Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Július 16-23…

Kos: Ebben az időszakban mind a munkánkban, mind a privát életünkben összpontosítsunk a régóta hallogatott feladatokra és működjünk együtt azokkal, akik képesek a feladatainkat előremozdítani. Sőt most nemcsak a feladataink megoldása lesz a jutalmunk, de az a fajta lelki nyugalom is, hogy a tudatalattinkban már nem lesz ott az a feszítés az elódázott feladatok végett.  

Bika:  Produktív hétnek nézünk elébe, de szervezetten kell működnünk. Tervezzük meg a teendőinket, keressünk segítőket, mi magunk is szívjuk fel magunkat és küzdjük le az akadályokat. Ezzel a formulával ezen a héten mindenre képesek lehetünk. Sőt most a belső, intuitív oldalunk is sokkal jobban be lesz kapcsolva, így még ez is sokat segíthet abban, hogy produktívak legyünk.

Ikrek: Amit ezen a héten kezdünk el meg tanulni vagy be gyakorolni azt biztosan fel tudjuk majd használni a jövőnkben és az életünkben. Így bátran vágjunk bele új dolgokba, sőt próbáljunk kialakítani egy kellemes, személyes kapcsolatot azzal, vagy azokkal, akiktől tanulunk. Mert most a tanult dolgok és a bennünket tanító mesterekkel is képes leszünk hosszútávúan együttműködni.

Rák: Ebben a szakaszban előtérbe fog kerülni az, hogy kialakítsunk új rendszereket az életünkben. Így fókuszba fognak kerülni a feladataink, teendőink, de nagy figyelmet fog kapni az is, hogy kivel látjuk el a feladatainkat, de akár az is, hogy a partnereinkkel alakítsunk ki új rendszereket. Például olyan témákban, hogy ki mit lát el az otthon körül, vagy mi az ami együtt csinálunk, és mi az, amit nem.

Oroszlán: Beszéljünk, tanítsunk, adjunk tanácsot, osszuk az igét, mert most a mondanivalónk sokat fog segíteni másoknak. És lehet, hogy mi csak azt fogjuk érezni, hogy merő kedvességből szóltunk néhány jó szót, de a másik félnek ez most nagyon sokat fog segíteni. Így ragadjunk meg minden adódó lehetőséget arra, hogy elérhetővé tegyük magunkat mások számára.

Szűz: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a mindennapjaink fogterítékre kerülni. Szóval foglalkozzunk kellemes dolgokkal és azt osszuk meg a szeretteinkkel. A kommunikációs csatornáink jól fognak működni, így meg lesz az a lehetőség is, hogy bizonyos dolgokat és feladatokat megtudjunk beszélni, áttudjunk alakítani olya módon, hogy az még kellemesebben működjenek.

Mérleg: Begubódzós időszakunk lesz, de az otthonunk és a nagyon közvetlen közegünk fontos szerepet fog kapni ebben az időszakban. Szó csinálhatjuk azt is, pihenünk, lazítunk, töltődünk, de persze ezt is a szeretteinkkel, de fókuszálhatunk arra is, hogy a házkörül aktivizáljuk magunkat és aktívan teszünk azért, hogy a környezetünk legyen harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb.

Skorpió: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy megvalósítsuk, vagy legalább is bele kezdjünk a megvalósításába a terveinknek, vágyainknak, ambícióinknak. De ehhez arra is szükségünk lesz, hogy megbeszéljünk bizonyos dolgokat a számunkra fontos emberekkel. Szóval legyen az család és/vagy barát most az ő véleményeik segíteni fog abban, hogy megtudjunk dolgokat valósítani.

Nyilas: A munkánk és az életfeladatunk kerül terítékre, az énünk és a családunk atmoszférájának tekintetében. Szóval amennyiben a munkánk saját magunk kárára megy, vagy terheli a családi atmoszféránkat az nem lehet az életfeladatunk. Mert nehézségek és kellemetlenségek mindenhol előfordulnak. De az ami a lényünket és a szeretteinket feszélyeztet az hosszútávon nem fenntartható.

Bak: Ebben a szakaszban foglalkozzunk a belső világunkkal. Az lenne a fontos, hogy törjük meg a mindennapokat, szakadjunk ki és figyeljünk egy kicsit befelé. Ez lehet akár utazás is, az a fontos, hogy a tudatunk most megtudjon pihenni. És ha olyan helyen vagy körülmények között találjuk magunkat, ahol minden új és nekünk semmit sem kell tudnunk, semmiről sem, akkor könnyebb lesz a magunkkal foglalkozás.

Vízöntő: Ebben az időszakban az lenne a legjobb, ha a mindennapos teendőink mellett foglalkoznánk a belső spirituális világunkkal is. Sőt lehetőség adódik, hogy a lelki világunkat és énünket feltárjuk a környezetünknek. Ezzel a környezetünk is egy mélyebb rálátást kap rólunk, másrészről képesek leszünk arra, hogy beintegráljuk a belső világunkat a mindennapi teendőink világába.

Halak: A hét folyamán az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni és az, hogy mi hogyan reagálunk bizonyos dolgokra az együttműködéseinkben. Hiszen sohasem lehetünk teljesen egyedül ebben a világban. Még ha az erdő mélyén élő remeték életét választjuk akkor is lesznek körülöttünk más élőlények, akikkel meg kell tanulni, ki kell tapasztalni az együttműködés csínját és bínját.

A hét fő spirituális eseménye a Július 23ra eső Telihold lesz. A mesterek teliholdja. AZ indiai kultúrában ezen a napon az istenek lepihennek aludni egy 4 hónapos időszakra, és így 4 hónapon át a mesterek tanításai adnak iránymutatást a mindennapokban.

Fizikailag a lengő bordáinktól le egészen a térdeinkig kell jobban oda figyelnünk magunkra, így akár a felfázásra is a strandoláskor, attól függetlenül, hogy 40 fok van. Mert most az adott területen érzékenyebb a kis szervezetünk

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük