Hatha Jóga népszerűsítés férfiak körében, és némi belső információ Isten illatáról…

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója...

ryan giggs jóga közben, minden idők legeredményesebb wales-i labdarúgója…

Nem terveztem semmi komolyat, csak annyit, hogy azok a férfiak, akik ma 19.30-kor nálunk megjelennek jóga órán, és nem a méltán várt Német – Portugál meccs előtt ülnek, kapnak ajándékba 5 száll, kézzel készített kiváló minőségű Aguru füstölőt.

Egyébként a Védák azt írják, hogy Isten illata 5 összetevőből kikeverhető, a szantálból, a kámforból, kék lótuszból, a pézsmából és az aguruból. Sajnos az arányok nincsenek megadva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük