Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 1-8…

Kos: Ezen a héten az intellektusunk lesz sokkal aktívabb, így a mellett, hogy mindent alaposan átgondoljunk, az is fontos teret fog kapni, hogy tanuljunk. Sőt most azt a belső hívást is megfogjuk élni, hogy gyakoroljuk a frissen elsajátítottakat és azt is, hogy mindezt közösen a hozzánk közelálló partnereinkkel csináljuk. Ők lehetnek a privát életünk partnerei, vagy akár a munkatársaink is.

Bika: Aktív időszak várható az életünkben, sőt most az a belső hang is jelen lesz, hogy másokat is segítsünk, de arra oda kell figyelnünk, hogy érzelmileg/szellemileg ne vállaljuk túl magunkat. Mert most fizikailag nagy bírni fogjuk a terhelést, de arra vigyázni kell, hogy mások problémái, mások nehézségei érzékenyebben érinthetnek bennünket.

Ikrek: A beszéd nagyon, de úgy általában a kommunikáció is most sokkal fontosabb szerepet fog betölteni a mindennapjainkban. Sőt most az lenne az igazi, ha képesek lennénk olyan dolgokban is megnyílni, amelyekben általában nem szoktunk, és amelyek akár kellemetlenebb témaköröket is takarnak. Persze mindezt azokkal, akik nagyon közel állnak hozzánk!

Rák: Mi saját magunk, a közvetlen környezetünk, és a lelki nyugalmunk területei fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Így az lenne az ideális ha olyan dolgokra és teendőkre összpontosítanánk, amelyek nyugtatnak, töltenek, gyarapítanak bennünket. Ez lehet nyugodta olvasás is, de olyan aktív és kellemes időtöltés is, mint a kirándulás, erdőjárás, stb.

Oroszlán: Ezen a héten az lenne az ideális, ha egy picit elzárkóznánk a külvilágtól és csak magunkra és a nagyon közelálló szeretteinkre összpontosítanánk. A mély beszélgetések, a közös aktivitás, a közös, nyugodt kikapcsolódás mind jó időtöltés lehet, de akár a közös elvonulás, közös meditálás, közös spirituális tanulmányozás irányába is elvihetjük a hetet.

Szűz: A hozzánk közelállók fognak fókuszba kerülni, mind az adott személyek terén, lásd rokonok, mind pedig a választott személyek, lásd barátok terén. A kommunikáció fontos szerepet fog betölteni, így ezt most egy ideális idő lesz arra, hogy mély, pozitív és sokat mondó, ha szükséges akkor letisztázó beszélgetéseket is be iktassunk a napjainkba.

Mérleg: Az énünk és külvilágban betöltött szerepeink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Így terítékre fog kerülni a munkánk, a terveink, a jövőbéli elképzeléseink és a pénzkeresetünk is. Mindez annak fényében, hogy ez mennyire terheli meg a lelkünket, a személyiségünket és így az is előtérbe fog kerülni, hogy mi magunk mit tehetünk annak érdekében, hogy a külvilági dolgaink harmonikusabban működjenek.

Skorpió: Az a belső indíttatás lesz a prominens hívás, hogy lezárjunk dolgokat. Akár legyen szó elhalasztott teendőkről, be nem fejezett tanulmányokról, vagy akár le nem zárt konfliktusokról. A lényeg az lenne, hogy ne az érzelmek színterén próbáljunk megoldásokat keresni, hanem higgadt, tiszta fejjel, menjünk elébe a megoldás keresésnek.

Nyilas: A lelkünk azt fogja diktálni a héten, hogy hozzuk harmóniába a külvilági életünket és a lelkiéletünket. Hogy megtaláljuk az egyensúlyt a munkánk és pénzkeresetünk világában a közben belül zajló spirituális értékrendünk helyét is és természetesen vica versa is. Hasznos lehet az is, ha ezt azt utat már régebben járó barátainkkal konzultálunk!

Bak: Az együttműködéseinken lesz a hangsúly, mind a privát életünkben, mind a szakmai életünkben. Főként a belső nyugalom tükrében. Szóval próbáljunk tenni a minket körülvevő atmoszféra érdekében. Minden a munkahelyünkön, mint pedig otthon a privát életünkben. Sőt most az lenne az ideális ha mi, egy kicsit többet raknánk bele, mint szoktunk.

Vízöntő: Mások segítése, pátyolgatás és az ehhez hasonló pozitív érzések fognak fókusba kerülni ebben az időszakban. Így most ennek a szakasznak a nagy nyertesi a partnereink lesznek, mert ők amúgy is benne vannak a “mások” kategóriájában, de ők még egy kicsit ennél is több figyelmet fognak kapni tőlünk. Szóval kényeztessük őket, szeretgessük őket!

Halak: Ezen a héten az intellektusunk aktívabb lesz a szokásosnál, és emellett arra is képes lesz, hogy mindezt többféle módon tegye meg. Így a hét első részében leginkább a racionális intellektusunk fog előtérbe kerülni, míg a hét második felében pedig inkább az intuitív oldalunk. Szóval képesek leszünk az gondolkodást és agyalást át transzcendentálni érzések és megfigyelések irányába!

Ezen a héten a július 1 és 5 napokkal vigyázzunk egy picit, míg a legfőbb spirituális momentum hétfőn, 4.ére fog esni. Ezen a napon született meg Kartikéja, Siva és Párvati gyermeke, aki egyszerre jelenti meg a spirituális és harcos értékrendeket.

Testileg a a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell oda figyelnünk magunkra. Így pl. a légzésünkre és az emésztésünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük