Heti asztrológiai előrejelezés: Június 26-Július 3…

Kos: Az intellektusunk és annak a működése fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Elő fognak kerülni olyan belső hívások és igények, hogy átgondoljuk, átalakítsuk az életviteli rendszereinket, a munka tempónkat. Ezekben a kérdésekben bátran kérjük ki azok véleményét, akik partneri viszonyban vannak velünk, legyen az privát életbeli kapcsolat, vagy professzionális munka kapcsolat.

Bika: A lelkünk nyugalma és békessége fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Így rendeznünk kell a külsőségekben lévő diszharmóniát és a belső témakörökben lévő esetleges gubancokat is. A külsőségek alatt az otthonunk és a lakókörnyezetünk lesz sarkalatos terület, míg a belsőnknél azok az emberek fognak fókuszba kerülni, akikkel közeli viszonyt ápolunk.

Ikrek: Tevékeny hetünk lesz, de ezt szinte bármilyen módon megélhetjük majd. Lesz lehetőségünk a fizikai síkon is tevékenynek lenni, de arra is lesznek opciók, hogy szellemileg tegyünk extra erőfeszítéseket abban, hogy magunkat képezzük. Így tanulásra és gyakorlásra is ideális hetünk lesz, ezért bátran vágjunk bele új dolgokba, új ismeretlen területek elsajátításába.

Rák: A beszéd és a kommunikáció fog most fontosabb szerepet betölteni a mindennapjainkban, akár úgy, hogy kötetlenül beszélgetünk a szeretteinkkel, viszont fontos témákat érintve. Vagy akár úgy is, hogy picit hivatalosabban és formálisabban tesszük a dolgunkat, mint tanácsadók, tanítók, ötletgazdák akár idegenek, vagy ismerősök köreiben, abszolút professzionálisan.

Oroszlán: Az énünk, a belsőnk, a szeretteink, a lakó környezetünk, egyszóval mi és a közvetlen környezetünk fog most előtérbe kerülni ebben az időszakban. Sőt ezt az időszakot úgy töltjük ki, ahogyan nekünk jónak tűnik. Lehetünk aktívak fizikailag az otthonunk szépítgetésében, átalakításában, de akár lehetünk tevékenyek úgy is, hogy a lelki békénkért teszünk. Mindkét esetben vonjuk be a szeretteinket!

Szűz: Ez a szakasz most arról fog szólni, hogy egy kicsit elzárkózzunk a külvilágtól! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy teljes magányban kell lenyomjuk ezt a szakaszt, és, hogy a hozzánk közelállókat és/vagy a szeretteinket parkoló pályára kellene állítani, reájuk ez nem lesz érvényes. Sőt amennyiben magunkon kívül csak velük foglalkozunk, ez az asztrológiai hívás akkor is beteljesítettként kerül nyilvántartásba.

Mérleg: A vágyaink, a terveink, az ambícióink fognak most előtérbe kerülni ezen a héten, abban a kontextusban, hogy ki is engedjük őket a palackból! Beszéljünk róla azoknak, akiknek bízunk az értékítéletében és meglátjuk majd, hogy azok az elakadások, amelyek mindig, minden folyamatnál ott vannak pillanatok alatt megoldásra kerülnek mások által, mert azok a mi elakadásaink, ezt ők másképp látják, ahogyan sokszor mi is élből látjuk, hogy mit kellene másoknak tenni!

Skorpió: Az énünk és a munkánk/élet feladatunk témakörei kerülnek most terítékre a mindennapjainkban! Mind fizikai értelemeben, tehát az anyagiak terén és azt is figyelembe véve, hogy mennyit vesz ki belőlünk maga a feladat halmaz, de a lelkiek szempontjából is abból a szempontból, hogy mennyire kell magunkon erőszakot tennünk, hogy nap, nap után újra és újra bejárjunk az adott helyre.

Nyilas: A lezárások és a befejezések tematikái fogják most kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Amit most egyértelműen az fog mozgásba lendíteni, hogy mi magunk változtunk az utóbbi időben. Hogy igenis más lett az értékrendünk és így képesek leszünk olyan dolgokat feladni, lezárni, elengedni, ami egykor akár nagyon fontosnak is gondoltunk, de mára már felülemelkedtünk az adott dolgon.

Bak: Ezen a héten a belsőnk, spirituális értékrendünk és a külvilági professzionális életünk fog terítékre kerülni. Főként abból a szempontból, hogy miként alakítsunk ki egy olyan egyensúly állapotot, hogy mindkét két terület működő képes legyen, az életünk haladjon mindkét csatornán, és, hogy ne menjen egymás kárára a lelki életünk és a professzionális életünk!

Vízöntő: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. Minden téren. A professzionális, munkahelyi körülmények életterében működtetett kapcsolataink terén is, és a privát életünkben zajló kapcsolataink terén is. Sőt az alá és felé rendelt viszonyaink is terítékre kerülnek, tehát azok a kapcsolatok is, ahol mi tudunk segíteni a másik féle, és azok is, ahol esetleg mi tudunk asszisztenciát kérni a másik féltől.

Halak: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk lelkileg, főként az emberi téren. Jobban észlelni fogjuk ha valaki segítségre szorul a környezetünkben, mindezt úgy, hogy maga a segítség nyújtás, vagy a helyzet intenzitása nem fog minket lelkileg megviselni. Bennünk lesz az a zen nyugalom, hogy észleljük a zavart, megtegyük a megfelelő lépéseket, és ezzel le is tudjuk magunkban zárni a történteket.

Ebben a szakaszban a Június 28-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő momentum, amikor is mindenképpen tegyünk az egészségünkért!

A Hold tranzitja végett most a lengő bordáink magasságától le egészen combjainkig kell majd jobban vigyáznunk magunkra! Az emésztésünkre, az emésztőszervekre, a csípőnkre, mindenre az adott területen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük