Havi Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrekben: Június 15-Július 16…

Június 15-én a Nap beéri a Merkúr bolygót, miközben a Vénusz és a Rahu a Rákban állnak, a tömegek és az alap szintű oktatás jegyében.  Így „nemcsak” erős kommunikáció lesz a fegyvertárunkban, hanem az a képesség is, hogy átgondoltan, rendszerbe foglalva és érthetően tudjunk átadni gondolatainkat, akár tömegeknek is. (A rendszer abból fakad, hogy a Jupiter fényszögeli az Ikrekben történő Nap/Merkúr együttállást.)

Ugyebár Einstein mondta azt: „Ha valmit nem tudunk nagyon egyszerűen elmagyarázni, azt valószínűleg nem is értjük igazán!”

Mindeközben még mindig tart a Mars/Ketu együttállás a Bakban, így a 2 tűzbolygó továbbra is tettre készen tart bennünket, feltüzelve arra, hogy tegyünk és alkossunk, valamint arra is, hogy előre haladjunk. Egyébként ez a tűz eltart egészen November 6-ig, ugyanis akkor fog a Mars kilépni a Bakból, több mint 6 hónap után.

Egyébként így ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy egy kicsit kifejleszthessük magunkban a harcos szerzetest. A Mars a lehető legerősebb jegyében áll, így a Marssal kapcsolatos dolgok, mint pl. a vezetés, irányítás, a küzdelem és a harc előtérbe kerül, mindez megspékelve a Ketu adta picit visszafogottabb, lelkileg érdeklődőbb, aszketikusabb hangulatban.

Június 25. után, amikor a Merkúr is beér a Rák jegyébe, már majd arra kell vigyáznunk, hogy ne váljunk túl diplomatikussá, vagy akár érthetetlenül finommá, ami már szinte gátolja a kommunikációnkat és nem pedig előre viszi. Ez bizony előfordulhat a Merkúr/Vénusz együttállásnál.

Ez Július 4-ig tarthat el, amikor is a Vénusz kilép a Rákból, de ezáltal otthagyja a Merkúrt a Rahuval, mindezt a Mars/Ketu fényszögben. Így itt már arra kell majd vigyázni a szakasz végéig, hogy ne próbáljunk túl gyorsan átvinni és átadni információt, ne hengereljünk, és ne bonyolítsuk túl a mondanivalónkat.

Ennek a Hold hónapnak a fő spirituális mozzanata a Június 27-re eső Telihold lesz. Hiszen ez a nap az indiai kalendáriumban egy rendkívül spirituális nap, ami valójában elkezdi az egész Szekérfesztivál ünnepség sorozatot. Míg a tibeti kultúrában ez az egyik 10 milliószoros nap, amikor is jó vagy rossz tetteink miatt 10 milliószoros visszahatásra számíthatunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük