Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Július 10-17…

Kos: Ezen a héten egy kicsi széthúzást fogunk érezni. Egyrészről egy sokkal érzékenyebb hozzáállást fogunk tanúsítani a családunk irányába, kifejezetten oda figyelve a családunk atmoszférájára és arra, hogy a környezetünk miként érzi magát. Másrészről pedig előtérben lesz a pénz kereset és a veszteségek minimalizálása. Valamelyik részből valamelyest majd engednünk kell.

Bika: A személyiségünk és az igényeink sokkal több időt és energiát fognak követelni most tőlünk, mint úgy általánosságban. A munkánk és a pénzkereset természetesen fontos része lesz a mindennapoknak, de minden más energiát és időt próbáljunk magunkra irányítani. Töltődjünk, pihenjünk és ezt az időszakot bátran használjuk arra is, hogy egy kicsit kényeztessük magunkat.

Ikrek: Lezárások, befejezések, elengedések kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. Egy részről működni fognak azok a mechanizmusok, amiben az Ikrek erősek, tehát az, hogy racionálisan, több opciót is végig gondolva, bizonyos döntéseket meg kell hozni. De másrészről sokkal erősebben ott lesz az személyes igény is, hogy „nekem ez már terhes, és ezért el fogom engedni”.

Rák: A lelkünk, a spirituális elképzeléseink, ugyanakkor a terveink és az ambícióink, is foglalkoztatni fognak bennünket. Sőt ideális időszakunk lesz arra is, hogy mindezt a számunkra fontos barátainkkal is megosszuk, ami természetesen ahhoz is vezethet, hogy az ő véleményük, az ő látásmódjuk is tovább hangolja, tovább fejlessze bennünk ezeket a területeket, a jelenlegi elképzeléseinket.

Oroszlán: Az együttműködéseink és a munkánk különös figyelmet fog igényelni részünkről ezen a héten, és arra pedig kifejezetten oda kell majd figyelnünk, hogy minél kevesebb teret és lehetőséget adjunk a konfliktusok kialakulására. Sőt mondhatjuk azt, hogy erről szól az asztrológia. Arról, hogy tudjuk mire kell majd különösképpen oda figyelni és így az oda vezető lehetőségeket ritkítani.

Szűz: Ezen a héten sokkal kiélezettebbek leszünk mások érzékenységeire és szükségleteire, főként a partnereinkére. Szóval ragadjunk meg minden alkalmat, hogy segítsünk, pátyolgassunk vagy akár úgy mond szolgáljunk a környezetünkben. Muhammad Ali szavaival élve, azt az albérleti díjat kell fizetnünk a földön lakás ellenében, hogy oda figyelünk, és segítünk másoknak.

Mérleg: Ebben az időszakban az intuitív részünk sokkal jobban be lesz kapcsolva, mint általában. Ez nem fogja kizárni a racionális intelligenciánkat, mert ezek a programok nem írják felül egymást. Inkább mintha 2 része lenne az intellektusunknak. Az egyik kiegészíti a másikat. De most a lágyabb, érzékenyebb részünk lesz előtérben, ami ösztönösen tudja, zsigerből, hogy mit, hogyan csináljunk.

Skorpió: A szívünk és lelkünk elégedettsége, az életviteli rendszereink és a partneri viszonyaink fognak előtérbe kerülni. Sőt most kiváló eshetőségek is nyílnak majd, hogy változtassunk bizonyos dolgokon, amelyek nem a harmonikus életvitelt szolgálja. Ez persze nem hirtelen partner cserét jelent, hanem azt, hogy képesek leszünk új és más rendszerben együttműködni.

Nyilas: Tevékeny hétnek nézünk elébe, ami fizikailag és szellemileg is több erőfeszítést fog tőlünk megkívánni. A dolgok úgy fognak alakulni, hogy mindenféle eshetőség fog megnyílni különféle tanulmányokba bocsátkozásra, de arra is, hogy a legkülönfélébb dolgokat legyünk képesek megcsinálni is. Így most alkalmas hetünk lesz régi dolgok befejezésére is, de akár új dolgok megvalósítására is.

Bak: A kommunikációs csatornáink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban egy különös kitétellel. Most majd nem arra kell oda figyelnünk, hogy nehogy túl egyenesek, vagy túl határozottak legyünk, hanem inkább az ellenkezőjére. Most inkább az fog érvényesülni, hogy inkább túl óvatosan, túl körültekintően fogunk kommunikálni, ami bizonyos helyzetekben még jól is működhet, de most több határozottságra lesz szükség.

Vízöntő: Mi magunk, a családunk, az otthonunk, a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni. Így ez a hét pl. tökéletes lehetne nyaralásra, kikapcsolódásra, vagy akár arra, hogy a hét folyamán többször is összefussunk egymás társaságának élvezésére. A lényeg az, hogy nyugalom legyen, dolgokat együtt csináljunk és az, hogy harmonikus környezetben történjen az egymásnak örülés.

Halak: Az énünk és a kommunikáció lesznek a fő csapásvonalak ebben a szakaszban. Azzal a felütéssel, hogy most képesek leszünk megnyílni olyan témakörökben, és olyan történésekkel kapcsolatban is, amelyek általában bennünk maradnak. Szóval bátran nyíljunk meg és merjük elmondani az adott dolgokról a véleményünket, a tapasztalatainkat és azt is, hogy milyen irányában szeretnénk átalakítani az adott témában.

Ezen a héten a fő momentum egy 2 napos etap lesz. 12-én vasárnap az indiai kalendárium szerint lesz kiváló napunk arra, hogy az egészségünkért tegyünk, míg 13-án hétfőn pedig a tibeti kalendárium szerint. Így ebben a 2 napban mindenképpen tegyünk az egészségünkért, fizikai és szellemi szinten is.

Ezen a héten egy új ciklusba kezd a Hold, így 13-án kora reggelig a lábainkra vigyázzunk, mert most ezen testrészeink lesznek érzékenyebbek. Utána pedig a fejünkre és az arcunkra. Szóval ilyenkor az is előfordulhat, hogy az allergiánk is jobban előtör, legyen az orrfolyás vagy éppen szemérzékenység.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük