Havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Oroszlán jegyében: Augusztus 16 – Szeptember 16…

Augusztus 16-án a Nap és a Mars is belép a saját jegyébe. Így a két fő tűz bolygó a 2 fő tűz jegybe kerül. Szóval vigyáznunk kell a túl pörgésre, a túl hevülésre, a túl működésre. Valószínű észre fogjuk magunkon venni azt, hogy picit ingerlékenyebbek vagyunk és könnyebben keveredhetnénk konfliktusba. Sőt a 3. tűz bolygó a Ketu (Leszálló Hold csomópont), a 3. tűz jegyben tartózkodik a Nyilasban.

De természetesen minden probléma magában hordozza a megoldást is. Nemcsak a Ketu áll a Nyilasban ezen a napon és ezt követően, hanem a Jupiter is, ami egy spirituális tanító bolygó, sőt az életviteli rendszerek bolygója is!

Így próbáljuk ötvözni a fent említett tűz hatásokat, némi spiritualitással. Kezdjünk olyan edzésbe vagy gyakorlásba, ami kiengeszteli a megnövekedett tűzet bennünk, de ami mögött ott van a szellemiség is. Ez lehet egy kiváló harcművészeti oktatás, vagy egy lágyabb edzés, mint pl. a tai chi, ami lágyságától függetlenül mégiscsak egy harcművészet. De akár belekezdhetünk egy intenzív tánc kurzusba, aminek vannak terápiás hatásai vagy egy egészséges főző tanfolyamba is, hiszen a főzés alapja nem más, mint az alapanyagokat átalakító tűz.

És bármibe is kezdünk ebben a szakaszban az tartós lesz, és hosszútávú. Majd Szeptember 2.-ától a Merkúr belép a lehető legerősebb pozíciójába és ez felerősíti a Merkúr bolygó hatásait. Mint pl. a precizitás, a rendszeresség, az analitikus gondolkodás vagy a kiváló kommunikációs képesség. Így újfent bármibe is kezdünk, azt képesek leszünk sokáig életünk részéve tenni és képesek leszünk rendszeresen is hódolni neki.

Ennek a szakasznak a legfőbb momentuma az Augusztus 22-re eső Ganésha Cshaturthi lesz! Avagy Ganésha születésnapja. Ganésha az elefánt fejű Istenség, az akadályok elhárítója. Így ezen a napon Indiában több száz millióan tesznek felajánlásokat, hogy áldást kérjenek azokra az erőfeszítéseikre, amelyeket a közeljövőben terveznek megvalósítani.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük