Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: 2021. Január 14-Február 12…

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik.

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, vagy majd csak később.

Egyébként ennek az időszaknak az első 2 napjában 5 bolygó fog a Bak jegyében tartózkodni! A Bak jegye erősen kötődik a szervezettséghez, a megbízhatósághoz és a teherbíráshoz is. Szóval ebben a szakaszban ott lesz az újonnan kialakult szervezettségen túl, az előző szakaszból megmaradt impulzív és neki veselkedős üzemmód is. Így ebben a hónapban elképesztő mennyiségű dolgot fogunk tudni megvalósítani!

A másik nagy momentum ebben a szakaszban egy ritka és erős bolygóállás létre jövetele, amikor minden bolygó az égbolt egyik felén látható, míg a másik fele teljesen üres marad, a mi szemszögünkből. Ezt az asztrológiai állást hívják Kála Szarpa Jógának!

Ez egy igen ritka asztrológiai jelenség, és mivel ebben az esetben az összes bolygó a Ketu irányából halad a Rahu felé, a materiális élvezetek és a kényelem szüksége sokkal nagyobb szerepet kap az életünkben, míg a spirituális érdeklődés egy kicsit visszább szorul.

Tehát Január 10 és 24 között vigyázzunk, hogy nehogy túlzásba vigyük a bulizást és az örömök hajszolását!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ui: Kedves Bhakti Kutir Kalendárium tulajdonosok, a Kalendáriumban a havi asztrológiai előrejelzések bővebbek, így azt is olvassátok el, ha szeretnétek további infókat az aktuális hónap történéseiről!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük