Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Május 21-28…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, amit ha végig nyomunk erőből az természetesen komoly előre lépéseket is rejthet magában, de az is motivációs erőt jelenthet, ha a többlet energiákat mások kedvéért, sőt mások szolgálatában mozgósítjuk, amivel persze az ő előrelépéseiket segítjük. Sőt most ez lesz az ami lelkileg elégedetté fog minket is tenni, ebből fogunk tudni lelkileg táplálkozni.

Bika: Beszédes, kommunikatív hetünk lesz, főként a mások segítése és a segítő tanácsadás szempontjából! Sőt most képesek leszünk arra is, hogy oly módon lássuk a problémák forrását és kiváltó okait, ami miatt nagyon hatékonyak leszünk abban is, hogy ezeket, miként tudjuk mi magunk feloldani vagy mások segíteni ebben. Szóval a terapeuta vénánk is előtérbe fog kerülni!

Ikrek: Az otthonunk, az életviteli rendszereink és a partnereink kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. Könnyebb lesz az érzelmi érintkezés is, de az is, hogy racionálisan és tervezetten csináljunk meg dolgokat, akár együtt a szeretteinkkel. Így ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy szeretteinkkel együtt kialakítsunk új életviteli rendszereket mert most ezek az újdonságok jó hosszú időre is működhetnek.

Rák: Aktív hetünk lesz, mind fizikailag, mind intellektuálisan, mind verbálisan. Így nagyon hatékonyak leszünk, hiszen képesek leszünk arra, hogy bele tegyük az extra energiát a feladataink elvégzésébe, valamint arra is, hogy észre vegyük azt, hogy mit kell megtenni azért, hogy a dolgaink előremozduljanak, de azt is, hogy mit kell mondani, hogy előremozdítsuk a haladásunkat.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei kerülnek most fókuszba, de abból a szempontból, hogy miként tudjuk a saját életünket előre mozdítani. Így most adódni fognak azok a lehetőségek, hogy megnyíljunk a hozzánk közelállóknak, ami már abban is segíthet, hogy kibeszéljük magunkat, attól függetlenül, hogy azok a tanácsok, amiket kapunk mennyire beépíthetőek az életünkben.

Szűz: Az énünk, a családunk és a közvetlen környezetünk kerül előtérbe ebben az időszakban és mindez olyan módon, hogy képesek leszünk aktívan tenni a felsorolt témakörökben. Sőt most arra is képesek leszünk, hogy felismerjük azt, hogy most érzelmi töltődésre, vagy minőségi együtt létre, vagy ép közös fizikai együtt tevékenykedésre van szükségünk. Szóval a fizikai síkon zajló kert rendezéstől az együtt lazításig és töltődésig bármi lehet a hetünkkel.

Mérleg: Magunkkal és a lelki és mentális nyugalmunkkal kellene foglalkoznunk ezen a héten. Nem muszáj teljesen kivonulni a megszokott életünkből, de kelleni fog egy kis „Én-idő”, hogy képesek legyünk olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek jól eső érzéssel töltenek el bennünket, amelyek megnyugtatnak, töltenek bennünket. Próbáljunk csak olyanokkal körülvenni magunkat, akik nagyon közel állnak hozzánk.

Skorpió: A barátainkkal és a rokonainkkal próbáljunk minőségi időt eltölteni ebben az időszakban, mert most ez fogja a legtöbbet érzelmileg a konyhára hozni. Sőt ez most nem is muszáj fizikailag megélni, mert a kommunikáción lesz a fő hangsúly, így ha telefonon és egyéb eszközökön képesek vagyunk bele engedni magunkat mélyen szántó beszélgetésekbe, akkor a minőségi idő lehet akár on-line is.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, de egy spirituális megközelítésből. Egzisztencialista elképzelések kerülnek majd előtérbe, mint pl.,  hogy kell-e nekünk a jelenlegi  munkahely, vagy például az, hogy való-e nekünk a teljes munkaidő, vagy mi inkább egy részidős állásban tudnánk jobban kiteljesülni, miközben a saját vállalkozásunkat is építjük. Ezek lesznek most a fontos kérdések.

Bak: Ezen a héten szükségünk lesz egy kis magányra, egy kis egyedül létre, hogy újra kalibrálhassuk céljainkat, vágyainkat. Fókuszba fognak kerülni az ambícióink, a vágyaink és az, hogy amire eddig vágytunk az még mindig fontosak-e számunkra. Vagy esetleg az utóbbi időben megélt személyiség fejlődésünk hatályon kívülre helyezte-e a régebbi énünk értékrendjét?

Vízöntő: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ez irányba tett áldozataink fogják kiölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy ez miként hat ránk személyesen. Miként hat a lelkünkre a munkánk és munkánkkal járó feszültségek, konfliktusok, stb. Így most alkalmunk lesz azt megvizsgálni, hogy amit csinálunk az minket épít vagy rombol, vagy csak szimplán stagnálásban tart, érzelmileg.

Halak: Ebben az időszakban a külvilági életünk fog egy kicsit több figyelmet igényelni. Így a munkánk is előtérbe fog kerülni és természetesen azok az emberek, akiket mi választunk a világból. Tehát nem a rokonok és a családi barátok, hanem akiket mi invitálunk be az életünkbe. Így természetesen előtérbe kerülnek a partnereink is, legyen az együttműködés a privát életünkben vagy a munkánk terén.

Ebben az időszakban a fő momentum a Május 26-ra eső Telihold lesz. Ami egyrészről Buddha születésnapja, másrészt egy 10 milliószoros nap is a tibeti kalendáriumba. Ráadásul szerdán, amit Buddha napjának hívnak szanszkrit nyelven.

Fizikailag a csípőnktől a térdünkig kell vigyáznunk magunkra, így a kis hormon háztartásunkra is, a felfázásra is, és minden más ehhez a területhez kapcsolható témakörben is figyelmesebben kell eljárjunk. Fizikailag az ízületeinktől egészen a saját magunk által előidézet dolgokig, legyen az egy tetoválás az adott területen, vagy egy egyszerre kozmetikai beavatkozás, mint mondjuk a szőrtelenítés!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük