Hatha Jóga népszerűsítés férfiak körében, és némi belső információ Isten illatáról…

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója...

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója…

Nem terveztem semmi komolyat, csak annyit, hogy azok a férfiak, akik ma 19.30-kor nálunk megjelennek jóga órán, és nem a méltán várt Német – Portugál meccs előtt ülnek, kapnak ajándékba 5 száll, kézzel készített kiváló minőségű Aguru füstölőt.

Egyébként a Védák azt írják, hogy Isten illata 5 összetevőből kikeverhető, a szantálból, a kámforból, kék lótuszból, a pézsmából és az aguruból. Sajnos az arányok nincsenek megadva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük