Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Április 23-30…

Kos: Az intellektusunk területe lesz aktívabb ezen a héten, és az a belső igény, hogy rendezzük sorainkat. Szóval bátran fektessünk abba energiát, hogy új, jobb életviteli rendszereket iktassunk be a mindennapjainkba, legyen szó életünk bármely területéről, mert most meg lesz bennünk azaz erő, hogy hosszú távon is fenn tudjuk tartani azokat a rendszereket, amit most beiktatunk.

Bika: Az együttműködéseink kerülnek fókuszba ebben az időszakban. Azzal a képességgel karöltve, hogy megtudjuk állapítani azt, hogy az egyes kapcsolataink milyen energiát hordoznak magukban. Hogy megtudjuk magunkban fogalmazni, hogy mely kapcsolataink azok, amelyek harmonikusan működnek, és ami fel is tölt bennünket. És melyek azok a kapcsolatok, amelyek leszívnak bennünket.

Ikrek: Egy aktív szakasznak nézünk elébe, amikor is sokkal érzékenyebbek leszünk arra, hogy másokat segítsünk és támogassunk. Viszont fel kell majd tudnunk mérni a saját tűrő határainkat is, mert nem szabad abba bele csúsznunk abba, hogy olyan helyzeteket is be vállalunk, olyan szituációkba is bele megyünk, amelyek hosszútávon minket semmisítenek meg.

Rák: A beszéd, a kommunikáció, a tanulás, a tanítás mind előtérbe fog kerülni ezen a héten. Így figyeljünk oda, hogy milyen lehetőségeket kínál nekünk a sors, hiszen bármelyik lehetőségből képesek lehetünk akár az összeset beteljesíteni. Hiszen milyen könnyű úgy tanulni, hogy közben tanítunk is. Vagy pl. mennyivel könnyebbé válhat a tanulás, ha közben folyamatosan adódik a lehetőség arról beszélni, amit tanulunk.

Oroszlán: Mi magunk, és a közvetlen környezetünk kerül most fókuszba ebben az időszakban. Sőt ehhez az a belső igény is párosulni fog, hogy a fent említett területeket a harmónia szempontjából vizsgáljuk meg. Szóval fókuszáljunk olyan dolgokra, aminek a megoldásával, befejezésével egy harmonikusabb egységként éljük meg azt. Legyen az egy fizikai terület az otthonunkba, amit helyre kell tennünk, vagy egy mélyebb témakör saját magunkban.

Szűz: A lelki egyensúlyunk és lelki békénk fog most fontos szerepet betölteni a mindennapjainkban, és ennek az ideális megéléséhez valószínű, hogy az lenne a legjobb, ha egy kicsit kivonulnánk a hétköznapi zsizsgésből. Így lesz alkalmunk arra, hogy elmélkedjünk, elcsendesedjünk és olyan dolgokról gondolkodjunk, aminek a feloldásával, megfejtésével előremozdíthatjuk a lelki nyugalmunkat.

Mérleg: Ebben a szakaszban olyan történések is beáramolhatnak a mindennapjainkba, amikor nekünk kell fenntartani az egyensúlyt. Ez lehet egy a családunkból adodó ehylzet végett is, de akár leszállíthatják ezt a barátiköreink tagjai is. A lényeg az, hogy a villámhárítást végző személy minden irányból kapja az ívet, így arra ügyelnünk kell, hogy ne roppanjunk bele mások konfliktusaiba.

Skorpió: Mi magunk és a külvilági életünk meghatározó pontjai kerülnek terítékre ezen a héten. Így a munkánk, a pénzkeresetünk mellett a barátaink személye is előtérbe fog kerülni. Valamint arra is fel kell készülnünk, hogy mi magunk lehetünk egy kicsit érzékenyebbek, így próbáljunk egy kicsit elnézőbben tekinteni a megvizsgált területekre, hogy ne billenjünk kis olyan dolgokon, amit mi észre veszünk, de de másnek fel sem merül az a témakör.

Nyilas: A lezárások és befejezések fogják most kitölteni ezt a hetünket, és mindez elképesztő lelki nyugalmat lesz képes belevinni az életünkbe. Szóval összpontosítsunk olyan be nem fejezett, félbe hagyott dolgokra, aminek kipipálásával leveszük magunkról azt a terhet, ami ott motoszkálhat bennünk, hogy még mindig nem tettünk pontot valaminek a végére. Értelemszerűen összpontosítsunk a fontos dolgokra!

Bak: A belső és a külső világunk egyszerre fog terítékre kerülni, főként abból a szemszögből, hogy ezek a területek mennyire vannak harmóniában az életünkben. Így a munkánk és a pénzkereset ugyanúgy fókuszba fog kerülni, mint az értékrendünk és a belső hívásaink. Sőt most egy olyan szakaszban leszünk, amikor a két területet, most képesek leszünk összhangba is rendezni!

Vízöntő: Ezen a héten a munkánk és a munkatársaink most egy kicsit több figyelmet fognak igényelni, a megszokottnál. Így most egy kicsit több időt is kell szentelnünk ezekre a területekre, mert amennyiben ezt most nem tesszük meg, ez egy olyan lemaradásnak, olyan hiánként fog majd jelentkezni, ami idővel terhet fog jelenteni. Szóval most egy kicsit többet kell bele tennünk ezekbe a kalapokba.

Halak: A segítség nyújtás, a támogatás, a spirituális értékek, a lelki gyakorlatok most mind fontos szerepet kapnak majd a mindennapokban. Sőt elképesztő felismeréseink lehetnek a leghétköznapibban induló helyzetekből, beszélgetésekből. Pont ezért nagyon erősen kell tartanunk a figyelmet. Ne csúszunk bele az autópilóta üzemmódban, ne menjen minden rutinból, legyünk tudatosak!

Ezen a héten a legjelentősebb momentum az Április 26-án megtörténő Telihold lesz. Ami egy szempontból nagyon különleges lesz, mert amikor a Telihold a hold napjára esik, a hétfői napra, azok mindig szinte már misztikus jellenségek is, de emellett Indiában ezen a napon ünneplik meg Hanumán születésnapját is! A Rámajána eposz egyik főhősének evilági megjelenését.

A szervezetünk szempontjából a lengőbordáinktól le egészen combtőig kell jobban oda figyelnünk magunkra, így az emésztésünkre is, az adott területen lévő ízületeinkre is, de most a hormonháztartásunkra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..