Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Szeptember 18-25…

Kos: Ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek leszünk mások irányában. Egy részről úgy a nagy átlagban jobban ki leszünk élezve mások nehézségeire, és sokkal pro-aktívak leszünk abban, hogy felajánljuk segítségünket. Másrészről kifejezetten érzékenyebbek leszünk az együttműködéseinkre. A privát és a professzionális életünkben működő partnerkapcsolatainkra is!

Bika: Ezen a héten az lesz fő mozgató rúgónk, hogy mindent analitikusan, racionálisan vizsgáljunk meg. Így olyan téren is képesek lehetünk előre lépéseket produkálni, ahol az érzelmi érintettségünk eddig közbeszólt a hideg fejjel való döntéshozatalban. Ez kifejezetten érezhető lesz a partnerkapcsolati viszonyainkban, legyen az otthoni vagy a munkánkkal kapcsolatos együttműködéseink!

Ikrek: Az érzelmi világunk fog most erősebben előtérbe kerülni, így a partnerünk, a gyermekeink és az otthonunk is több figyelmet fognak igényelni. Szimbolikusan a gyermekkel kapcsolatos asztrológiai terület megegyezik az életviteli rendszerekkel kapcsolatos területtel, így amennyiben nincs gyermekünk, akkor az otthonunkban működő rendszerek fognak több figyelmet igényelni.

Rák: Aktív időszaknak nézünk elébe, ahol maga a hozzáállásunk, a megmozgatott energiák és az ebből fakadó hatékonyság is dübörögni fog, de emellett meg lesz az a rész is működni fog, hogy képesek legyünk tervezni, rendszereket beiktatni, szervezetten fellépni, stb. Szóval most bátran vágjuk a fejszénket nagyobb tuskókba is, mert most minden akadályt lefogunk tudni gyűrni.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei fognak most fókuszba kerülni, de oda kell figyelnünk egyetlen egy dologra, amitől állni vagy bukni fog a héten megmozgatott erőfeszítéseink. Ez az lesz, hogy képesek legyünk beleélni magunkat valamelyest a másik fél bőrébe, és így egyben képesek legyünk arra is, hogy rálássunk arra, hogy ő miként fogja fogadni a mi véleményünket.

Szűz: Ezen a héten a fő hangsúly az énünkön lesz és a lelkünk nyugalmán, békéjén.  Ehhez igazítva kell eljárjunk a családi köreinkben, és a tevékenységeink területén is. Szóval azt kell foganatosítani a tetteinkben és az otthonainkban, amilyen hangulatban szeretnénk élni, működni. Szóval sugározzunk békét, ne engedjük át magunkat a ráfeszülésre, és akkor természetes, hogy nemcsak a környezetünk, hanem mi magunk is jól leszünk.

Mérleg: A szándékaink és az az energia mennyiség amit megtudunk majd most mozgatni elképesztő lesz, de valahogy ezeknek a kommunikációja már nem biztos, hogy ennyire egyértelműen fog lemenni. Így próbáljunk arra összpontosítani, hogy csináljuk, és majd a példánk révén becsatlakoznak azok, akiket megfog a hozzáállásunk. Most ne próbáljunk elmagyarázni miérteket!

Skorpió: Nyugodt szívvel támaszkodjunk a hozzánk közel állókra. Bátran kérjük ki a véleményét a családunknak és a barátainknak! Természetesen ez nem kötelez minket arra, hogy úgy csináljunk dolgokat, ahogy azt ők látják, viszont elképesztően nagy segítség lehet az, hogy láthatjuk a bennünk zajló dolgokat mások szemszögéből, és meg is hallgathatjuk mások véleményét az adott témában.

Nyilas: A munkánk, a pénzkeresetünk, az, hogy mire költjük a munkánkból bejövő összegeket és ehhez hasonló témakörök fognak most terítékre kerülni. Abból a szempontból, hogy ez miként harmonizál a személyiség jegyeinkkel, a vágyainkkal és az igényeinkkel. Szóval lehet, hogy most lejjebb fogunk adni a munkánkból, mert rájövünk arra, hogy nem is kell annyit keressünk a boldogsághoz, mint amennyit most hozzunk be, de természetesen ez mehet a másik irányba is, ahol most éppen belehúzás lesz a fő motiváció.

Bak: Befejezések, lezárások vagy éppen kiszortírozások fogják dominálni ezt az időszakot. És ez nemcsak tárgyilagosan értendő. Mert itt most nem csak arról lesz szó, hogy elajándékozzunk ezt-azt amire nincs szükségünk. Most lehet, hogy arra döbbenünk rá, hogy bizonyos emberektől kell nagyobb távolságot tartanunk ahhoz, hogy békésebben, kiegyensúlyozottabban tudjuk megélni a minden napjainkat.

Vízöntő: A belső és külső világunk fog terítékre kerülni, és a kettő közötti harmónia. Egyrészről most előtérbe fog kerülni az életünk materiális része, a munka, a pénz, az ambícióink, stb. Másrészről pedig a lelkünk, és a belülről jövő részünk, az értékrendünk, a kiegyensúlyozottságunk. És természetesen ezeknek a területeknek a keverékei is előtérbe fognak kerülni.

Halak: A munkánk és az együttműködéseink fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Mind abból a szempontból, hogy miként tudunk hatékonyabban együttműködni másokkal a munkánkban, de abból is, hogy az otthoni partneri viszonyunkat mennyire terheli meg az a munka mennyiség, amit elvégzünk. Szóval most lehetőség lesz arra, hogy kialakítsunk egy egyensúly állapotot az életünkben.

Ezen a héten a fő momentum az, hogy technikailag Szeptember 18-án elkezdődik egy extra hónapként számon tartott Hold hónap a védikus asztrológia rendszerében. Ezzel az extra hónappal korrigálja magát a Hold naptár. Mivel a mai napig a Hold naptár a dominánsabb a spirituális napok és ünnepek meghatározásában, ahogyan nálunk Európában is, amikor a Húsvét vagy a Pünkösd meg van állapítva, így két és fél évente ezzel az extra hónappal korrigálja magát a rendszer. Így ebben a hónapban próbáljunk meg minél többet foglalkozni spirituális dolgokkal! Tanuljunk, meditáljunk, böjtöljünk, mantrázzunk!

Ebben az időszakban a lengő bordáinktól le egészen a nemi és ivarszerveinkre kell vigyáznunk. Szóval ide tartozik az emésztésünk, a felszívódásunk, a reproduktív rendszerünk és az ürítésünk is! Tehát figyeljünk oda ezekre a területekre a felfázástól, a rossz étkezési szokásokig, a fertőzések összeszedésétől egy uszodában a hasunk elcsapásáig mindenre figyeljünk oda.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Szeptember 18-25…

  1. Bajdó Marianna szerint:

    Ebben az extra hónapban mikor vannak mritju és sziddha napok?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük