Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: 2021. Január 14-Február 12…

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik.

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, vagy majd csak később.

Egyébként ennek az időszaknak az első 2 napjában 5 bolygó fog a Bak jegyében tartózkodni! A Bak jegye erősen kötődik a szervezettséghez, a megbízhatósághoz és a teherbíráshoz is. Szóval ebben a szakaszban ott lesz az újonnan kialakult szervezettségen túl, az előző szakaszból megmaradt impulzív és neki veselkedős üzemmód is. Így ebben a hónapban elképesztő mennyiségű dolgot fogunk tudni megvalósítani!

A másik nagy momentum ebben a szakaszban egy ritka és erős bolygóállás létre jövetele, amikor minden bolygó az égbolt egyik felén látható, míg a másik fele teljesen üres marad, a mi szemszögünkből. Ezt az asztrológiai állást hívják Kála Szarpa Jógának!

Ez egy igen ritka asztrológiai jelenség, és mivel ebben az esetben az összes bolygó a Ketu irányából halad a Rahu felé, a materiális élvezetek és a kényelem szüksége sokkal nagyobb szerepet kap az életünkben, míg a spirituális érdeklődés egy kicsit visszább szorul.

Tehát Január 10 és 24 között vigyázzunk, hogy nehogy túlzásba vigyük a bulizást és az örömök hajszolását!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ui: Kedves Bhakti Kutir Kalendárium tulajdonosok, a Kalendáriumban a havi asztrológiai előrejelzések bővebbek, így azt is olvassátok el, ha szeretnétek további infókat az aktuális hónap történéseiről!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük