Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Július 2-9…

Kos: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, de vigyáznunk kell arra, hogy ne feszítsük túl a húrt. Egy részről saját magunkat is megterheljük vele, más részről, amikor mát túl nyomjuk a dolgokat a környezetünket is feszélyeztetjük. A szavainkra és a kommunikációs stílusunkra vigyáznunk kell, újfent nem a szándékkal lehet a probléma, hanem abból, hogy túl akarjuk mások segítését, dolgok megvalósítását stb.  

Bika: Az énünk és a személyiségünk fog fókuszba kerülni, de kelleni fog a családunk és a barátaink közege, hogy kitudjunk teljesedni. Kelleni fog a biztonság érzet, hogy megtudjunk nyílni és eltudjunk mondani mindazt, ami minket foglalkoztat. És figyeljünk oda arra, amit mondanak. Mert most egy elejtett mondatból, egy kis szösszenetből is nagyon komoly felismeréseink  lehetnek, amelyek hosszútávon is sokat alakíthatnak az életünkön.  

Ikrek: Most a munkánk és a pénzkereset területei fogják kitölteni a hetünket. Sőt most a személyes varázsunk, a saját egyedi hozzáállásunk nagyon jól fogja befolyásolni ezeket az életterületeket. Szóval bátran engedjünk szabadjára az energiáinkat. Hozni kell majd némi személyes áldozatot is, legyen az több idő, vagy aktívabb hozzáállás, ami tanúsítunk,  de ez most egyenes arányban fogja az eredményeket is hozni.

Rák: Ezen a héten könnyebb lesz elengedni dolgokat, mert egyrészről lelkileg is stabilabbak leszünk és így meg lesz az erőnk, hogy végett vessünk azoknak a történéseknek és helyzeteknek, amelyek valójában csak hátráltatnak minket, csak eddig nem tudtuk felszámolni őket. Valamint mi magunk sokkal kreatívabbak leszünk abban is, hogy hogyan pótoljuk azokat az energiákat amelyeket lezárunk magunk irányában.

Oroszlán: Lehetőségünk adódik, hogy másként lássunk  bizonyos dolgokat. Hogy egy kicsit spirituálisabban, a nagyobb képet látva vizsgáljuk meg azt, hogy mi hogyan vagyunk lelkileg. Azt, hogy a külsőségekben  mint pl. a munkánk, mi hogyan teljesítünk, mi a jövő képünk, stb. Mindezt abban a fényben, hogy teret kapjon a személyes fejlődésünk és az is, hogy a fejlődés mellett a belső elégedettség is meg legyen.  

Szűz: A munkánk nagyon fontos szerepet fog játszani ebben az időszakban, de nagyon nagy szerepet fog kapni a partneriszerepeink is! Lehetőségek fognak adódni a másokkal való harmonikus együttműködésre, de emellett a munkánk terén most bizonyos területek szinte lehetetlenné válhatnak ha nem leszünk képesek másokkal együttműködni. Az együttműködési lehetőségek a privát életünkben is jobban fognak megnyilvánulni.   

Mérleg: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk mások megsegítésére és mindenre, ami feszültséget okozhat, vagy lelki kibillenést. Arra vigyáznunk kell, hogy mi magunk ne terhelődjünk túl mások problémáival, tehát csak addig legyünk aktívan részesei mások megsegítésében, ameddig az nem hat ki ránk negatívan. Mert ha kiégünk, akkor lényegesen tovább tartani az újra visszatérés mások megsegítésére!

Skorpió: Ezen a héten kötelező lesz jobban elmélyülni a spiritualitásban! Így valamelyest azok a világi frusztrációk is lényegüket vesztik, amelyek esetleg most előtérbe kerülhetnek. Hiszen amennyiben képesek vagyunk a fontos dolgokra összpontosítani, lélek dolgaira, akkor a felszínen megtörténő kisebb kellemetlenségek nem fogják annyira felborzolni a kedélyeinket!

Nyilas: A tanulás, az életviteli rendszereink optimalizálása, az eddig megtanultak alkalmazása, ezek fogják kitölteni a hetünket. A tanultak alkalmazásával képesek leszünk elmélyíteni a tudásunkat és képesek leszünk azt beépíteni az értékrendünkbe. Így az életvitelirendszereinket képesek leszünk sokkal hatékonyabbá és sokkal zökkenő mentesebbé is tennünk!

Bak: Aktív hetünk lesz, fizikailag és fejben is. A belső érzeteink azt fogják diktálni, hogy erőből, lendületből csináljunk dolgokat, és száguldjunk végig a hetünkön. De ettől függetlenül, ha ténylegesen komolyabb előrelépéseket szeretnénk elérni, akkor kénytelenek leszünk tervezni, és a tervek mentén haladni. Sőt a haladás mellett  elképesztően sok energiát is megtudunk majd spórolni.

Vízöntő: Beszédes, kommunikatív hétnek nézünk elébe. Amiben szerepet fog kapni a jól eső dumcsizások, és a mélyen szántó, velős beszélgetések is, amelyek kifejezetten építő párbeszédek lehetnek! Mindez úgy, hogy ez egy adok-kapok stílusú történet lesz, tehát mi is megtaláljuk azokat akik, inspirálnak majd minket, és mi magunk is képesek leszünk másokat inspirálni.

Halak: Magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunk légkörével, hangulatával lesz érdemes foglalkozni ezen a héten. A lehetőségek adni fogják magukat, de természetesen erőfeszítést is bele kell majd tenni a dolgok működtetésébe. Próbáljunk minőségi időt eltölteni egymás társaságába és próbáljunk minél több gesztust is megtenni szeretteink irányába, kényeztessük őket egy kicsit, megérdemlik!

Ebben az időszakban a Július 2 és 3 lesznek a könnyebb napok, míg a Július 7 és 8 a nehezebbek. Az Újhold felé haladunk, így vigyázzunk arra, hogy ne legyünk nagyon érzelem mentesek!

Testileg a szakasz első napján még a lábainkra kell oda figyelnünk, de utána már a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra, a vállainkra és a karjainkra is. Így most a fogorvos is kerülendő, persze ha muszáj, akkor muszáj, de még egy ártatlan váll tetkó is érzékenyebb lehet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük