Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Február 26-Március 5…

Kos: Ezen a héten nagyon sok nehézségre és kellemetlenségre lehetünk képesek megoldást találni, amelyek negatívan befolyásolják a lelki egyensúly érzetünket. De ehhez mindenféle érzelemtől mentesen, teljesen racionálisan kell átrágnunk magunkat az aktuális problémáinkon és összpontosítanunk kell arra is, hogy ezekből a történésekből mi az a tanító jelleg, ami révén fejlődhetünk.

Bika: Az együttműködéseink területén kell számítanunk megoldandó feladatokra ebben az időszakban. Mindenek felett oda kell figyelnünk arra, hogy képesek legyünk mi is áldozatot hozni, és önzetlenül cselekedni, de úgy, hogy magunkat ne adjuk fel. Szimplán képeseknek kell lennünk arra, hogy ne ragaszkodjunk túlságosan a saját álláspontunkhoz, de amiről tudjuk, hogy az nagyon jól megy nekünk, abban ki kell tartani.

Ikrek: Most akkor fogunk tudni előrelépést elérni a feladatköreinkben, ha komolyabb erőfeszítést viszünk bele a mindennapjainkba. Nem kell túl komplikálni vagy túl gondolni a helyzetet, inkább fel kell tűrni az ingujjunkat és neki kell veselkedni erőből. Természetesen az jó ha van tervünk, és az is, ha a kevésbé fontos feladatokra van segítségünk, de most az lesz a hatékony hozzáállás, hogy nyomjuk ezerrel.

Rák: Ez az időszak rendkívül alkalmas lesz arra, hogy a tanulás terén legyünk kifejezetten aktívak. Sőt most ez érvényes lesz mindenféle tanulásra! Hivatalos intézményi keretek közötti tanulmányokra is, de akár tapasztalati tudás szerzésre is, amikor valaki gyakorlottabb mellé szegődve mélyülünk el valami újdonságba. Valamint otthon, a saját tempónkban elvégzett önképzésre is.

Oroszlán: Ezen a héten az lenne a legideálisabb ha egy kicsit többet foglalkoznánk magunkkal, de oly módon, ami feltölt bennünket. Szóval ha most nem vagyunk készek a fennkölt meditációra vagy más egyéb szellemi tevékenységre, összpontosítsunk olyan egyszerű fizikai tevékenységekre mint pl. a környezetünk szépítése, vagy önmagunk kényeztetésre és ehhez hasonló kellemes teendőkre.

Szűz: Ebben az időszakban a kommunikáción lesz a fő hangsúly. Sőt ha kommunikálunk képesek leszünk olyan helyzeteken is felülemelkedni, amelyeket veszteségeként és/vagy csalódásként életünk meg mostanában. Nem kell politikailag korrektnek lenni, de arra sem kell figyelnünk, hogy  óvatoskodjunk. Álljunk ki magunkért, és magyarázzuk el a történéseket a mi szemszögünkből is.

Mérleg: Ebben a szakaszban sokat tehetünk azért, hogy ki alakítsuk egy harmonikus egyensúly állapotot a külső és a belső világunk közt. Egyrészről, hogy időben is megtaláljuk az egyensúlyt a professzionális munka éltünk és az otthoni családi életünk között. Másrészről pedig, hogy az időtöltés szempontjából is kialakítsuk a harmóniát a barátok/ismerősök között és a rokonaink/szeretteink közt.

Skorpió: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkeresetünk területei kerülnek majd most fókuszba ebben az időszakban. Valamint az is, hogy a fent említett területek milyen módon hatnak ránk, a személyiségünk szempontjából. Próbáljunk minél jobban a mélyen futó mögöttes tartalomra koncentrálni, és a dolgok lényegét látni, így a külsőségek harmóniába fognak kerülni a belső értékeinkkel.

Nyilas: Ezen a héten képesek leszünk befejezni olyan feladatokat is, amelyek már régóta húzódnak, és amelyek talán némi feszültséget is okoznak, különféle konfliktusok generálásán keresztül. Sőt most nemcsak befejezni tudjuk majd ezeket a teendőinket, de képesek leszünk új dolgokba kezdeni úgy, hogy a korábbi feladatokból tanulva már sokkal körültekintőben járunk el az új feladatainkban.

Bak: Ebben az időszakban a munkánk és a pénzkeresetünk területén adódhatnak most komolyabb lehetőségek, de ettől függetlenül nagyon komoly szerepet kell, hogy kapjon a belsőnk is. Csak olyan munkákba, üzletbe vágjunk bele, ami összeegyeztethető a belső értékrendünkkel. Amelyeket fel tudunk vállalni, és ami mellett ki is tudunk állni! És, amibe bele tudjuk tenni az a bizonyos extrát.

Vízöntő: Ebben a szakaszban lehet, hogy egy kicsit csábíthatóbbak leszünk, kicsit kényelmesebbek. Így annak érdekében, hogy bizonyos dolgok azért ne maradjanak el, vagy ne kallódjanak el teljesen, át kell hárítani néhány feladatot. Szóval delegálni kell, vagy legalább megosztani a feladataink egy részét és most ezzel a hozzáállással fogunk hamarabb célba érni.

Halak: Ezen a héten sokkal érzékenyebbek leszünk a lelkiek terén. Így jobban szemünk elé kerülnek azok, akiknek szükségük van némi segítségre. Sőt bármilyen téren, legyen az fizikai segítség és aránylag egyszerűbb feladatok vagy lelki támogatás, komplexebb területek terén. Az a lényeg, hogy mi magunk maradjunk stabilak, hogy képesek legyünk másokat pátyolgatni és szeretgetni.

Ezen a héten a fő momentum az év első 10 milliószoros napja lesz, ami Február 27-re fog esni, a Telihold napjára. Ezt a napot mindenképpen használjuk ki arra, hogy minél több önzetlen és spirituális természetű gyakorlatot végezzünk el. Ugyanekkor vigyázzunk, mert a Február 27 és 28, valamint a Március 5 is Mritju jóga napok lesznek, amelyek nem igazán kedvezőek új dolgokba kezdésre. Maradjunk a régi jól bevált módszereknél. 

Fizikailag a mellkasunktól le egészen a nemi és ivar szerveinkig leszünk picit érzékenyebbek. Szóval figyeljünk oda a légzésünkre, az emésztésünkre és a hormon háztartásunkra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Február 26-Március 5…

  1. Forgách Ágnes szerint:

    Nagyon tetszenek a jóga bölcseleti írások, köszönöm és hála érte!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük