Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Május 21-28…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, amit ha végig nyomunk erőből az természetesen komoly előre lépéseket is rejthet magában, de az is motivációs erőt jelenthet, ha a többlet energiákat mások kedvéért, sőt mások szolgálatában mozgósítjuk, amivel persze az ő előrelépéseiket segítjük. Sőt most ez lesz az ami lelkileg elégedetté fog minket is tenni, ebből fogunk tudni lelkileg táplálkozni.

Bika: Beszédes, kommunikatív hetünk lesz, főként a mások segítése és a segítő tanácsadás szempontjából! Sőt most képesek leszünk arra is, hogy oly módon lássuk a problémák forrását és kiváltó okait, ami miatt nagyon hatékonyak leszünk abban is, hogy ezeket, miként tudjuk mi magunk feloldani vagy mások segíteni ebben. Szóval a terapeuta vénánk is előtérbe fog kerülni!

Ikrek: Az otthonunk, az életviteli rendszereink és a partnereink kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. Könnyebb lesz az érzelmi érintkezés is, de az is, hogy racionálisan és tervezetten csináljunk meg dolgokat, akár együtt a szeretteinkkel. Így ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy szeretteinkkel együtt kialakítsunk új életviteli rendszereket mert most ezek az újdonságok jó hosszú időre is működhetnek.

Rák: Aktív hetünk lesz, mind fizikailag, mind intellektuálisan, mind verbálisan. Így nagyon hatékonyak leszünk, hiszen képesek leszünk arra, hogy bele tegyük az extra energiát a feladataink elvégzésébe, valamint arra is, hogy észre vegyük azt, hogy mit kell megtenni azért, hogy a dolgaink előremozduljanak, de azt is, hogy mit kell mondani, hogy előremozdítsuk a haladásunkat.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei kerülnek most fókuszba, de abból a szempontból, hogy miként tudjuk a saját életünket előre mozdítani. Így most adódni fognak azok a lehetőségek, hogy megnyíljunk a hozzánk közelállóknak, ami már abban is segíthet, hogy kibeszéljük magunkat, attól függetlenül, hogy azok a tanácsok, amiket kapunk mennyire beépíthetőek az életünkben.

Szűz: Az énünk, a családunk és a közvetlen környezetünk kerül előtérbe ebben az időszakban és mindez olyan módon, hogy képesek leszünk aktívan tenni a felsorolt témakörökben. Sőt most arra is képesek leszünk, hogy felismerjük azt, hogy most érzelmi töltődésre, vagy minőségi együtt létre, vagy ép közös fizikai együtt tevékenykedésre van szükségünk. Szóval a fizikai síkon zajló kert rendezéstől az együtt lazításig és töltődésig bármi lehet a hetünkkel.

Mérleg: Magunkkal és a lelki és mentális nyugalmunkkal kellene foglalkoznunk ezen a héten. Nem muszáj teljesen kivonulni a megszokott életünkből, de kelleni fog egy kis „Én-idő”, hogy képesek legyünk olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek jól eső érzéssel töltenek el bennünket, amelyek megnyugtatnak, töltenek bennünket. Próbáljunk csak olyanokkal körülvenni magunkat, akik nagyon közel állnak hozzánk.

Skorpió: A barátainkkal és a rokonainkkal próbáljunk minőségi időt eltölteni ebben az időszakban, mert most ez fogja a legtöbbet érzelmileg a konyhára hozni. Sőt ez most nem is muszáj fizikailag megélni, mert a kommunikáción lesz a fő hangsúly, így ha telefonon és egyéb eszközökön képesek vagyunk bele engedni magunkat mélyen szántó beszélgetésekbe, akkor a minőségi idő lehet akár on-line is.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, de egy spirituális megközelítésből. Egzisztencialista elképzelések kerülnek majd előtérbe, mint pl.,  hogy kell-e nekünk a jelenlegi  munkahely, vagy például az, hogy való-e nekünk a teljes munkaidő, vagy mi inkább egy részidős állásban tudnánk jobban kiteljesülni, miközben a saját vállalkozásunkat is építjük. Ezek lesznek most a fontos kérdések.

Bak: Ezen a héten szükségünk lesz egy kis magányra, egy kis egyedül létre, hogy újra kalibrálhassuk céljainkat, vágyainkat. Fókuszba fognak kerülni az ambícióink, a vágyaink és az, hogy amire eddig vágytunk az még mindig fontosak-e számunkra. Vagy esetleg az utóbbi időben megélt személyiség fejlődésünk hatályon kívülre helyezte-e a régebbi énünk értékrendjét?

Vízöntő: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ez irányba tett áldozataink fogják kiölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy ez miként hat ránk személyesen. Miként hat a lelkünkre a munkánk és munkánkkal járó feszültségek, konfliktusok, stb. Így most alkalmunk lesz azt megvizsgálni, hogy amit csinálunk az minket épít vagy rombol, vagy csak szimplán stagnálásban tart, érzelmileg.

Halak: Ebben az időszakban a külvilági életünk fog egy kicsit több figyelmet igényelni. Így a munkánk is előtérbe fog kerülni és természetesen azok az emberek, akiket mi választunk a világból. Tehát nem a rokonok és a családi barátok, hanem akiket mi invitálunk be az életünkbe. Így természetesen előtérbe kerülnek a partnereink is, legyen az együttműködés a privát életünkben vagy a munkánk terén.

Ebben az időszakban a fő momentum a Május 26-ra eső Telihold lesz. Ami egyrészről Buddha születésnapja, másrészt egy 10 milliószoros nap is a tibeti kalendáriumba. Ráadásul szerdán, amit Buddha napjának hívnak szanszkrit nyelven.

Fizikailag a csípőnktől a térdünkig kell vigyáznunk magunkra, így a kis hormon háztartásunkra is, a felfázásra is, és minden más ehhez a területhez kapcsolható témakörben is figyelmesebben kell eljárjunk. Fizikailag az ízületeinktől egészen a saját magunk által előidézet dolgokig, legyen az egy tetoválás az adott területen, vagy egy egyszerre kozmetikai beavatkozás, mint mondjuk a szőrtelenítés!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük