Heti asztrológiai előrejelezés: 2021. Február 19-26…

Kos: A beszéd, a kommunikáció és a tanítás fog előtérbe kerülni ezen a héten. Így ragadjunk meg minden lehetőséget arra, hogy kommunikáljunk a hozzánk közelállókkal. Sőt ebben a szakaszban az a lehetőség is meg lesz, hogy tanítsunk és tanács adjunk. Így bátran támaszkodjunk a tudásunkra és tapasztalatainkra, mert most lesz olyan, akinek pont mi tudunk újat mondani, mutatni.

Bika: Az énünk és a lelki nyugalmunk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Így törekedjünk arra, hogy olyan dolgokkal foglalatoskodjunk, amelyek harmóniával telítenek meg bennünket. Meditáljunk, tanuljunk, olvassunk, alkossunk és foglalkozzunk az életterünk szépítésével is. A lényeg az, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk amelyek nyugodt természetű jelenségek.

Ikrek: Ebben a szakaszban fel kell olyan dolgozni olyan eseményeket, kapcsolatokat, amelyeket mi magunk veszteségnek, vagy kárnak érzékeltünk. A lényeg az, hogy kommunikáljunk minél többet, mert ez fogja bennünk feloldani azt a feszültséget, amitől meg kell szabadulnunk. Nem is feltétlen a tanácsok, vagy a segítő szándék, amit ilyenkor érzékelünk, hanem egyszerűen az, hogy kibeszéltük magunkból!

Rák: A vágyaink és a terveink fognak fókuszba kerülni, de ahhoz, hogy mozgásba tudjuk hozni ezeket az elképzeléseinket, kommunikálnunk kell. Mert most azok az emberek akik ott vannak a környezetünkben, amellett, hogy végig hallgatják az elképzeléseinket ismernek is minket annyira, hogy tanácsaikkal és ötleteikkel megadják azt az extra „löketet”, ami ahhoz szükséges, hogy meg is tudjuk őket valósítani.

Oroszlán: A munkánk és az életfeladatunk témakörei kerülnek előtérbe ebben az időszakban, de nagyon intenzíven. Most a leghétköznapibb nehézségektől kezdve, pl. túlórák, fontos határidők, stb. egészen az olyan mélyen futó érzetekig, mint az, hogy helyemen vagyok-e egyáltalán ebben a munkakörben, vagy munkahelyen mindenféle megoldandó feladat előtérbe kerülhet. De most ez a tanterv.

Szűz: A lezárások és befejezések fogják kitölteni az a szakaszt a minden napjainkban. De arra ügyelnünk kell, hogy amit most meg kell oldanunk ne haragból, ne sértettségből csináljuk, hanem azért mert eljött az ideje annak, hogy túllépjünk, meghaladjunk bizonyos dolgokat, embereket. A fejlődéshez is kell változtatni, régi rendszereket nem lehet meghaladni a régi módszerekkel.

Mérleg: Ezen a héten vigyáznunk kell magunkra, mert előre nem látható eseményekkel kell szembe néznünk. És, hogy erre, hogy lehet egyáltalán vigyázni? Egyszerű, le kell lassítanunk erre a hétre! Foglalkozzunk spirituális témakörökkel, amelyek amúgy sem feltétlen igényelnek hatalmas fizikai aktivitást, vagy egyszerűen foglalkozzunk a hosszútávú terveinkkel, és azok későbbi megvalósításának tervezésével!

Skorpió: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, és készüljünk fel arra, hogy most egy kicsit minden nehézkesebben fog megtörténni. Könnyebb lesz félreértésekbe keveredni és/vagy valószínűleg a környezetünkben lévők is kicsit érzékenyebbek lesznek. Szóval mintha tojásokon sétálnánk legyünk óvatosak és körültekintőek, ezzel a elkerülhetjük a felesleges összecsattanásokat.

Nyilas: Ezen a héten az lesz a legideálisabb hozzáállás, ha egy kicsit bele temetkezünk a feladatainkba. Egyrészről meg lesz az az erő bennünk, hogy bele tudjuk vinni mind az extra energiát, mind a többlet időt is, másrészről pedig most nagyon komoly előrelépéseket is megtudunk majd tenni, hiszen ha most nagyon csináljuk azt amit csinálunk, akkor azzal az árral megyünk amelyet ez hét energiája ad nekünk.

Bak: Az intellektusunk mindkét része nagyon aktív lesz ebben az időszakban. Mind a hideg, mértani pontosságú racionális agyunk, mind pedig az érzéseken és megérzéseken alapuló intuitív oldalunk be lesz kapcsolva. Így a feladat annyi, hogy disztingváljunk, hogy tudjuk mikor melyik oldalunkat kell bevetnünk ahhoz, hogy eben az időszakban is tudjunk haladni az életünkkel.

Vízöntő: Az együttműködéseinkre kell most komolyabb mennyiségű energiát és figyelmet fordítanunk ebben a szakaszban. Sőt most ha úgy érezzük, hogy nekünk ezzel több a feladatunk, mint a másik félnek, vagy azt érezzük, hogy a másik fél kifejezetten nem tesz bele annyit, amit mi szükségesnek gondolnánk szimplán lépjünk túl ezen. Ne számolgassunk, ne aggódjunk. A kellemetlen gondolatok csak vendégek, jönnek és tovább állnak.

Halak: Ez a hét arról fog szólni, hogy csináljuk, tanuljuk, gyakoroljuk! Szóval az a lényeg, hogy legyünk aktívak mert most bármit teszünk az előre lépés lesz. Csináljuk azt, amiben azt érezzük, hogy most komolyabb energiát is bele tudunk vinni. Sőt még ott van egy olyan lehetőség is, hogy kifelé áramoltassunk energiát, hogy tanítsunk, de most a saját tanításunk révén is tanulni fogunk.

Ebben az időszakban a legfontosabb események a Február 24 és 25. 24-én Sziddha napunk lesz, tehát minden könnyebben fog sikerülni, másrészről az év legjobb napja lesz arra, hogy olyan tanulmányokba kezdjünk, amelyek rituálékkal, spirituális gyakorlatokkal kapcsolatos. 25-én pedig olyan napunk lesz, amelyek a materiális tevékenységeinkre lesznek különleges áldással, szóval minden újra, legyen az befektetés, vállalkozás, szerződés vagy vállalás.

Fizikailag az arcunktól indulva le egészen a lengőbordánkig kell majd jobban vigyázni magunkra, mind szervileg, mind csontszerkezetileg, keringésileg, hormonálisan, stb. Mindenre vigyázzunk testünk ezen szakaszában.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük