Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Július 24-31…

Kos: Ez a szakasz azt az intenzív belső érzetet fogja előtérbe hozni, hogy új életviteli rendszereket iktassunk be az életünkbe. Persze ehhez kelleni fog egy csomó agyalás és tervezgetés, és ez főként a munkánkat, a munkavégzésünket, és az időt fogja érinteni, amit munkára fordítunk. De a célja az lesz, hogy harmonikusabban, nyugodtabb belsővel éljük meg a minden napjainkat.

Bika: Kiváló hetünk lesz arra, hogy tanuljunk és gyakoroljunk. Tehát arra, hogy új dolgokat is beengedjünk az életünkbe, és arra is, hogy már a meg lévő tudást, képességet, stb. tovább mélyítsük. Viszont ehhez keressünk megfelelő partnereket, sőt most attól sem lenne szabad elrettenünk, ha a partnerünk olyan irányú vagy intenzitású segítséget ajánl fel, amitől egy kicsit elköteleződünk. Legközelebb, majd mi adunk bele egy kicsit többet.

Ikrek: A kommunikáció és a tanulás fogja kitölteni ezt az időszakot, mégpedig kapcsolatban a partneri viszonyainkkal. Ez lehet professzionális együttműködés is, ami így a munkánkkal lesz kapcsolatos, de ezt az időszakot fordíthatjuk a privát partneri életünkre is. Kommunikáljunk sokat, és próbáljunk megtanulni bizonyos dolgokat a partnereinktől, a partnereinkről! Ezzel képesek leszünk jobb irányba elmozdítani a kapcsolatunkat.

Rák: A beszéd és a kommunikáció fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, és főként azzal a célzattal, hogy ezzel másokat segítsünk. Mit kívülálló, amúgy is képesek leszünk higgadtabban és racionálisabban látni bizonyos történéseket, de használjuk ki azt, hogy mi képesek leszünk az érme mindkét oldalát látni. A racionális és érzelmi szálakat, a jó és a rossz oldalát dolgoknak, stb., így leszünk a leghatékonyabbak.

Oroszlán: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni ezen a héten. Ez értetendő a közelünkben élő személyekre, és a lakó környezetünkre is. Próbáljunk befelé fókuszálni, a saját kis, privát körünkre. Csináljunk dolgokat együtt, és beszéljünk meg dolgokat a jövő szempontjából. Sőt ez most egy ideális hét lesz arra, hogy új dolgokat iktassunk be az életünkbe, közösen!

Szűz: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, azzal a kiegészítéssel, hogy most az lenne a legideálisabb, ha egy kicsit elvonulnánk a minden napok pörgésétől és befelé csak egymásra koncentrálnánk. Például, ha éppen most megyünk el nyaralni, akkor mondjuk sokkal építőbb lenne elmenni a hegyekbe valahová, ahol csak mi lehetünk a közvetlen környezetünk és a szeretteink, mint pl. egy zsúfolt vízpartra.

Mérleg: A beszéd és a kommunikáció lesznek a fő csapás vonalak, amelyek most meghatározzák az életünket. Főként barátainkkal kapcsolatban, tehát azokkal, akiket mi engedtünk közel magunkhoz. Sőt ez egy kiváló szakasz lesz arra, hogy megbeszéljünk kicsit rázósabb dolgokat, ahol azt érezhettük, hogy minket valami veszteség ért, ami természetesen nem feltétlen anyagi dolgokra értetendő.

Skorpió: Egy picit széthúzást fogunk tapasztalni a belsőnkben ezen a héten. Név szerint széthúzást a család és a munka területein. A lehetőség meg lesz arra is, hogy most egy picit többet dolgozzunk, lépjünk egy nagyobbat előre, stb. De a szükség is ott lesz, hogy a családunkkal legyünk többet. Ilyenkor a legkézenfekvőbb, ha magunkból áldozzunk fel egy picit többet. Szóval jöhet a korán kelés és hajnalban elvégzett többlet munka!

Nyilas: Ebben az időszakban mindent egy kicsit spirituálisabban, ideálisabban fogunk látni, amint úgy nagy általánosságban. A belső inditatás az lesz, hogy próbáljuk meglátni mindenben a mögöttes mozgató elveket, és az, hogy mindent abban a fényben lássunk, ahogy az ideális esetben meg lett tervezve, és ahogyan annak a dolognak ideális esetben működnie kellene.

Bak: Befejezések és lezárások fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Egy részről olyan dolgokat leszünk most képesek elengedni, amelyek ártalmatlanok, inkább csak rossz szokások, viszont időt vonnak el a fontos dolgainktól. De képesek leszünk olyan dolgokat elengedni, kitessékelni az életünkből, amelyek kifejezetten ártalmasak, és hátráltatóak legyenek ezek dolgok, vagy személyek.

Vízöntő: A munkánk és az értékrendünk fog terítékre kerülni ezen a héten. Hiszen most az fog minket foglalkoztatni, hogy mennyire áll közel egymáshoz  a munkánk és az életfeladatunk. Mert persze vannak olyan életszakaszok, amikor az ember nem azt csinálja amit a legjobban szeretne, hanem azt amit kell. Viszont ilyen esetekben muszáj olyan liebling projekteket beindítani, amelyek magukban hordozzák a vele járó jó érzéseket.

Halak: Tevékeny időszaknak nézünk elébe, és nem csak a saját dolgaink révén. Most úgy fogják alakítani a lehetőségeket a csillagok, hogy képesek legyünk segíteni a partnereinknek is. Ami lehet, hogy marad a professzionális szinten és a munkatársainknak segítünk. De lehet, hogy úgy alakul, hogy a magán életben partnerünknek is képesek leszünk hozzájárulni a sikereihez! Mindegy, így is, úgy is lesz lehetőségünk segíteni.

Ezen a héten a fő momentum a Június 25-re eső 10 milliószoros nap lesz, ami az év egyik legfontosabb napja a tibeti kalendáriumokban. Ezeken a napokon, összesen 4 ilyen napunk van az évben, bármilyen jó cselekedetet hajtunk végre, 10 milliószorosan kapjuk meg annak az áldásos karmikus hatását!

Ebben az időszakban a lengőbordáinktól le egészen a térdünkig kell majd vigyáznunk magunkra, ami a Hold vándorlása miatt most sokkal érzékenyebb területként fogunk megélni, mint egyébként. Szóval vigyázzunk az emésztésünkre, de a nemi és ivar szerveink működésére is, valamint a csípő ízületeinkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük