Bemutatkozik a Bhakti Kutir oldala…

A bhaktikutir.hu és a bhaktikutir.hu facebook oldala már több mint 10 éve élnek és virulnak! Az oldalak célja egyszerű! A keleti kultúra és bölcsességek népszerűsítése! 

Nálunk az ősi indiai tudományok, tehát a védikus tudományok kicsit nagyobb hangsúlyt kapnak, de igyekszünk érdekességeket megosztani a japán, a tibeti és a kínai kultúrkörökből is!

Az elmúlt 10 évben több mint 1500 írással próbáltuk letenni a névjegyünket, egy elég széles spektrumból szemezgetve. Asztrológiai előrejelzésektől egyszerű házipraktikákig, egészség megőrző tippektől vicces történetekig szinte mindennel is találkozhattok az oldalunkon! 

Heti és havi asztrológiai előrejelzéseinkből lassan fél ezer olvasható az oldalunkon, ahogyan az Ájurvéda ás Hatha Jóga témákban is több száz bejegyzésnél tartunk! Szóval tényleg komolyan és aktívan rajta vagyunk az ősi bölcsességek megosztásán!

Mi abban hiszünk, hogy a a tradíciók fenntartása nem a hamvak tiszteletében rejlik, hanem a tűz fenntartásában! 

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .