Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: 2021. Január 14-Február 12…

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik.

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, vagy majd csak később.

Egyébként ennek az időszaknak az első 2 napjában 5 bolygó fog a Bak jegyében tartózkodni! A Bak jegye erősen kötődik a szervezettséghez, a megbízhatósághoz és a teherbíráshoz is. Szóval ebben a szakaszban ott lesz az újonnan kialakult szervezettségen túl, az előző szakaszból megmaradt impulzív és neki veselkedős üzemmód is. Így ebben a hónapban elképesztő mennyiségű dolgot fogunk tudni megvalósítani!

A másik nagy momentum ebben a szakaszban egy ritka és erős bolygóállás létre jövetele, amikor minden bolygó az égbolt egyik felén látható, míg a másik fele teljesen üres marad, a mi szemszögünkből. Ezt az asztrológiai állást hívják Kála Szarpa Jógának!

Ez egy igen ritka asztrológiai jelenség, és mivel ebben az esetben az összes bolygó a Ketu irányából halad a Rahu felé, a materiális élvezetek és a kényelem szüksége sokkal nagyobb szerepet kap az életünkben, míg a spirituális érdeklődés egy kicsit visszább szorul.

Tehát Január 10 és 24 között vigyázzunk, hogy nehogy túlzásba vigyük a bulizást és az örömök hajszolását!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ui: Kedves Bhakti Kutir Kalendárium tulajdonosok, a Kalendáriumban a havi asztrológiai előrejelzések bővebbek, így azt is olvassátok el, ha szeretnétek további infókat az aktuális hónap történéseiről!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .