Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Augusztus 20-27…

Kos: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek most fókuszba, de fontos eleme lesz a hétnek azok a belső dolgok, mint az ambíciók, a saját belső vágyaink, stb. Így nagyobb teret fog kapni a személyiségünk is és az önképünk is. Szóval bátran próbálkozzunk azzal a munkánk területén, hogy picit úgy alakítjuk a helyzetet, hogy nekünk is jó legyen, hogy úgy csinálunk meg dolgokat, ahogyan mi szeretnénk.

Bika: Egy olyan lelkileg nyugodt és kiegyensúlyozott állapotba kerülhetünk ebben az időszakban, ami abban fog segíteni bennünket, hogy lemondjunk dolgokról, hogy befejezzünk feladatokat és, hogy végre megszabaduljunk hátráltató tényezőktől. Mert most bármit is leszünk képes feladni, az a belső elhatározásból fog táplálkozni és nem egy negatív érzelemből, mint pl. a sértettség, dac vagy keserűség.

Ikrek: Ebben az időszakban tér fog nyílni arra, hogy a munkánk területét, a pénzkeresetünk módját és a materiális ambícióinkat egy spirituálisabb szemszögből is képesek legyünk megvizsgálni. Így természetesen arra is, hogy ennek fényében átértékeljünk bizonyos jelenlegi szükségleteinket, és újszerű döntéseket hozzunk annak fényében, hogy ezek ténylegesen szükségletek-e.

Rák: A hatékonyságunk fog terítékre kerülni ezen a héten. Főként annak a fényében, hogy mennyire tudjuk jól működtetni az együttműködéseinket és az együttműködéseinkből fakkadó előnyöket. Ugyanis kell belső kiegyensúlyozottság ahhoz, hogy igenis tudjunk élni olyan lehetőségekkel amelyeket nem mi teremtünk meg, sőt képesnek kell lenni ezeket jól kezelni, ami a hatékonyságunkat növeli és nem a tétlenségünket.

Oroszlán: Ebben a szakaszban erős késztetést fogunk érezni arra, hogy megsegítsünk másokat. Sőt ez most jót fog tenni velünk, lelkileg. De arra oda kell majd figyelnünk, hogy ne essünk át a ló túloldalára, és nem menjen a mentőakciónk a saját kárunkra és/vagy még véletlenül se azt érjük el a másik félnél, hogy ő már nem tesz magáért, hiszen meg van a megmentő, aki majd megoldja.

Szűz: A belső szellemi lényünk lesz most aktívabb a mindennapokban. A belső igény az lesz, hogy most egy picit töltsünk el több időt magunkon belül. Az érzelmi és pszichés szálak több figyelmet fognak igényelni, de nem feltétlen csak érzelmi reakcióra leszünk képesek. Képesek leszünk mélyebben is megvizsgálni a bennünk zajló folyamatokat és képesek leszünk  analitikusabban, aprólékosabban is felmérni a történéseket.

Mérleg: Ezen a héten a tanulás, a gyakorlás és az együttműködés kerülnek fókuszba. Szóval bátran engedjünk be új dolgokat az életünkbe, mert meg lesz az a belső erő és alaposság, hogy eltudjunk sajátítani új dolgokat, meg lesz a kitartásunk arra, hogy gyakoroljuk azokat és ott lesznek azok a személyek akik már jártasak az adott területen, akik kezei alatt mindez könnyebbé is tud válni.

Skorpió: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most úgy hozhatjuk ki a lehető legtöbbet ebből az időszakból, ha azon felül, hogy oda tesszük magunkat és nyomjuk ezerrel, egy kicsit rámegyünk a szervezettségre is. Szóval mérjük fel a feladatokat, a lehetőségeket és a körülményeket. Készítsünk terveket, akár több verzióra is és utána ugorjunk neki a feladatoknak!

Nyilas: Most az fogja a belső nyugalmunkat meghozni, ha kommunikálunk. Beszéljünk, tanácskozzunk, írjunk üzeneteket, cseréljünk eszmét, akár még vitatkozzunk is, de ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy a bennünk lévő felismeréseket ki tudjuk adni. És ez nemcsak nekünk lesz jó! A környezetünk is sokat fog kapni abból, hogy mi igenis megosztjuk az elképzeléseinket, a tapasztalatainkat, a belső bölcsességünket.

Bak: Magunkkal, a nagyon közeli környezetünkkel és az otthonunkkal kell foglalkoznunk ebben az időszakban. Ez fogja most azt ez energiát és jó érzést behozni az életünkbe, amit amúgy is támogat a sors. Innentől kezdve már alakíthatjuk a habitusunk szerint a mindennapokat, attól függően, hogy a mi kis belső környezetünk mit szokott csinálni amikor együtt vagyunk, de a lehetőséget alakítsuk ki az együttlétre.

Vízöntő: Ahhoz, hogy a szokásos szinten tudjuk hozni az aktivitásunkat, a kommunikációs intenzitásunkat, és úgy nagy átlagban ahhoz, hogy tudjuk hozni a saját formánkat most egy kicsit többet kell pihenünk, töltődnünk, rákészüljünk. Szóval ragadjuk meg az adódó lehetőségeket arra, hogy picit elvonuljunk. Pihenjünk le korábban, mint szoktunk, olvassunk és/vagy meditáljunk többet tegyünk azért, hogy kisimuljunk!

Halak: Ezen a héten bizonyos dolgokról le kell mondanunk, bizonyos dolgokat fel kell adjunk. És nem azért, mert most meg kell élni a lemondást. Azért kell bizonyos dolgokat kizárni, mert az fog jót tenni velünk. Szóval váljunk meg olyan dolgoktól amelyek túl sok belső nyomás alatt tartanak bennünket. Furcsa elképzelések, irreális igények, külsőségek hajszolása, és az ehhez hasonló őrültségek.

Ezen a héten a fő spirituális esemény az Augusztus 21-re eső Varalaksmi nap lesz. Az áldást adó Laksmi napja. A védikus időkben a királyok ezen a napon felajánlásokat tettek meg Laksminak, hogy a királyságukban mindenki jómódban éljen. Nem fényűzésben, hanem jómódban! Szóval ezen a napon mi is tehetünk felajánlásokat ennek érdekében. Az ezt követő nap, pedig egy rendkívül szilárd nap asztrológiailag. Szóval ha valami nagyon maradandót szeretnénk létrehozni, azt próbáljuk Augusztus 22-én elkezdeni.

Fizikailag térdtől le, a lábujjaink végéig kell oda figyelnünk magunkra. Szóval az ártatlan vádli tetoválástól a szokásos pedikűr alkalmunk is lehet izgalmasabb a szokványosnál. Mindez egészen Augusztus 26 este 7-ig. Utána a Hold egy új ciklusba kezd, így a maradék időszakban már a fejünkre kell majd jobban odafigyelnünk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük