Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: 2020. Július 16 – Augusztus 16…

Az előző hónapból még mindig tart a Vénusz erős pozíciója így továbbra is jól fog esni a kényeztetés, lazítás és a töltődés, de akár aktívabb pihenési ötletek is beáramolhatnak ebben az időszakban.

Sőt a tanulás is egy erős indíttatás lehet az életünkben, mert a Vénusz mellett a másik tanító bolygó, a Jupiter is nagyon erős pozícióban fog áthaladni. Sőt „nemcsak” a tanulás fog könnyen menni, de most amit megtanulunk nagyon fontos lehet a jövőbéli életünkben is. Mind szakmailag, mind emberileg.

A most megtanultak változtatni fog az értékrendünkön is, így a személyiség jegyeinken is, valamint az is ott lesz egy igen erős pluszként, hogy amit most megtanulunk, azt könnyebb lesz tovább adnunk, úgymond tovább tanítanunk.

És erre nem is kell majd sokat várnunk, már Augusztus elejétől adódni fognak azok a lehetőségek, hogy megosszuk másokkal a frissen tanultakat. Ami persze a tanulásban is segít, mert amikor valamit el kell magyaráznunk egy másik személynek, egy másik gondolkodásmódnak, akkor az belénk is jobban beég.

Ezen hónap fő spirituális eseménye Krisna születésnapja, ami Augusztus 12.-ére esik. Krisna a Bhakti Jóga kultúrájának fő Istensége. A Bhakti Jóga ágazat nem más, mint a szereteten alapuló lelkigyakorlatok gyűjtő intézménye. Ebben a rendszerben a tánc, a spirituális zene, a mantrázás a legfontosabb lelki teendők közé tartoznak, így valószínű, hogy ez a Jóga iskola talán a legvidámabb, legkötetlenebb rendszere a Védikus hagyományoknak.

Egy híres német kultúrantropológus a következőket mondta: “30 évig tanulmányoztam a Védákat, és rájöttem, hogy Krisna a Hinduk Főistensége. Mert minden más Istennek megannyi feladata van az Univerzum működésének fenntartásában, de Krisnának csupán annyi a teendője, hogy híveivel szórakozzon és táncoljon.”

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: 2020. Július 16 – Augusztus 16…

  1. Laura szerint:

    Remekul bejott minden amit irt. Koszonom, ez megerosit abban, hogy az elkepzelesem, tervem jo .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük