Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. December 25 – 2021. Január 1…

Kos: Ez a hét kiváló esélyt teremt arra, hogy a családunk és az otthonunk területein végezzünk el hasznos feladatokat a fizikai síkon. Szóval szépítsük a saját otthonainkat, rakjunk dolgokat rendbe, takarítsunk ki ezt-azt, sőt ezt csinálhatjuk akár a szeretteink lakó környezetében is! Természetesen nem kéretlenül, a lényeg az, hogy legyünk hasznosak. Szóval nyugodtan vágjuk fel a tűzifát szüleink/nagyszüleinknél a karácsonyi látogatás alatt, stb.

Bika: Valószínűleg nyugalmas, otthon eltöltött időre lenne szükségünk, elképesztő mennyiségű alvással, leeresztéssel, stb. és, ha ezt megtudjuk oldani, akkor maradjunk is ennél a tervnél. Ha viszont muszáj csinálnunk valamit, akkor csendes, békés elképzelésekre összpontosítsunk és próbáljunk csak olyan dolgokba belefogni, ami nem igényel komolyabb intenzitást vagy otthonról való kimozdulást.

Ikrek: A szeretteink és a barátaink most elképesztően igényelni fogják a mi közelségünket, a mi energiáinkat, szóval ez az időszak fizikailag megterhelő lesz. De lelkileg egy nagyon kellemes és szeretetteljes légkörben lehetünk majd, de ehhez most szükség lesz arra, hogy tegyünk a szeretteinkért. Hogy bevállaljuk az extra köröket, amit meg kell futni és bele kell adni azt a többlet energiát, amit rájuk fogunk zúdítani.

Rák: A személyes kisugárzásunk, energiáink, látásmódunk és az elképzeléseink fogják most mozgásba lendíteni a környezetünket. Röviden megfogalmazva a mi személyes varázsunk lesz a hajtó erő, ahhoz, hogy jól sikerüljenek a dolgok. Szóval dobjuk be magunkat, és csináljuk. Viszont arra oda kell figyelnünk, hogy ne magunk próbáljunk mindent megoldani, hanem delegáljunk, osszunk ki feladatokat/részfeladatokat és felügyeljük a történéseket.

Oroszlán: Az elengedés és befejezés témakörei kerülnek majd most fókuszba, ebben az időszakban. De a felülemelkedés szempontjából. Tehát azzal a hozzáállással felvértezve, hogy már nem vagyunk érintettek a helyzetek által, már nincsenek hatással ránk azok a személyes vonulatok sem, amit le kell zárnunk. Így amennyiben sikerül a felülemelkedés nyugodt szívvel kezdhetjük az új évet, mert az ilyen féle befejezések maradandóak.

Szűz: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy egy kicsit megnyissuk magunkat mások előtt, főként a bennünk háborgó részeket feltárva. Szóval bátran beszélgessünk el barátainkkal, munkatársainkkal arról, hogy mostanában mi foglalkoztat minket. Mi az ami érzékenyen érint bennünket és esetlegesen arról is, hogy ők mennyire részesei annak, hogy bizonyos dolgok érzékenyen érintenek minket. Ne aggódjunk jól fogják venni az akadályokat.

Mérleg: Az együttműködéseink területei fognak most előtérbe kerülni, mind a privát, mind a professzionális életünkben. Sőt most az lesz a legtámogatottabb faladatkör ezen az életterületen az lesz, hogy megpróbáljuk kiköszörülni a közelmúltban elszenvedett csorbákat. Beszéljünk, meséljünk, hozzuk fel azokat a dolgokat, amelyek feloldásával kitudjuk alakítani azt a lelki nyugalmat és egyetértést, ami kell a kellemes együttműködéshez.

Skorpió: Ebben az időszakban olyan feladatoknak kellene neki állunk, amit már egy ideje halogattunk vagy mellőztünk. Amihez már meg kell mozgatnunk egy komolyabb mennyiségű lelkierőt, hogy neki tudjunk veselkedni. Természetesen az is komolyabb energia többletet jelenthet, ha segítségért folyamodunk, hiszen úgy még könnyebb lehet rávenni magunkat a neki veselkedésnek. Most meg fogjuk tudni oldani a dolgokat!

Nyilas: Ezen a héten az elmélkedés, a tudás szerzés vagy a már meglévő a tudásunk elmélyítése fog előtérbe kerülni. De nem csak egy műkedvelői szinten, nem csak az akadémikus tudásunk szempontjából, hanem egy olyan szemszögből is, amikor a tanultak, a felismerések mély tapasztalati tudássá érlelődnek bennünk. Olyan tudássá, ami az értékrendünkön is erősen változtat.

Bak: Ebben a szakaszban egy időben képesek leszünk értelmileg és érzelmileg is látni magunkat, az életvitelünket, a feladatköreinket és az együttműködéseinket is. Mintha mindkét agyféltekénk folyamatosan be lenne kapcsolva. Szóval használjuk ki a lehetőséget arra, hogy úgy tudjunk bizonyos életterületeken változtatni, hogy az ne csak alapos legyen és átgondolt, de érzelmileg is kielégítő.

Vízöntő: Most mindent úgy fogunk tudni megoldani,  előre mozdítani, befejezni ha neki veselkedünk, és erőből bele tesszük azt a többlet energiát, ami kell. Viszont ehhez, most arra lesz szükségünk, hogy érzelmileg is úgy érezzük, hogy ez fontos annyira, hogy bele tegyük azt a többlet erőfeszítést. Olyan dolgokba bele se kezdjünk, amihez érzelmileg nem kötnek minket szálak.

Halak: A fő csapás vonal most az lesz, hogy jó sokat kell majd kommunikálnunk ezen a héten. Ez egy részről nekünk nagyon is jót fog tenni azáltal, hogy képesek leszünk megszabadulni olyan többlet energiáktól, amit ha kiadunk magunkból már nem annyira elevenek bennünk, másrészről meg azért lesz jó, mert így a környezetünk aktív résztvevői lesznek, a mi megkönnyebbülésünknek, amitől mi is jobban szeretjük majd őket, a lepattanóból.

A hét főeseménye a december 29-re eső telihold lesz, ami az év egyedüli olyan teliholdja, amikor a hold amellett, hogy úgy is erős pozícióban van, mint maga a telihold jelensége, de közben a hold a bika jegyében áll, ahol helyzetileg is a lehető legerősebb energiákkal bír. Szóval szeretgessük a szeretteinket és a környezetünket folyamatosan és egyfolytában! Amúgy Indiában ezen a napon ünneplik Dattatréja, a hatha jóga rendszerének megalkotójának  születésnapját is! 

Fizikailag pedig a fejünk búbjától le egészen a lengő bordáinkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra. Tehát jól gondoljuk át a fogorvost, de még az egyszerű fogkő eltávolítás szempontjából is. De érzékenyebbek lehetünk a légutainkra és a tüdőnkre is, tehát a jelen helyzetben vigyázzunk magunkra kellően körültekintően. Populárisabb szempontból inkább halasszuk el az arcunk és/vagy mellbimbóink irányába tervezett piercieng projektjeinket is!

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük