Havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Oroszlán jegyében: 2021. Augusztus 16-Szeptember 16…

Augusztus 16-án a Nap becsatlakozik a Merkúrhoz és a Marshoz az Oroszlán jegyében. A Nap, a Mars és a Merkúr az Oroszlánban erőssebé teszi a vezetői vénánkat, és nem csak irányítás és vezetés szempontjából, hanem a Merkúr végett a kommunikációval kapcsolatosan is. Egyszóval nemcsak jól fogunk tudni vezetni és inspirálni, de meg lesz hozzá az affinitásunk is, hogy a mögöttünk állókkal is foglalkozzunk egy kicsit és segítsük azokat, akik vezetőként tekintenek ránk. Sőt meg lesz az a belső bölcsesség és tanítói szándék, hogy delegálni is tudjunk a feladatköreinkből.

Ráadásul ezt az egész jelenséget fényszögeli a Jupiter is, így egy kicsit előtérbe fog kerülni az a fajta vezetői képesség, ami a materiális szférán túlról kerül fókuszba. A bölcs király, vagy szent király hangulat, amikor nemcsak az anyagi világ javait vagyunk képesek szem előtt tartani. Hanem amikor látjuk a teljes képet, benne azt is, hogy belsőleg hogyan működnek azok, akikért felelősek vagyunk, mint vezetők.

Sőt ez még inkább érezhető lesz Augusztus 26 után, amikor a Merkúr átmegy a Szűz jegybe, és ezzel együttállásba kerül a Vénusszal, így felerősítve a kifinomult kommunikációt.

Viszont szeptember 5-ről 6-ra virradóan gyors egymás utánban jegyet vált a Vénusz, majd a Mars is! És így ebben a szakaszban vigyáznunk kell arra, hogy a kommunikációnk érthető maradjon. Hogy a kifinomultság ne emelkedjen egy olyan szintre, amikor már érthetetlenné válik az, amit mondunk. Mert már túl bonyolult, túl kedveskedő, túl nyakatekert.

Ebben az időintervallumban a legjelentősebb esemény az Augusztus 21-re eső Varalaksmi nap lesz.

Varalaksmi, a Gazdagság és Szerencse Istennője. Ha ezen a napon felajánljuk a tiszteletünket, akár valami ki apróság formájában is VaraLaksminak, az áldást adó Laksminak, az olyan, mintha egész évben imádtuk volna az Ő Astha Laksmi formáját (Laksmi mind a 8 formáját).

Laksmi 8 formája: Gazdagság, Földanyaság, Tudás, Szeretet, Hírnév, Békesség, Elégedettség és Erő.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük