Havi védikus asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrekben: 2023. június 15-július 17…

A Nap az Ikrekben a Nap/Merkúr hatásokat hozza előtérbe, az erősebb ingerenciát a kommunikációra és az igényt a szervezettségre is. Hiszen az Ikrek amellett, hogy a Merkúr bolygó jegye, a beszéd, a gondos alaposság és a racionális gondolkodás jegye is. Sőt a Nap/Merkúr együttállás az igaz, tiszta, tanító beszéd bolygóállása is, szóval ilyenkor mindig könnyebb a segítő, terápiás jellegű kommunikáció.

Ebben az időszakban június 24-től ez fokozottabban is érvényesül, hiszen a Merkúr belép a Nap mellé az Ikrek jegyébe. Ily módon a beszéd területe még élénkebb lesz, egészen július 8-ig.

Mindeközben a Mars/Vénusz együttállás végett az erősebb kommunikációhoz (június 30-ig) párosul egy fokozottabb kreativitás is az intellektusunk és a tudatunk területén. Sokkal könnyebb lesz jól megfogalmazni olyan dolgokat, amelyek a lelkünk mélyén zajlanak.

Ezt követően a Mars (június 30-án) és a Vénusz (július 7-én) átlépnek az Oroszlánba, tehát újfent elő fog állni egy erősebb kreativitás, de innentől kezdve ez az irányításban, a vezetésben és a személyiségünk érvényesítési területein lesz érezhetőbb. Tehát ebben a szakaszban eljön az idő, hogy feladatok élére álljunk és jobban érvényesítsük a személyes varázsunkat!

A hónap fő eseménye a július 3-ra eső telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az istenek alszanak, s így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmilyen új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a filmcím, hogy „Esküvő monszun idején” , mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük