Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Június 25-Július 1…

Kos: Befejezős hetünk lesz. És most képesek lesz pontot tenni az elhalasztott dolgainkra, főként a munka területén, vagy a megoldandó feladatok terén, amelyek egyébként nemcsak lelkileg tartanak nyomás alatt bennünket, hanem effektíven veszteséggel is járnak. Sőt miután már lezártuk ezeket a tudatalattinkban motoszkáló tényezőket, hihetetlen lelki nyugalmat fogunk érezni.

Bika: Lehetőségünk nyílik arra, hogy egy spirituálisabb szemszögből lássuk a munkánkat és az életfeladatunkat. És ez megnyugvást hozhat nekünk. Mert lehet, hogy most még nem ideális a munkánk, és nem azt érezzük, hogy teljesen a helyünkön vagyunk, de amennyiben a munkánk másnak nem árt, és stresszmentesen végezhető, valamint még meg is élünk belőle, szerencsések vagyunk.

Ikrek: Az együttműködéseink és a lelkünk kerül fókuszba ebben az időszakban. Ezek a területek amúgy is szétválaszthatatlanok. Ugyanis mint lelkek, valóságos öröm érzetet és tényleges szomorúságot csak más élőlények okozhatnak. Mert a tárgyi dolgok maximum a felszínes érzékelésünket kapirgálja meg. Így fókuszáljunk a környezetünkben élő lelkekre, bármilyen kapcsolatban is vagyunk velük.

Rák: Egyedül megoldani feladatköröket sokszor kevesebb stresszel jár, mint másokkal együttműködni. Viszont fizikailag nehezebb és lényegesen unalmasabb egyedül vitézkedni. Ugyanakkor egyes dolgokban mégis csak jobb magányos harcos-szerzetesként felvenni a harcot. Ez a kérdéskör fog minket mozgatni ezen a héten, egyedül álljunk bele vagy társaságban csináljuk meg.

Oroszlán: Szellemileg/intellektuálisan leszünk aktívabbak eben a szakaszban. Bennünk lesz az igény, hogy kialakítsunk egy új életviteli rendszert, amitől hatékonyabbak leszünk, amin keresztül jobban betudunk invitálni kapcsolati együttműködéseket, de a fő cél az lesz, hogy tehermentesítsük magunkat és az, hogy több időnk legyen a lelkiekkel foglalkozni, ami által nyugodtabbá válhatnak a mindennapjaink.

Szűz: A családunk és szeretteink kerülnek előtérbe ezen a héten. De fókuszba kerül majd az otthonunk is, a családi atmoszféránk fizikai síkja. Szépítgessük, építgessük a lakóhelyünk, a kertünk és mindezt lehetőleg csináljuk együtt az otthoniakkal.

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, ami egy kicsit fizikailag megterhelőbb lesz, de szellemileg meg inkább pihetetőbb. Mert most kifejezetten jól is eshet az, hogy kevésbé kell majd a lelkünkben kavargó dolgokkal foglalkozni, hanem az lesz célra vezető, ha bele állunk és csináljuk! Persze az agyunknak kell némi intellektuális aktívitás, de most azt is fókuszáljuk az elvégzendő feladatokra.

Skorpió: A kommunikáció fog előtérbe kerülni ezen a héten. Minden formában. Írásban is és szóban is. Sőt most képesek leszünk arra, hogy érzelmileg szinte teljesen le is válasszuk magunkat a szóban forgó témakörökről és olyan módon adjunk tanácsot, ami a belső bölcsességünkből fakad, minden jellegű részre hajlástól mentesen, csak az adott illető javát tartva szem előtt.

Nyilas: A fizikai síkon kell most megtennünk dolgokat, amelyek végkimenetelükben oda fognak vezetni minket, hogy szívünkben és lelkünkben legyünk elégedettebb. Szóval tegyünk az egészségünkért, töltsünk el minőségi időt és beszélgessünk sokat a hozzánk közel állókkal, kapcsolódjunk ki aktívan,  építgessük-szépítgessük a környezetünket és magunkat lelkileg, stb…

Bak: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni, lehetőleg a nagyobb és hangosabb aktivitás terünk teljes kizárásával. Szóval azokkal töltsünk el időt, akik nagyon közel állnak hozzánk, mindezt olyan üzemmódban, hogy ha most szeretnénk kikapcsolódni a szeretteinkkel akkor inkább egy erdei kirándulás és faház fogja a nagyobb élményt jelenteni, mint egy vízparti nyüzsgés.

Vízöntő: Magunk és a szeretteink kerülnek előtérbe ebben a szakaszban. Mind a hozott anyag, tehát a családunk, mind pedig az általunk választott egyének, tehát a barátaink. És ez most „nemcsak” kellemes fizikai időtöltés lesz és bulizás, hanem ez most lelkileg is töltődés lesz számunkra. Szóval mi magunk is legyünk nyitottak arra, hogy áramoltassuk a szeretetet és legyünk befogadóak is erre.

Halak: Arra lesz lehetőségünk ebben az időszakban, hogy azt vizsgáljuk meg magunkban azt, hogy a környezetünk mennyire befolyásol minket. A munkánk, a pénzkeresetünk, az ismerőseink, a barátaink, a külvilágunk. Sőt még azt is próbáljuk megfigyelni magunkban, hogy mi mit szoktunk feladni a fent említett témakörök érdekében. Majd törekedjünk az egyensúlyra, arra, hogy azért tesszünk, ami pozitív hatással bír ránk!

Ezen a héten a fő események az adott időszakra eső két péntek lesz. A 25 péntek sziddha jóga lesz, tehát bármit is tesszünk az sikeres fog végbe menni, az elseje pedig Gyógyító Buddha nap lesz, ami ideális arra, hogy tegyünk az egészségünkért.

Fizikailag a csípőinktől le egészen a lábujjaink végéig kell majd jobban oda figyelnünk magunkra, a felületi leégéstől kezdve, az ízületek terhelésig mindenre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük