Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. November 20-27…

Kos: Ezen a héten a munka, az ambíciók, az élet feladat, és az ebben az irányban meghozott áldozatok terén érhet bennünket egy kis  megvilágosodás. Alkalmunk lesz megvizsgálni a pro és kontra indikációit a munkánknak és ezek alapján dönteni. Sőt ha szükséges képesek leszünk abban az irányban elmozdulni, hogy jobban tudjunk azonosulni a munkánkkal és azzal, amivel a munkánk jár.

Bika: A lelkiek terén leszünk aktívabbak ezen a héten, főként a stresszoldás szempontjából. Lehetőségünk lesz ráébrednünk arra, hogy mi az a lelki gyakorlat, vagy töltődés érzetét keltő cselekedet, ami révén azt érezhetjük, hogy mindent képesek vagyunk megoldani, minden feladatot eltudunk látni, nehézségeket is át tudunk vészelni, mindaddig amíg magát azt a gyakorlatot is végezhetjük.

Ikrek: Némi hátráltatást és nehézséget meg kell tapasztalnunk sőt egy kis hátunk mögött zajló pletykát is le kell majd küzdenünk ezen a héten. Főként a munkánk területén, de bárhol máshol is, ahol újítást és fejlesztést szeretnénk véghez vinni. A legkiválóbb ellen fegyverünk az lehet ha sokat kommunikáljunk, és kommunikációnk stílusa tanító jellegű, és informatív. Ezzel tudjuk majd magunk mellé állítani a kételkedőket.

Rák: Ezen a héten lehetőségünk nyílik a partnereinkkel együttműködni azon, hogy némi feszültséget oldjunk a kapcsolatunkban. Kezdhetünk fizikai dolgokkal is, mint munka és az anyagiak, de eljuthatunk a legmélyebb lelki területekig is. Érdemes most azokra a területekre koncentrálni, amelyek feloldásával kiiktathatjuk a legnegatívabb, legártóbb félreértéseket a közös életünkben.

Oroszlán: Áldozatokat kell meghoznunk a partnereink irányába, hogy ki tudjuk alakítani azt a nyugalmat és békét a lelkünkben, ami ahhoz fog kelleni, hogy spirituális dolgokra tudjunk összpontosítani. Hiszen, ha alapvető feszültségek irányítják az életünket, nincs meg a nyugalom az elmélyüléshez, vagy ahhoz, hogy ki tudjunk alakítani azt a közeget, ahol el tudunk mélyülni.  

Szűz: Többször kell neki futnunk ezen a héten a feladatainknak, mert most egy picit nehezebb lesz az előre haladás. Sőt az lenne az igazán jó hozzáállás ha  minden elakadásnál, korrigálunk, mielőtt folytatnánk utunkat. Hiszen nem a kedv vagy az erőfeszítés hiányával lesz gondunk, hanem inkább azzal, hogy nehezebb lesz ráérezni arra, hogy mit hogyan kellene csinálni. A külső segítség elengedhetetlen lesz.

Mérleg: Használnunk kell a kreatív oldalunkat, ez lesz a feladat az adott hétre. Ezzel azt lenne hivatott elérnünk, hogy megtörjük a betokosodást. Nem kell másba kezdenünk, mást csinálnunk, csak csináljuk máshogyan. Hozzá tanulhatunk új technikákat, felépíthetünk új rendszereket, bevonhatunk valaki mást is, aki más hozzáállást fog tanúsítani az adott irányba, de maga a tevékenység maradhat a régi.

Skorpió: Az otthonunk kerül terítékre ezen a héten. Fordítsunk több időt a arra, hogy csinosítjuk, építjük és szépítjük a saját lakókörnyezetünket. És ez most nem csak a fizikai szinten fog hatni ránk, hanem abban is képes lesz segíteni, hogy lelkileg nyugodtabbak legyünk, lelkileg legyünk kiegyensúlyozottabbak. Sőt hihetetlenül összekovácsoló élmény lehet az, ha mindezt együtt csináljuk a gyerekeinkkel, diákjainkkal.

Nyilas: Beszélnünk kell ezen a héten. És nem csak azt fogjuk ezzel elérni, hogy segítjük a környezetünket, az értékes tanácsainkkal. Vagy azt, hogy megkönnyítjük az életüket, mert esetleg mi már megtapasztaltuk mindazt, ami most náluk került terítékre. Ez most ránk is fog hatni. A saját belsőnk is harmonikusabb állapotba kerül, mert mi magunk is képesek leszünk újra átrágni magunkat dolgokon, amiről azt hittük, hogy nálunk már nem fog előtérbe kerülni.

Bak: Ezen a héten a fizikai síkon kell majd megtennünk az erőfeszítéseinket. Tegyünk az egészségünkért, edzünk, pihenjünk, meditáljunk. Tegyünk a környezetünkért is pl. takarítsunk, szortírozzunk, szervezzünk át dolgokat. És persze kényeztessük is magunkat egy kicsit. Menjünk el fürdőbe, masszázsra, minden jó lehet, ami a fizikai létünket, ami a fizikai világunkat mozgatja meg.

Vízöntő: Picit el kell vonulnunk a külvilágtól, és fel kell töltődnünk ahhoz, hogy jól felturbózva és újult erővel tudjuk neki futni az életünknek. Mihelyst magunkhoz tértünk, már sugározhatjuk is energiáinkat a környezetünkre. Mind verbálisan, mind pedig úgy, hogy elsőként vetjük bele magunkat a feladatokba, így a példa mutatással bizony őket is fel tüzeljük majd!

Halak: Eben az időszakban a pénz keresetünk, a költségeink, és a kettő közötti balansz fog fontosabb szerepet kapni az életünkben. Előtérbe fog kerülni az, hogy hogyan lesz a keresetünkből vagyon. Magyarán, hogy az arctalan energiájú készpénzből, hogyan teremthetünk értéket. Amihez nem csak az kell, hogy sokat keressünk, hanem az is, hogy tudjuk megfogni a költségeinket is.

A hét fő eseménye a November 23-ra eső Istennő ünnep lesz, a Dzsagaddhatri Pudzsa nap. Dzsgaddhatri a női jóság megtestesítője. Szóval szeretgessük meg a környezetünkben élő hölgyeket, mert megérdemlik.

Fizikai szinten a térdeinktől a lábujjaink végéig kell majd magunkra jobban vigyáznunk, majd 26-án délután fél 6-tól már majd a buksinkra kell jobban oda figyelnünk, mert a Hold egy új ciklusba kezd.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük