Bemutatkozik a Bhakti Kutir oldala…

A bhaktikutir.hu és a bhaktikutir.hu facebook oldala már több mint 10 éve élnek és virulnak! Az oldalak célja egyszerű! A keleti kultúra és bölcsességek népszerűsítése! 

Nálunk az ősi indiai tudományok, tehát a védikus tudományok kicsit nagyobb hangsúlyt kapnak, de igyekszünk érdekességeket megosztani a japán, a tibeti és a kínai kultúrkörökből is!

Az elmúlt 10 évben több mint 1500 írással próbáltuk letenni a névjegyünket, egy elég széles spektrumból szemezgetve. Asztrológiai előrejelzésektől egyszerű házipraktikákig, egészség megőrző tippektől vicces történetekig szinte mindennel is találkozhattok az oldalunkon! 

Heti és havi asztrológiai előrejelzéseinkből lassan fél ezer olvasható az oldalunkon, ahogyan az Ájurvéda ás Hatha Jóga témákban is több száz bejegyzésnél tartunk! Szóval tényleg komolyan és aktívan rajta vagyunk az ősi bölcsességek megosztásán!

Mi abban hiszünk, hogy a a tradíciók fenntartása nem a hamvak tiszteletében rejlik, hanem a tűz fenntartásában! 

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük