Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Kosban: 2023. április 14-május 15…

Ebben a szakaszban a Nap a lehető legerősebb pozícióban áll, ennélfogva a személyiségünk általános vonásai sokkal jobban fognak érvényesülni. Viszont a dominánsabb, erősebb személyiségjegyeink már-már túl erősen is meg tudnak majd nyilvánulni ebben az időszakban. Ráadásul a Nap a Rahuval és a Merkúrral kerül egy jegybe, tehát adott lesz az erősebb önbizalom érzet és az erősebb kommunikációs képesség is. Most kifejezetten ügyelnünk kell majd arra, hogy ne legyünk túl kemények vagy erőszakosak, valamint arra is, hogy fokozottabb türelemmel járjunk el a környezetünk irányába.

Mindez módosul majd április 21-től, amikor a Jupiter is belép a Kosba. Így a vehemensebb énünk enyhül a Jupiter adta tudatosság, igazságérzet, spirituális rálátás és megannyi más pozitív jupiteri tulajdonság révén.

Sőt ez most több, mint 1 teljes éven át érezhető lesz, ugyanis a Jupiter 2024. május 1-ig a Kosban fog tartózkodni. Jelenlétével lágyítani fogja a Kos uralkodói, vezetői vénáját átgondoltsággal és bölcsességgel.

Ez most idén május 10-től igazi áldásként fog hatni mindenkire, hiszen ezen a napon a Mars átlép a Rák jegyébe, és ilyenkor a meggondolatlanság, a hirtelenség, a túlkapások és az agresszívebb viselkedés felütheti a fejét szinte bárhol és bármikor. Sőt a Mars ebben a leggyengébb pozíciójában lesz egészen június 30-ig, szóval őrizzük meg a nyugalmunkat és törekedjünk a higgadtságra az ezt követő 51 napban!

Ebben a szakaszban várható az év legjobb napja asztrológiailag. Ez akkor szokott lenni, amikor a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozícióba lép. Idén emellett a Szaturnusz és a Vénusz is erős helyzetben lesznek, ezért most érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert azok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Indiában ezt a napot hívják Akshaya Tritijának, és ezen a napon amellett, hogy fontos új dolgokba kezdenek, tradicionálisan aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak. Idén, 2023-ban április 22-én ünnepelhetjük meg ezt a fantasztikus napot.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük