Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. November 20-27…

Kos: Ezen a héten a munka, az ambíciók, az élet feladat, és az ebben az irányban meghozott áldozatok terén érhet bennünket egy kis  megvilágosodás. Alkalmunk lesz megvizsgálni a pro és kontra indikációit a munkánknak és ezek alapján dönteni. Sőt ha szükséges képesek leszünk abban az irányban elmozdulni, hogy jobban tudjunk azonosulni a munkánkkal és azzal, amivel a munkánk jár.

Bika: A lelkiek terén leszünk aktívabbak ezen a héten, főként a stresszoldás szempontjából. Lehetőségünk lesz ráébrednünk arra, hogy mi az a lelki gyakorlat, vagy töltődés érzetét keltő cselekedet, ami révén azt érezhetjük, hogy mindent képesek vagyunk megoldani, minden feladatot eltudunk látni, nehézségeket is át tudunk vészelni, mindaddig amíg magát azt a gyakorlatot is végezhetjük.

Ikrek: Némi hátráltatást és nehézséget meg kell tapasztalnunk sőt egy kis hátunk mögött zajló pletykát is le kell majd küzdenünk ezen a héten. Főként a munkánk területén, de bárhol máshol is, ahol újítást és fejlesztést szeretnénk véghez vinni. A legkiválóbb ellen fegyverünk az lehet ha sokat kommunikáljunk, és kommunikációnk stílusa tanító jellegű, és informatív. Ezzel tudjuk majd magunk mellé állítani a kételkedőket.

Rák: Ezen a héten lehetőségünk nyílik a partnereinkkel együttműködni azon, hogy némi feszültséget oldjunk a kapcsolatunkban. Kezdhetünk fizikai dolgokkal is, mint munka és az anyagiak, de eljuthatunk a legmélyebb lelki területekig is. Érdemes most azokra a területekre koncentrálni, amelyek feloldásával kiiktathatjuk a legnegatívabb, legártóbb félreértéseket a közös életünkben.

Oroszlán: Áldozatokat kell meghoznunk a partnereink irányába, hogy ki tudjuk alakítani azt a nyugalmat és békét a lelkünkben, ami ahhoz fog kelleni, hogy spirituális dolgokra tudjunk összpontosítani. Hiszen, ha alapvető feszültségek irányítják az életünket, nincs meg a nyugalom az elmélyüléshez, vagy ahhoz, hogy ki tudjunk alakítani azt a közeget, ahol el tudunk mélyülni.  

Szűz: Többször kell neki futnunk ezen a héten a feladatainknak, mert most egy picit nehezebb lesz az előre haladás. Sőt az lenne az igazán jó hozzáállás ha  minden elakadásnál, korrigálunk, mielőtt folytatnánk utunkat. Hiszen nem a kedv vagy az erőfeszítés hiányával lesz gondunk, hanem inkább azzal, hogy nehezebb lesz ráérezni arra, hogy mit hogyan kellene csinálni. A külső segítség elengedhetetlen lesz.

Mérleg: Használnunk kell a kreatív oldalunkat, ez lesz a feladat az adott hétre. Ezzel azt lenne hivatott elérnünk, hogy megtörjük a betokosodást. Nem kell másba kezdenünk, mást csinálnunk, csak csináljuk máshogyan. Hozzá tanulhatunk új technikákat, felépíthetünk új rendszereket, bevonhatunk valaki mást is, aki más hozzáállást fog tanúsítani az adott irányba, de maga a tevékenység maradhat a régi.

Skorpió: Az otthonunk kerül terítékre ezen a héten. Fordítsunk több időt a arra, hogy csinosítjuk, építjük és szépítjük a saját lakókörnyezetünket. És ez most nem csak a fizikai szinten fog hatni ránk, hanem abban is képes lesz segíteni, hogy lelkileg nyugodtabbak legyünk, lelkileg legyünk kiegyensúlyozottabbak. Sőt hihetetlenül összekovácsoló élmény lehet az, ha mindezt együtt csináljuk a gyerekeinkkel, diákjainkkal.

Nyilas: Beszélnünk kell ezen a héten. És nem csak azt fogjuk ezzel elérni, hogy segítjük a környezetünket, az értékes tanácsainkkal. Vagy azt, hogy megkönnyítjük az életüket, mert esetleg mi már megtapasztaltuk mindazt, ami most náluk került terítékre. Ez most ránk is fog hatni. A saját belsőnk is harmonikusabb állapotba kerül, mert mi magunk is képesek leszünk újra átrágni magunkat dolgokon, amiről azt hittük, hogy nálunk már nem fog előtérbe kerülni.

Bak: Ezen a héten a fizikai síkon kell majd megtennünk az erőfeszítéseinket. Tegyünk az egészségünkért, edzünk, pihenjünk, meditáljunk. Tegyünk a környezetünkért is pl. takarítsunk, szortírozzunk, szervezzünk át dolgokat. És persze kényeztessük is magunkat egy kicsit. Menjünk el fürdőbe, masszázsra, minden jó lehet, ami a fizikai létünket, ami a fizikai világunkat mozgatja meg.

Vízöntő: Picit el kell vonulnunk a külvilágtól, és fel kell töltődnünk ahhoz, hogy jól felturbózva és újult erővel tudjuk neki futni az életünknek. Mihelyst magunkhoz tértünk, már sugározhatjuk is energiáinkat a környezetünkre. Mind verbálisan, mind pedig úgy, hogy elsőként vetjük bele magunkat a feladatokba, így a példa mutatással bizony őket is fel tüzeljük majd!

Halak: Eben az időszakban a pénz keresetünk, a költségeink, és a kettő közötti balansz fog fontosabb szerepet kapni az életünkben. Előtérbe fog kerülni az, hogy hogyan lesz a keresetünkből vagyon. Magyarán, hogy az arctalan energiájú készpénzből, hogyan teremthetünk értéket. Amihez nem csak az kell, hogy sokat keressünk, hanem az is, hogy tudjuk megfogni a költségeinket is.

A hét fő eseménye a November 23-ra eső Istennő ünnep lesz, a Dzsagaddhatri Pudzsa nap. Dzsgaddhatri a női jóság megtestesítője. Szóval szeretgessük meg a környezetünkben élő hölgyeket, mert megérdemlik.

Fizikai szinten a térdeinktől a lábujjaink végéig kell majd magunkra jobban vigyáznunk, majd 26-án délután fél 6-tól már majd a buksinkra kell jobban oda figyelnünk, mert a Hold egy új ciklusba kezd.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük