Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. December 17-24…

Kos: Ezen a héten a kommunikáción keresztül lehetünk sokkal hatékonyabbak, mint úgy általában. Eleinte verbalizáljuk az elképzeléseinket, a környezetünk számára, majd mérjük fel, hogy mit milyen módon tudunk megoldani. Majd vizsgáljuk meg azt, hogy tényleg akarjuk-e a szóban forgó dolgot. Ha igen, akkor delegáljunk és adjunk olyan tanácsokat, amelyek ténylegesen előreviszik a projektet!

Bika: Mi magunk, a családi atmoszféránk és az otthonunk fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni úgy, hogy lehetőleg az otthonunk keretein belül vagyunk és minden amit csinálunk az hozza járul egy harmonikus családilégkőr kialakításához. Ez lehet az ünnepekre készülődés egyes elemei is, mint pl. a lakás díszítés, és/vagy a közös főzés, stb.

Ikrek: Ezen a héten egy kicsit többet kell foglalkoznunk a lelkibékénkkel és lehetőleg úgy, hogy megpróbálunk egy kicsit lelassulni, és elvonulni a hangos, zűrzavaros külvilágtól. Ha még nem sikerült az ünnepi bevásárlással elkészülnünk, most inkább a házhoz rendelést próbáljuk beiktatni. Most az lenne a lényeg, hogy egy kicsit töltődjünk, regenerálódjunk és erőt gyűjtsünk az ünnepek jó megéléséhez.

Rák: Kommunikatív hetünk lesz, és nem csak abból a szempontból, hogy most közlékenyebbek leszünk, vagy nagyobb igényünk lenne a trécselésre, hanem úgy is, hogy most képesek leszünk sokkal jobban megnyílni magunkkal kapcsolatban is. Képesek leszünk megnyílni a terveinkkel és elképzeléseinkkel kapcsolatban is, és akár a nagyon mélyen lévő, totálisan elvont elképzeléseink kapcsán is.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, főként abból a szempontból, hogy ezek a területek hogyan hatnak ránk! Sőt főként úgy, hogy ezek hogyan hatnak ránk negatívan. Melyek azok a személyiség jegyeink, azok az érzelmi vonulataink, amelyeket vissza kell fogni, vagy háttérbe kell szorítani ahhoz, hogy „eltudjuk” végezni a megírt, ránk szabott munkamenetet. Ez kerül most fókuszba.

Szűz: Ezen a héten már a lecsendesedés és a visszahúzódás lesz a fő csapásvonal a mindennapjainkban. Amennyiben családon belül feltudjuk osztani a feladatköröket, most az lenne az ideális, ha mi iratkoznánk fell a ház körüli feladatokra. Legyünk mi, akik felkészítik az otthont az ünnepekre, akik elvégzik a szükséges előmunkálatokat az ünnepi vacsorára, akik becsomagolják az ajándékokat a kicsiknek.

Mérleg: Ebben az időszakban, csak úgy mint máskor, most is alakulhat úgy a helyzet a közvetlen környezetünkben, hogy nekünk kell békítőként, villámhárítóként fellépni a harmónia fenntartásának érdekében. Az hatalmas segítség lehet, ha a közös tervekre és/vagy a közös elképzelésekre fókuszálunk, és ezek mentén próbáljuk összebékíteni a szeretteinket.

Skorpió: A választott szeretteink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. A partnereink és a munkánkkal/életfeladatunkkal kapcsolatos együttműködéseink. Akiket azért tartunk magunkhoz lehetőleg jó közel, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Sőt most olyan lehetőségek is adódhatnak, hogy megpróbáljuk minél sorosabbra alakítani az együttműködéseinket legyen szó akár a privát vagy akár a professzionális életünkben működő kapcsolatainkról.

Nyilas: Ezen a héten sokkal érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, mint úgy általában. Sőt most meg lesz az a belső erőnk, hogy mások nehézségei ne taglózzanak le bennünket, miközben velük foglalkozunk. Ez természetesen nem fogja azt jelenteni, hogy érzéketlenek lennénk mások nehézségeire! Inkább azt, hogy most felleszünk vértezve egy olyan belső erővel, ami majd előrevisz bennünket.

Bak: Ebben az időszakban mind a racionális, mind az intuitív oldalunk be lesz kapcsolva. Szóval képesek leszünk egy időben kezelni az események racionális mivoltját, valamint látni fogjuk az érzelmi és az emberi vonulatát is a történéseknek. Szóval most képesek leszünk olyan tervekkel/rendszerekkel előállni amelyek akár nagyon hosszúidőre is részesévé válhatnak a mindennapjainknak.

Vízöntő: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a partnerek is akikkel együtt tudjuk csinálni, vagy akitől meg is tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Természetesen lesznek nehézségek a dolgok megtanulásában és kivitelezésében, de a felbukkanó partnerek jó szolgálatot fognak tenni, mert majd átsegítenek bennünket a nehezebb szakaszokon!

Halak: Tevékeny, aktív hetünk lesz, mert a fizikai erőnk és az abból fakadó lendületünk is előre fog vinni bennünket, miközben mentálisan is sokkal tevékenyebbnek fogunk bizonyulni, mint máskor. Szóval ragadjuk meg a lehetőségeket is csináljunk meg minél több olyan feladatot, amelyeknél azt érezzük, hogy egy kicsit el lettek hanyagolva az utóbbi időben!

Ezen a héten természetesen a Szent este lesz a legmarkánsabb tényező, de addig is tudnunk kell, hogy a December 18-20 napok egy kicsit intenzívebbek lesznek a szokottnál, így mindenképpen ügyeljünk arra, hogy ne vegyünk kellemetlenségeket személyesen. Tudjuk be annak, hogy Karácsony előtt mindig nagyobb a tülekedés, az intenzitás, stb.

Ezen a héten az arcunktól le egészen a felső emésztő szerveinkre kell majd vigyáznunk, szóval ha májunkra vagy az epénkre érzékenyek vagyunk, akkor bánjunk csínján a karácsonyi lakomákkal!

Om tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük