Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: 2020. Július 16 – Augusztus 16…

Az előző hónapból még mindig tart a Vénusz erős pozíciója így továbbra is jól fog esni a kényeztetés, lazítás és a töltődés, de akár aktívabb pihenési ötletek is beáramolhatnak ebben az időszakban.

Sőt a tanulás is egy erős indíttatás lehet az életünkben, mert a Vénusz mellett a másik tanító bolygó, a Jupiter is nagyon erős pozícióban fog áthaladni. Sőt „nemcsak” a tanulás fog könnyen menni, de most amit megtanulunk nagyon fontos lehet a jövőbéli életünkben is. Mind szakmailag, mind emberileg.

A most megtanultak változtatni fog az értékrendünkön is, így a személyiség jegyeinken is, valamint az is ott lesz egy igen erős pluszként, hogy amit most megtanulunk, azt könnyebb lesz tovább adnunk, úgymond tovább tanítanunk.

És erre nem is kell majd sokat várnunk, már Augusztus elejétől adódni fognak azok a lehetőségek, hogy megosszuk másokkal a frissen tanultakat. Ami persze a tanulásban is segít, mert amikor valamit el kell magyaráznunk egy másik személynek, egy másik gondolkodásmódnak, akkor az belénk is jobban beég.

Ezen hónap fő spirituális eseménye Krisna születésnapja, ami Augusztus 12.-ére esik. Krisna a Bhakti Jóga kultúrájának fő Istensége. A Bhakti Jóga ágazat nem más, mint a szereteten alapuló lelkigyakorlatok gyűjtő intézménye. Ebben a rendszerben a tánc, a spirituális zene, a mantrázás a legfontosabb lelki teendők közé tartoznak, így valószínű, hogy ez a Jóga iskola talán a legvidámabb, legkötetlenebb rendszere a Védikus hagyományoknak.

Egy híres német kultúrantropológus a következőket mondta: “30 évig tanulmányoztam a Védákat, és rájöttem, hogy Krisna a Hinduk Főistensége. Mert minden más Istennek megannyi feladata van az Univerzum működésének fenntartásában, de Krisnának csupán annyi a teendője, hogy híveivel szórakozzon és táncoljon.”

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: 2020. Július 16 – Augusztus 16…

  1. Laura szerint:

    Remekul bejott minden amit irt. Koszonom, ez megerosit abban, hogy az elkepzelesem, tervem jo .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .