Heti asztrológiai előrejelezés az év végéig: 2021. December 24-31…

Kos: Ezekben a napokban egy elmélyüléses időszaknak nézünk elébe. Eleinte az lesz a belső hívásunk, hogy mindent racionálisan vizsgáljunk meg, logikusan, a józan paraszti ész szemszögéből. Majd ugyanazokat a történéseket és ugyanazokat a jellenségeket képesek leszünk egy kicsit a metafizika oldaláról is megközelíteni, amikor is fontos szerepet kap az ember intuitív oldala! 

Bika: A tanulás és a gyakorlás komoly szerepet fog kapni az életünkben ezen a héten, de főként abból a szempontból, hogy amit csinálunk azt csináljuk együtt a partnereinkkel. Ez érvényes lesz a privát életünkre nézve és a professzionális életünkre nézve is. A lényeg az lenne, hogy merjünk új dolgokat előtérbe helyezni, új módszereket bevetni, már jól bevált rendszereken túl is.

Ikrek: Ezen a héten kiemelkedő figyelmet leszünk képesek azoknak szentelni a környezetünkben, akiknek erre most szüksége van. Szóval vegyük a fáradtságot és keressük a kapcsolatot azokkal akik egyedül vannak, akiknek egy kicsit most nehezebben megy a soruk, stb. Most meg lesz bennünk az a finomság és az a tűz is, hogy úgy tudjunk segíteni, amit mások képesek lesznek befogadni.

Rák: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, minden szempontból. Így most adódni fognak a lehetőségek arra, hogy építő jelleggel tudjunk beszélgetni barátainkkal és szeretteinkkel. Sőt arra is, hogy képesek legyünk úgy megfogalmazni elképzeléseket, hogy azok szinte terápiásan hassanak a környezetünkre. Ezt nemcsak beszédben, de akár írott kommunikációban is képesek leszünk feltárni.

Oroszlán: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ezen a héten. Ez a közeli embereket és az otthonunkat is magába foglalja. Sőt kifejezetten áldásos lenne ha megpróbálnánk olyan dolgokat csinálni, amiben szerepet kap az összes résztvevő. Szóval dolgozhatunk a családi atmoszféránkon emberileg is, mint beszélgetés, együtt programozás, stb. De dolgozhatunk a fizikai síkon is, mint pl. az ünnepek előtti díszítés, otthon szépítgetés, stb.

Szűz: Ebben az időszakban egy igen aktív szakasznak nézünk elébe, mind a fizikai teendők, mind a lekommunikálandó feladatok terén. Szóval próbáljunk szervezetten és alapos módon eljárni még a legparányibb teendők terén is. Így képesek lehetünk minden tervünket, elképzelésünket és vágyunkat is megjeleníteni, ami nemcsak nekünk, de a környezetünknek is boldogságot fog jelenteni.

Mérleg: A családi atmoszféránk és a kommunikáció területei fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Próbáljunk minél több időt eltölteni szeretteinkkel és összpontosítsunk arra, hogy az minőségi legyen. Próbáljunk minél többet és minél több dologról beszélni. Most mélyebb és komolyabb témaköröket is felfogunk tudni dolgozni, sőt képesek leszünk régi beidegződéseket is megreformálni.

Skorpió: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy ezek a területek hogyan hatnak ránk, és úgy is, hogy a saját személyiségjegyeink miként befolyásolják a fent említett területeket. Sőt most lehetőségünk fog nyílni arra is, hogy finom beállításokkal végezzünk a terveinken abból kiindulva, hogy azok egyensúlyban vannak-e a személyiségünkkel.

Nyilas: A befejezéseken lesz a hangsúly ebben az időszakban. Most meg lesz bennünk azaz erő, hogy lezárjuk olyan dolgokat, amelyek hátráltatnak bennünket, vagy csak szimplán már nem visznek minket előre. Attól függetlenül, hogy ezek már rég megszokott és beépült tényezők képesek lehetünk a lezárásukra, ami természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy új dolgokba tudjunk kezdeni.

Bak: A barátaink és az ambícióink most különleges szerepet fognak betölteni a mindennapokban. Szóval próbáljunk minél több minőségi időt beiktatni velük és használjuk ki a figyelmüket és azt, hogy ők mennyire jól látnak bennünket. Bátran meséljünk nekik az elképzeléseinkről, a terveinkről és legyünk nyitottak azokra a dolgokra, amelyeket ők megfogalmaznak az ismeretünk tükrében.

Vízöntő: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, a választottak és a külvilágiak is, de most a munkakapcsolataink egy kicsit több figyelmet fognak igényelni. A választottak természetesen a partnereinket és a barátainkat takarja, hiszen őket mi választjuk kísérőnek az életünkben. A külvilági viszonyaink pedig a munkánk irányából hozzánk kapcsolódó embereket jelzi, akikkel most egy kicsit figyelmesebben és intenzívebben kell majd együttműködnünk.

Halak: Ezen a héten életünk lelki/spirituális területei fognak előtérbe kerülni. Szóval minden ami életünk ezen részéhez kapcsolódik most sokkal könnyebben lesz kivitelezhető és sokkal áldásosabban is hat majd! Meditáljunk, tanuljunk, olvassunk szentírást, végezzünk lelkigyakorlatokat, most szinte bármit csinálhatunk, aminek nyugtató, lelkileg töltő/telítő hatása van ránk nézve.

Természetesen ebben a szakaszban a karácsonyi ünnepek fognak fókuszba kerülni, de azt mindenképpen tudnunk kell, hogy míg a December 24 és 26 napok nyugodtabbak és kellemesebbek lehetnek, addig a 25 és 31-re eső napok egy kicsit intenzívebbek! Szóval ennek megfelelően tervezzük meg a karácsonyi/új évi látogatásainkat!

Testileg a lengő bordáinktól lefelé egészen a combjaink tövéig leszünk érzékenyebbek a Hold vándorlása miatt. Tehát vigyázzunk az emésztésünkre, a hormon háztartásunkra és persze az itt elhelyezkedő szerveinkre is. Ideértve a felső emésztő szerveinket, az emésztő szerveinket és a béltraktusunkat, de a nemi és ivarszerveinket is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük