Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Július 16-23…

Kos: Ebben az időszakban mind a munkánkban, mind a privát életünkben összpontosítsunk a régóta hallogatott feladatokra és működjünk együtt azokkal, akik képesek a feladatainkat előremozdítani. Sőt most nemcsak a feladataink megoldása lesz a jutalmunk, de az a fajta lelki nyugalom is, hogy a tudatalattinkban már nem lesz ott az a feszítés az elódázott feladatok végett.  

Bika:  Produktív hétnek nézünk elébe, de szervezetten kell működnünk. Tervezzük meg a teendőinket, keressünk segítőket, mi magunk is szívjuk fel magunkat és küzdjük le az akadályokat. Ezzel a formulával ezen a héten mindenre képesek lehetünk. Sőt most a belső, intuitív oldalunk is sokkal jobban be lesz kapcsolva, így még ez is sokat segíthet abban, hogy produktívak legyünk.

Ikrek: Amit ezen a héten kezdünk el meg tanulni vagy be gyakorolni azt biztosan fel tudjuk majd használni a jövőnkben és az életünkben. Így bátran vágjunk bele új dolgokba, sőt próbáljunk kialakítani egy kellemes, személyes kapcsolatot azzal, vagy azokkal, akiktől tanulunk. Mert most a tanult dolgok és a bennünket tanító mesterekkel is képes leszünk hosszútávúan együttműködni.

Rák: Ebben a szakaszban előtérbe fog kerülni az, hogy kialakítsunk új rendszereket az életünkben. Így fókuszba fognak kerülni a feladataink, teendőink, de nagy figyelmet fog kapni az is, hogy kivel látjuk el a feladatainkat, de akár az is, hogy a partnereinkkel alakítsunk ki új rendszereket. Például olyan témákban, hogy ki mit lát el az otthon körül, vagy mi az ami együtt csinálunk, és mi az, amit nem.

Oroszlán: Beszéljünk, tanítsunk, adjunk tanácsot, osszuk az igét, mert most a mondanivalónk sokat fog segíteni másoknak. És lehet, hogy mi csak azt fogjuk érezni, hogy merő kedvességből szóltunk néhány jó szót, de a másik félnek ez most nagyon sokat fog segíteni. Így ragadjunk meg minden adódó lehetőséget arra, hogy elérhetővé tegyük magunkat mások számára.

Szűz: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a mindennapjaink fogterítékre kerülni. Szóval foglalkozzunk kellemes dolgokkal és azt osszuk meg a szeretteinkkel. A kommunikációs csatornáink jól fognak működni, így meg lesz az a lehetőség is, hogy bizonyos dolgokat és feladatokat megtudjunk beszélni, áttudjunk alakítani olya módon, hogy az még kellemesebben működjenek.

Mérleg: Begubódzós időszakunk lesz, de az otthonunk és a nagyon közvetlen közegünk fontos szerepet fog kapni ebben az időszakban. Szó csinálhatjuk azt is, pihenünk, lazítunk, töltődünk, de persze ezt is a szeretteinkkel, de fókuszálhatunk arra is, hogy a házkörül aktivizáljuk magunkat és aktívan teszünk azért, hogy a környezetünk legyen harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb.

Skorpió: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy megvalósítsuk, vagy legalább is bele kezdjünk a megvalósításába a terveinknek, vágyainknak, ambícióinknak. De ehhez arra is szükségünk lesz, hogy megbeszéljünk bizonyos dolgokat a számunkra fontos emberekkel. Szóval legyen az család és/vagy barát most az ő véleményeik segíteni fog abban, hogy megtudjunk dolgokat valósítani.

Nyilas: A munkánk és az életfeladatunk kerül terítékre, az énünk és a családunk atmoszférájának tekintetében. Szóval amennyiben a munkánk saját magunk kárára megy, vagy terheli a családi atmoszféránkat az nem lehet az életfeladatunk. Mert nehézségek és kellemetlenségek mindenhol előfordulnak. De az ami a lényünket és a szeretteinket feszélyeztet az hosszútávon nem fenntartható.

Bak: Ebben a szakaszban foglalkozzunk a belső világunkkal. Az lenne a fontos, hogy törjük meg a mindennapokat, szakadjunk ki és figyeljünk egy kicsit befelé. Ez lehet akár utazás is, az a fontos, hogy a tudatunk most megtudjon pihenni. És ha olyan helyen vagy körülmények között találjuk magunkat, ahol minden új és nekünk semmit sem kell tudnunk, semmiről sem, akkor könnyebb lesz a magunkkal foglalkozás.

Vízöntő: Ebben az időszakban az lenne a legjobb, ha a mindennapos teendőink mellett foglalkoznánk a belső spirituális világunkkal is. Sőt lehetőség adódik, hogy a lelki világunkat és énünket feltárjuk a környezetünknek. Ezzel a környezetünk is egy mélyebb rálátást kap rólunk, másrészről képesek leszünk arra, hogy beintegráljuk a belső világunkat a mindennapi teendőink világába.

Halak: A hét folyamán az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni és az, hogy mi hogyan reagálunk bizonyos dolgokra az együttműködéseinkben. Hiszen sohasem lehetünk teljesen egyedül ebben a világban. Még ha az erdő mélyén élő remeték életét választjuk akkor is lesznek körülöttünk más élőlények, akikkel meg kell tanulni, ki kell tapasztalni az együttműködés csínját és bínját.

A hét fő spirituális eseménye a Július 23ra eső Telihold lesz. A mesterek teliholdja. AZ indiai kultúrában ezen a napon az istenek lepihennek aludni egy 4 hónapos időszakra, és így 4 hónapon át a mesterek tanításai adnak iránymutatást a mindennapokban.

Fizikailag a lengő bordáinktól le egészen a térdeinkig kell jobban oda figyelnünk magunkra, így akár a felfázásra is a strandoláskor, attól függetlenül, hogy 40 fok van. Mert most az adott területen érzékenyebb a kis szervezetünk

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük