Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben: 2023. október 18-november 17…

A Nap a Mérlegben nem érzi igazán jól magát, nem beszélve arról, hogy idén ott áll a Mars és a Ketu is, így mind a 3 tűz bolygó a partnerkapcsolat/együttműködés jegyében fog tartózkodni!

Így hihetetlenül könnyű lesz nagyon masszív károkat okozni az együttműködéseinkben, akár pillanatok alatt lerombolhatunk majd hosszú évek alatt gondosan felépített viszonyokat! Ezt valamelyest könnyíteni fogja az, hogy még 18-án a Merkúr is belép a Mérlegbe, emiatt képesek leszünk menteni a menthetőt figyelmes kommunikációval. Azonban ettől függetlenül készüljünk fel arra, hogy sokszor kell majd saját kontónkra alkalmazkodni bizonyos helyzetekhez.

Hiszen a Nap (a személyiségünk bolygója) gyenge pozícióba kerül a Mérleg jegyében, sőt most november 3-ig a Vénuszzal házcserés állásban is lesz. (A Nap a Vénusz jegyében fog tartozkódni, a Mérlegben, míg a Vénusz a Nap jegyében, az Oroszlánban.)

Az is felmerülhet bennünk, hogy bizonyos esetekben meghunyászkodjunk, alámenjünk a másik félnek, hogy elkerüljük a konfliktust, viszont ezt csak olyan emberekkel szemben érdemes megtenni, akik nagyvonalúak és nem élnek vissza a gyengébb pillanatainkkal.

Ezt követően a Vénusz átlép a Szűz jegyébe, ahol a leggyengébb pozícióba kerül és 3 nappal később a Merkúr is átlép a Skorpióba, így november 6-a után még nehezebb lesz a társas kapcsolatainkat működtetni, próbáljunk végtelenül türelmesek lenni!

Az indiai kultúrában ebben a szakaszban várható az év legnagyobb ünnepe, mégpedig november 13-án. Ez a nap a Diwali, a fény ünnepe. Indiában a családok  ilyenkor szokták megajándékozni egymást, és a lehető legtöbb időt eltölteni egymás társaságában, mint nálunk a karácsonyi ünnepekkor.

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb újholdja lenni, ezért tradícióvá vált Indiában az, hogy az est folyamán minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát gyújtsunk minél több gyertyát mi is, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám orientalista, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük