Bhakti Kutir Kalendárium átvétel…

Kedves Kutir Kalendárium megrendelők vagy Kalendárium után érdeklődök! 

December 5-én lesz a következő Kutir Kalendárium átvételi időpont. Reggel 8.30-tól 10 óráig a Kamala mozgás és életmód központban! Ez a Bartók Béla út 10-12 alatt van! Az 1-es kapucsengőt kell megnyomni, és az udvarban az első jobbra eső lakásba bejönni! Én ott leszek, meg egy rakat Kalendárium is!

A következőek a tudni valók:

  • A Kalendárium 4900 forint, mint az elmúlt 7 évben.
  • Vannak extra példányaink, mert mindig felfelé kerekítünk a leadott megrendelések után.
  • Azoknak, akik már kifizették a Kalendáriumukat félre tesszük a példányaikat, a többieket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni, ebben az esetben nincs más módszerünk.

Baktai Ádám

Ui: Amennyiben az átvétel után még marad példányszám, még lesz személyes átvételi lehetőség!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük