Bhakti Kutir Kalendárium átvétel…

Kedves Kutir Kalendárium megrendelők vagy Kalendárium után érdeklődök! 

December 5-én lesz a következő Kutir Kalendárium átvételi időpont. Reggel 8.30-tól 10 óráig a Kamala mozgás és életmód központban! Ez a Bartók Béla út 10-12 alatt van! Az 1-es kapucsengőt kell megnyomni, és az udvarban az első jobbra eső lakásba bejönni! Én ott leszek, meg egy rakat Kalendárium is!

A következőek a tudni valók:

  • A Kalendárium 4900 forint, mint az elmúlt 7 évben.
  • Vannak extra példányaink, mert mindig felfelé kerekítünk a leadott megrendelések után.
  • Azoknak, akik már kifizették a Kalendáriumukat félre tesszük a példányaikat, a többieket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni, ebben az esetben nincs más módszerünk.

Baktai Ádám

Ui: Amennyiben az átvétel után még marad példányszám, még lesz személyes átvételi lehetőség!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük