikor kell, akkor tegyük oda magunkat, mint még soha. És akkor ebben az időszakban olyan előrelépésekre is képesek lehetünk, amit talán még mi magunk sem mertünk elképzelni!

Bak: Ebben a szakaszban a munkánk és az életfeladatunk területei fogják a legtöbb figyelmet és energiát megkövetelni tőlünk. Fókuszáljunk a teendőinkre és most mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy hatékonyak is legyünk. Szóval kutassunk fel olyan segítőket, akik ki tudják egészíteni a mi hiányosságainkat és keressük meg azon részeit a munkánknak, amelyek a lelkünkkel is jól rezonálnak.

Vízöntő: Az énünk spirituális, lelki mivoltja fog előtérbe kerülni ezen a héten. Szóval legyen az vallásos buzgóság, vagy kötetlen spirituális elmélkedés próbáljunk az e világon túli világgal foglalkozni. Természetesen a saját szánk íze szerint. És ez most nem egy olyan élmény lesz, mint amikor az ember mondjuk fizikailag töltődik egy fárasztó időszak után. Mert most nem az lesz a lényeg, hogy szimplán feltöltődjünk. Most előre leszünk képesek fellelkesedni, jó hosszú időre fellelkesedni.

Halak: Ebben az időszakban az intellektusunk fog dominálni, de arra mindenképpen vigyáznunk kell, hogy ne csak a racionális, pragmatikus intellektusunkat hagyjuk érvényesülni. Szóval ne csak a világi dolgokat, ne csak a veszélyeket, ne csak a lehetséges problémákat fürkésszük, hanem azokat a lehetőségeket is amelyek az intuitív intellektusunkból fakadnak. Amelyek eltérnek a megszokottaktól, és amelyek a belsőnk jó oldalából származnak.

Ezen a héten ünneplik meg Indiában a szubkontinens legnagyobb spirituális fesztiválját, a Diwalit! Az év legsötétebb Újholdját, Káli Istennő éjszakáját, az év egyik legvarázslatosabb időszakát! Az indiai szokás szerint mi is meggyújthatunk néhány gyertyát November 4-én, hogy részesülhessünk az éjszaka áldásaiból!

Ezen a héten a mellkasunktól a derék vonalig kell jobban vigyáznunk magunkra, beleértve a mellkasi és hasüregekben lévő összes szervünket is. Tehát tegyünk ezekért a területekért és ne bolygassuk testünk ezen részeket. Tehát a mára hétköznapi mellkas szőrtelenítéstől, a köldök piercingen át, az alhát tetkóig próbáljunk mindent legalább egy héttel el halasztani.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük