Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Január 29-Február 5…

Kos: Ebben a szakaszban az tudja behozni a lelki békét és egyensúlyt az életünkbe, ha mindent alaposan és racionálisan végig gondolunk. Ami már magába foglalja azt is, hogy nem fogjuk elsietni a döntéseinket, másrészről így lesz könnyebb kitörni a sémákból és olyan megoldások felé haladni, ami eltér a megszokottaktól, és amit így sokkal izgalmasabb is kivitelezni.

Bika: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ezen a héten, azzal a felhanggal, hogy próbáljunk aktívan tenni az ide értetendő személyekért. Tehát a munkahelyünkön is próbáljunk egy kicsit többet tenni a kollégákért, és otthon is próbáljunk többlet erőfeszítést bele vinni a partnerünk elégedettség érzetébe. Ne aggódjunk, meg lesz a hatása, mert mi is élvezői leszünk annak, hogy a környezetünk boldogabb.

Ikrek: Beszéd, kommunikáció, aktivitás, tanulás, gyakorlás ezek mind terítékre fognak kerülni ebben a szakaszban. És míg a jó döntésekhez tapasztalat szükséges, addig a tapasztalathoz pedig rossz döntések. Szóval legyünk bátrak, aktívak és csináljuk, nyomjuk ezerrel, mert vagy éppen most fogjuk megszerezni a tapasztalatot a jövőbéli jó döntéseinkhez, vagy most ténylegesen sikerülni fog minden az erőfeszítéseink révén.

Rák: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és azaz igény, hogy dolgokat átalakítsunk és/vagy megreformáljunk kerül fókuszba ebben az időszakban. Szóval legyünk aktívak, vonjuk be a szeretteinket és csinálhatunk abszolút praktikus dolgokat is, mint pl. az otthonunk átalakítása, átrendezése, de akár új rendszereket is építhetünk, mint pl. a közös edzés.

Oroszlán: Ezen a héten az lenne az ideális a lelki nyugalmunk érdekében, ha egy kicsit elvonulhatnánk, egy kicsit elcsendesedhetnénk! Foglalkozzunk egy kicsit többet a belsőnkkel. Töltekezzünk olvasással, pihenéssel, meditációval! És persze vonjuk be a családunkat is, ha ők azt érzik, hogy most éppen kimaradnak a fontos történésekből.

Szűz: Aktív időszaknak nézünk elébe, ami viszont arra kiváló lesz, hogy előrelépéseket tegyünk meg a hosszútávú terveinkben. Sőt, ha most valami miatt nincs lehetőség effektíven tenni a terveink megvalósításáért, akkor az is jó lehet, ha elkezdjük a kommunikáció terén előkészíteni a terepet a későbbiekben való megvalósításért.

Mérleg: A munkánk és pénzkeresetünk területe, és a családi atmoszféránk területe között fog most ez az időszak ide-oda pattogni. Most mindkét területen nagyobb szükség lesz ránk, de azt ne feledjük, hogy mi vagyunk a két terület között. Szóval persze lehet egy ideig többlet erőfeszítést bele vinni mindenbe, ami érdemes, de hosszútávon azért el lehet csúszni a túl akaráson.

Skorpió: Az énünk, a spirituális hozzáállásunk, a munkánk, az életfeladatunk, a terveink és ezek minden permutációja fogja kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Röviden mondhatnánk azt is, hogy a belső világunk és a fizikai világban elvégzendő feladatköreink fognak most előtérbe kerülni, és az, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a két terület között.

Nyilas: A befejezések és lezárások fogják kitölteni ezt a szakaszt a mindennapokban. Akár olyan szempontból is, hogy képesek legyünk megszabadulni olyan ártalmas dolgoktól, mint rossz szokások, rossz beidegződések. Arról nem is beszélve, hogy most bizonyos emberi kapcsolatainkat is ki tudjuk szortírozni.

Bak: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, mind a partner kapcsolati viszonylatban, munka kapcsolataink terén, a feletteseinkkel való viszonylatban, de még a baráti kapcsolataink is előtérbe fognak kerülni. A közös metszés pont mi magunk leszünk, így ha oda tudunk figyelni magunkra és arra, hogy mi hogyan viseltetünk a kapcsolatainkban, akkor mindenkivel is jó lesz, ez a hét is.

Vízöntő: Nagyon aktív időszakunk lesz ezalatt az idő alatt és leginkább majd arra kell vigyáznunk, hogy ne működjünk túl, ne pörögjük túl magunkat. Próbáljuk tervekhez tartani magunkat, és oda figyelni azokra akikkel éppen együttműködünk. Ha ők kiállnak pihenni, vagy csak lazítani egy kicsit, mi is tegyük azt!

Halak: A racionális, praktikus énünk lesz terítéken ebben a szakaszban, de szerencsére olyan Halak üzemmódban, egy kis érzelemmel vegyítve. Szóval próbáljunk olyan dolgokban döntést hozni, amelyekben általában azért látunk kevésbé tisztán, mert túlságosan érintettek vagyunk érzelmileg. Most könnyebb lesz a szokásosnál racionálisabban gondolkodni!

Ebben a szakaszban az lesz a domináns asztrológiai állás, hogy 4 bolygó fog tartózkodni a Bak jegyében, Február 4-től pedig 5 bolygó. Szóval a Bak jó oldalai egyértelműen előtérben lesznek legyen az praktikusság, terhelhetőség, szabálykövetés. De arra is vigyázzunk, hogy a Bak tud kemény és rideg is lenni, néha túlságosan is!

Fizikailag a törzsünkre kell jobban oda figyelnünk, a szakasz elején a mellkasunkra, februártól pedig a has üregben történő eseményekre. Szóval vigyázzunk magunkra, együnk jól, tartsuk a törzsünket melegen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük