Hatha Jóga népszerűsítés férfiak körében, és némi belső információ Isten illatáról…

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója...

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója…

Nem terveztem semmi komolyat, csak annyit, hogy azok a férfiak, akik ma 19.30-kor nálunk megjelennek jóga órán, és nem a méltán várt Német – Portugál meccs előtt ülnek, kapnak ajándékba 5 száll, kézzel készített kiváló minőségű Aguru füstölőt.

Egyébként a Védák azt írják, hogy Isten illata 5 összetevőből kikeverhető, a szantálból, a kámforból, kék lótuszból, a pézsmából és az aguruból. Sajnos az arányok nincsenek megadva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .