Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Május 28 – Június 4…

Kos: A lelki nyugalmunk lesz mindennek az  alapja, de a hét nagy részében a külvilági dolgaink fognak dominánsabban igényelni a figyelmünket. A következő sorrendben kerülnek majd terítékre majd a feladatkörök. Munka a és életfeladat, majd jöhet a pénzkereset és az életünkben adódó lehetőségek, végül ezeket követve a kiadások és veszteségek menedzselése.

Bika: Az énünk és a kisugárzásunk most lényegesen nagyobb hatással fog bírni a környezetünkre. Így  a munkánk és karrierünk lehet az a terület, ahol most komolyabb előrelépéseket is meg tudunk tenni, sőt ahonnan mi magunk is tudunk egy többlet önbizalmat meríteni. Még saját vezetőink is keresni fogják a lehetőséget, hogy kikérdezzék a véleményünket bizonyos szakmai kérdésekben.

Ikrek: Ezen a héten, a mások segítése, a másokkal való együttérzés és a lelki nyugalom mellett a partneri viszonyaink is előtérbe fognak kerülni, így mindegy hány éve vagy évtizede vagyunk együtt partnerünkkel, most figyeljünk, segítsünk akár még szolgáljunk is, annak érdekében, hogy ráérezzünk az őt működtető elvekre. Mert így sokkal könnyebb lesz olyan módon kapcsolódni hozzá, ami nemcsak nekünk kényelmes, hanem neki is jó?

Rák: Meg kell küzdenünk némi szemtől szembeni ellentételekkel is, és némi háttérben zajló, manipulatív igazságtalanságokkal is. De két kapaszkodó nagyon is a segítségünkre lehet! Egyrészről keressünk fegyvertársakat, szövetségeseket, másrészről pedig legyünk végtelenül következetesek! Ezekkel a segítségekkel visszaállhat a rend, és nemcsak megúszhatjuk a kellemetlenségeket, még akár jól is jöhetünk ki belőlük.

Oroszlán: A lényeg az lesz ebben az időszakban, hogy jó uralkodóként segítsünk a környezetünkön. Ez lehet tanácsokkal és rálátásainkkal, de akár fizikai tevékenységgel is. Sőt bátran vállaljuk be azt is, hogy nemcsak fizikai téren és evilági dolgokban segítünk, hanem bátran ajánljuk fel mélyebb szántó gondolatainkat is, legyen az valami saját vagy olyas valami, amit mi is tanultunk, de egyezik a saját értékrendünkkel.  

Szűz: Otthonunk, gyermekeink és a partnerünk kerülnek fókuszba ebben a szakaszban, de mindennek az alapja a kiegyensúlyozott lelkület kell, hogy legyen. Így használjuk fel ezt a hetet arra, hogy minőségi időt töltsünk el egymás társaságába. És ez nem feltétlen azt jelenti, hogy elvont témaköröket boncolgatunk filozófiailag, ez lehet az is, hogy a ház körüli teendőinket csináljuk, de a lényeg az, hogy csináljuk együtt.

Mérleg: Tanulással és aktívitással fog kitöltődni ez a hetünk, amennyiben figyelünk a lehetőségekre és a belső hangunkra. Sőt most ez a két terület kis fogja egészíteni egymást. Mert a tanulmányoktól való szabadulást és a fejünk kiszellőztetését fogja segíteni az, ha aktívan csinálunk valamit. Ugyanakkor a nagy pörgés után fizikailag pihentető lesz leülni és szellemileg lefoglalni magunkat, úgy pihenés végett.

Skorpió: Beszéljünk és kommunikáljunk, minden lehetséges fórumot fel és kihasználva! De bátran vállaljunk be azt is, hogy nem szimplán beszélgetünk, hanem szinte már terápiás jellegű tanácsadást is végzünk a hozzánk közelállókon. Emellett az is támogatott lesz, hogy írásban is ideális módon legyünk képesek megnyilvánulni. Így ha van elmaradt vagy félre siklott levelezésünk azt a szállat most érdemes lenne újra felvenni

Nyilas: Ebben az időszakban a szívünk és lelkünk elégedettsége kerül előtérbe. Így fókuszáljunk arra, hogy mi az, ami minket elégedetté tesz. Ez lehet szinte bármi, mert most mindenre meg lesz az esély, annak érdekében, hogy mi jobban tudjuk működtetni az életünket. Mert ha most a kommunikáció terén kell erősítenünk, vagy bizonyos dolgokat fizikailag kell megtennünk az is mind támogatott lesz!

Bak: Egy kicsit elmélyülősebb hétnek nézünk elébe, így a bennünk keringő gondolatok, valamint az, hogy hogyan kapcsolódunk a külvilághoz fontos szerepet fog kapni a mindennapokban. Természetszerűen beszédünk és tetteink, mint kapcsolódási pontok a külső világhoz, most még jobban előtérbe fognak kerülni és persze az is, hogy ezeken a területeken kellene-e változtatnunk vagy sem.

Vízöntő: Személyünkben most sokkal szervezetebben leszünk képesek cselekedni, sőt most a hozzánk közelállók segítségére is számíthatunk ebben az időszakban. Szóval bátran merjünk bele vágni feladatokba, meg csinálni azokat a dolgokat amelyeket egy ideje már halogatunk vagy kerülünk. Most képesek leszünk befejezni azokat a dolgokat is, amelyeknél komolyabb feladatokat kell még megoldani, és azokat is, amikor már csak a pontot kell feltenni!

Halak: A munka, az életfeladat, a pénzkereset és a kiadások területei kerülnek előtérbe ezen a héten. A most bevállalt nehézségek és lemondások sokszorosan fognak megtérülni legyen az bármi! Többlet munkaórák, kapcsolati tőkénk felhasználása, befektetett pénz, idő és/vagy szakértelem bármit is teszünk az ügyeink előrehaladásának érdekében, az vissza fog áramolni hozzánk.

A hét fő momentuma az lesz, hogy Június 3-án a Gyógyító Buddha nap egybe esik egy Mritju jógával! Így most tegyük meg azokat a dolgokat az egészségünkért, ami valaminak a kiirtásával is jár, de nem komoly dolog. Vetessük le magunkról szemölcsöket, fogyasszunk olyan dolgokat, amelyek kihajtják belőlünk a parazitákat, stb.

De persze csak azokon a területeken, amelyek nem lesznek érzékenyebbek a Hold tranzitja miatt. Mert ezen a héten a combjainktól le egészen a lábujjunk végéig érzékenyebbek leszünk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük