Havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Oroszlán jegyében: 2021. Augusztus 16-Szeptember 16…

Augusztus 16-án a Nap becsatlakozik a Merkúrhoz és a Marshoz az Oroszlán jegyében. A Nap, a Mars és a Merkúr az Oroszlánban erőssebé teszi a vezetői vénánkat, és nem csak irányítás és vezetés szempontjából, hanem a Merkúr végett a kommunikációval kapcsolatosan is. Egyszóval nemcsak jól fogunk tudni vezetni és inspirálni, de meg lesz hozzá az affinitásunk is, hogy a mögöttünk állókkal is foglalkozzunk egy kicsit és segítsük azokat, akik vezetőként tekintenek ránk. Sőt meg lesz az a belső bölcsesség és tanítói szándék, hogy delegálni is tudjunk a feladatköreinkből.

Ráadásul ezt az egész jelenséget fényszögeli a Jupiter is, így egy kicsit előtérbe fog kerülni az a fajta vezetői képesség, ami a materiális szférán túlról kerül fókuszba. A bölcs király, vagy szent király hangulat, amikor nemcsak az anyagi világ javait vagyunk képesek szem előtt tartani. Hanem amikor látjuk a teljes képet, benne azt is, hogy belsőleg hogyan működnek azok, akikért felelősek vagyunk, mint vezetők.

Sőt ez még inkább érezhető lesz Augusztus 26 után, amikor a Merkúr átmegy a Szűz jegybe, és ezzel együttállásba kerül a Vénusszal, így felerősítve a kifinomult kommunikációt.

Viszont szeptember 5-ről 6-ra virradóan gyors egymás utánban jegyet vált a Vénusz, majd a Mars is! És így ebben a szakaszban vigyáznunk kell arra, hogy a kommunikációnk érthető maradjon. Hogy a kifinomultság ne emelkedjen egy olyan szintre, amikor már érthetetlenné válik az, amit mondunk. Mert már túl bonyolult, túl kedveskedő, túl nyakatekert.

Ebben az időintervallumban a legjelentősebb esemény az Augusztus 21-re eső Varalaksmi nap lesz.

Varalaksmi, a Gazdagság és Szerencse Istennője. Ha ezen a napon felajánljuk a tiszteletünket, akár valami ki apróság formájában is VaraLaksminak, az áldást adó Laksminak, az olyan, mintha egész évben imádtuk volna az Ő Astha Laksmi formáját (Laksmi mind a 8 formáját).

Laksmi 8 formája: Gazdagság, Földanyaság, Tudás, Szeretet, Hírnév, Békesség, Elégedettség és Erő.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük