Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. December 4-11…

Kos: Ezen a héten az érzelmi és a szellemi síkon fognak megtörténni a főbb események. Kiváló időszak lesz a lágyabb vonalakon, mint pl. meditáció és/vagy az elmélkedés, ugyanakkor jó időszakot fogunk megélni a döntés hozatal szempontjából is. Így amellett, hogy az érzelmi területekre is több energiánk jut, mégis meg lesz a lehetőség arra is, hogy az aktuális történésekben végig tudjuk rágni magunkat az érveken és az ellenérveken is, mielőtt döntést hoznánk.

Bika: Menni és tenni kell. Szóval menjünk elébe, legyünk aktívak és kezdeményezők. Most sok minden azon fog múlni, hogy mennyire tudjuk meghajtani magunkat. Sőt most ez igaz lesz a tanulmányainkra is! Arra viszont figyeljünk oda, hogy ebben a szakaszban csak abban az irányban tudunk majd komolyabb erőfeszítéseket kifejteni, amely irányban lelkileg és érzelmileg is elhívatottak vagyunk.

Ikrek: Próbáljunk ne azonnal nekifeszülni a teendőinknek ezen a héten. Elsőként kommunikáljunk, hallgassuk végig szeretteink, barátaink tanácsait, és vizsgáljunk meg mindent a saját józan paraszti eszünk mércéjével is. Sőt még az is megoldás lehet, ha terveinket megpróbáljuk beiktatni az életviteli rendszerünkbe, hogy kiderüljön mennyire fenntartható az amit elterveztünk és mennyire kivitelezhető!

Rák: Ebben az időszakban fizikailag kell utána mennünk a dolgoknak. Első sorban mi magunk és a környezetünk kerül terítékre. Szóval foglalkozzunk magunkkal, pihenjünk, töltődjünk tegyük azt, ami jól esik és hasznos, és persze foglalkozzunk a közvetlen környezetünkkel is. Ide vonatkozik a lakó és munkakörnyezetünk is, és bármilyen hely vagy közeg ahol egyébként sok időt töltünk el, mind teendők, mind pihenés szempontjából.

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a legmegfelelőbb hozzáállás, mindenhez ha elsőként felmérjük a helyzetet, megvizsgálunk minden opciót, elkezdünk kommunikálni és meghallgatjuk a különféle véleményeket majd picit mi magunk is átengedjük magunkon az egészet, és csak ezek fényében tesszük meg a szükségest. Persze mindent, ami tőlünk telhető. Ezen a héten ez lesz a feladatok végrehajtásának menete, ha sikeresek akarunk lenni.

Szűz: Ebben a szakaszban a szükséges töltődésünket két féle képen leszünk majd képesek megoldani. Egy részről az is egy opció, hogy picit elvonuljunk, és sok pihenés közepette töltsük újra elemeinket. Másrészről az is egy kiváló opció ha a családtagjainktól és a barátainktól próbálunk egy kicsit felturbózodni. Hiszen lelkek vagyunk és így tárgyakból és élettelen dolgokból sohasem kaphatjuk meg azt, amit egy másik érző lélektől.

Mérleg: A munkánkkal kapcsolatos felismerések fogják kitölteni ezt a hétet. De ne feledjük a munka az munka. Tehát, ha a munkánk nem ideális, akár bevétel szempontjából, akár kihívások és beteljesedés szempontjából, akkor változtassunk rajta. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy azonnal rúgjunk fel dolgokat. Inkább azt jelenti, hogy kezdjünk el azért tenni, hogy belátható időn belül képesek legyünk jó változtatásokat beiktatni.

Skorpió: Az énünk spirituális oldala fog előtérbe kerülni és a lelkiek terén alakulnak ki majd az e heti történések. Azon belül is abban az irányban érhetnek minket felismerések, hogy milyen materiális dolgokról, „javakról” vagyunk képesek lemondani annak érdekében, hogy lelkiekben tovább tudjunk fejlődni. Hiszen minél egyszerűbb, minél kevesebb külsőséggel terhelt az életvitelünk, annál könnyebb magasztosabb dolgokra koncentrálni!

Nyilas: Némi nehézségekbe ütközhetünk ezen a héten, de a terv az lenne, hogy képesek legyünk nyugodtak és békések maradni a nehezebb helyzetekben is. Sőt bátran merjünk segítséget kérni. Meg kell tanulnunk, hogy az emberek nagy többsége jó érzésű és segítőkész, csak nem gondolat olvasó. Tehát ha szükségünk van némi segítségre, vagy akarunk valamit, azt fogalmazzuk meg és beszéljük ki magunkból.

Bak: Ebben az időszakban az lesz a legfőbb hívás, hogy képesek legyünk másokkal együttműködni. Sőt minél több az ember vágya, ambíciója annál könnyebb, kellemesebb és biztonságosabb az, ha valakivel képesek vagyunk együtt, vállat vállhoz vetve haladni az életben. Nem beszélve arról, hogy kevésbé fárasztó is az, ha valakivel/valakikkel együtt csinálunk ezt-azt.

Vízintő: Némi súrlódásra és nézeteltérésre is kell számítanunk ezen a héten, de nem azon lesz a hangsúly, hogy minden nehezebb legyen. A lényeg az lesz, hogy a nehézségek ellenére képesek legyünk a sérelmek elengedésére, arra, hogy gyakoroljunk megbocsájtást, vagy ha ezek nem mennek, legalább a jótét felejtést gyakoroljuk, amikor is nem azért nem haragszunk mert nincs rá ok, hanem azért mert már túl vagyunk rajta.

Halak: Ebben az időszakban az intellektusunkra kell majd hagyatkoznunk, és arra hogy képesek legyünk változtatni a nem működő dolgainkon. Így képesek lehetünk új életviteli rendszereket beiktatni a mindennapjainkban, amihez most a hideg fejjel való gondolkodás fog kelleni, valamint elhatározottság, hogy képesek is leszünk megvalósítani az elképzeléseinket.

Ebben az időszakban majdnem minden napra jut valami extra. December 5, 6, 7 és 11-én is Mritju jóga lesz, vagyis halál bolygóállás. Tehát nagyon kell vigyáznunk arra, hogy ne kezdjünk olyan dolgokba, amelyekben nem vagyunk magabiztosak, járatosak. December 8 és 10-én pedig Sziddha jóga lesz, amikor is minden, ami teszünk, vagy amit tervezzünk az sokkal jobban fog alakulni.

Ebben az etapban fizikailag a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell vigyáznunk magunkra.Tehát a tüdőnkre is, de az emésztésünkre is. Valamint figyeljünk jobban oda a gerincünkre és a csípőinkre is, amennyiben ízületileg nézzük az érzékenyebb testi szakaszt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük