Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Április 8-15…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, azzal a felütéssel, mind fizikailag, mind verbálisan. Arra viszont vigyázzunk, hogy ne vigyük túlzásba, és ne terheljük magunkat úgy túl, hogy az már saját töltődésre, pihenésre szánt időnket sérti. Ezt az is segítheti ha mindkét téren aktivizáljuk magunkat, tehát a fizikai síkon végzendő feladatainkra és a kommunikációval kapcsolatos teendőinkre is fókuszálunk.

Bika: Mind a barátaink, mind a rokonaink intenzív szerepet fognak betölteni ebben az időszakban, sőt ez most egy olyan fennhangot is kaphat, hogy mi minden helyzetben mint segítség nyújtó, mint megoldó ember kerülünk képbe. De persze ennek a jó oldal meg az lenne, hogy csináljuk a dolgokat együtt és így időt tudjunk eltölteni azokkal, akik igazán fontosak az életünkben. 

Ikrek: Ezen a héten a munkánk, a pénzkeresetünk és legfőképpen a terveink, ambícióink területei kerülnek majd előtérbe. Így most igenis foglalkozzunk azzal, hogy mi felé haladunk, mit szeretnénk elérni még akkor is, ha egyébként nagyon jól megy nekünk a jelenbe lét, és a mindfullness jellegű életvitel. Sőt ha úgy érezzük, hogy az szükséges, hogy bizonyos dolgok élére álljunk, akkor azt tegyük meg.

Rák: A lelki nyugalom, lelki béke területei fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra amelyek jól eső érzéssel töltenek el bennünket és ehhez most nagyon nagy segítségként jelenthetnek a környezetünkben lévő, de nem rokoni szálon hozzánk kapcsolódó emberek. Ez értetendő lesz a munkával kapcsolatos ismeretségeinkre, és a barátaink/ismerőseinkként meghatározandó emberekre is. Kapcsolódjunk ki velük közösen, tervezzünk velük közös programokat, stb.

Oroszlán: A külsőségek és a munkánk gyümölcsével kapcsolatos területek fognak most jobban előtérbe kerülni. Szóval mind az ismerősökkel kapcsolatos vállalkozásaink, mind a barátokkal kitalált közös terveink is jól fog tudni működni, de mindez akkor ha most nagyon oda figyelnünk a kapcsolati tőkénkre és szeretgetjük, pátyolgatjuk azokat, akikkel együtt vagyunk benne a dolgok sűrűjében.

Szűz: Az együttműködéseink és a munkánk fog most jobban terítékre kerülni ezen a héten. Így természetesen a munkatársi viszonyaink is, de emellett a privát életünk partneri viszonyai is. Azt viszont tudnunk kell, hogy most egy kicsit érzékenyebbek leszünk és talán egy kicsit feszültebbek is, így mindenképpen türelmet kell tanúsítanunk a környezetünkkel szemben, és kerüljük a feszültebb témaköröket.

Mérleg: A belső, mély, lelki dolgok fognak előtérbe kerülni, azzal a felütéssel, hogy érzékenyebbek leszünk a hozzánk közelállók nehézségeire is. Szóval bátran pátyolgassuk, szeretgessük a környezetünkben lévőket, hiszen kényeztetésből sohasem árt meg a sok. És ez fogja a mi hetünket is élvezhetővé tenni, ez fog minket is lelkileg kiegyensúlyozni, hiszen adni mindig jó!

Skorpió: Ebben az időszakban meg lesz bennünk azaz erő, hogy megoldjunk, megvalósítsunk, megfejtsünk dolgokat/feladatokat. Persze kötelező lesz tervszerűen eljárni, amihez pontos terveket is kell készítsünk és az sem árt ha együtt tudunk működni olyanokkal, akik jártasak az adott megoldandó feladatok területén, de mindemellett képesek leszünk arra, hogy nagyon hatékonyak legyünk.

Nyilas: Mind a tanulás, mind az aktivitás területén sokkal, de sokkal aktívabbak leszünk ebben a szakaszban. Sőt most ott lesz bennünk az a belső igény is, hogy nemcsak hobbi szintjén, vagy hirtelen felindulásból sajátítsunk el ezt-azt, vagy ne éppen kedvünk szerint csináljunk meg dolgokat, hanem, hogy arra törekedjünk a tanulandókat és a megoldandó feladatokat rendszerbe szedjük és azokat hosszútávon is képesek legyünk teljesíteni.

Bak: Aktív hétnek nézünk elébe, amikor nemcsak azt fogjuk észre venni, hogy a saját házunk táján mit kell megoldani, de akár azt is, hogy miképpen tudunk másoknak is segíteni. De emellett az is nagyon fontos szerepet fog kapni a minden napokban, hogy tegyünk a lelki egyensúlyúnkért, a lelki békénkért. Sőt ezt is exportálhatjuk mások irányába is, tehát az is lehet segítség mások irányába, ha nekik segítünk, az ő lelkiegyensúly állapotukkal.

Vízöntő: A beszéd és kommunikáció területei lesznek most aktívabbak ebben az időszakban, amit lehetőleg a közvetlen környezetünkre lőjük el, mint többlet puskaport. Sőt most talán nem is az lesz a legfontosabb része ennek, hogy mit mondunk, hogy mit kommunikálunk, hanem inkább az a tény, hogy megteremtjük azt az időt, és megtesszük azt, hogy kommunikálunk a számunkra fontos emberekkel.

Halak: Mi magunk, a szeretteink és a közvetlen környezetünk kerül fókuszba most ebben az időszakban. Szóval töltsünk sok és kellemes minőségi időt a szeretteinkkel. A beszéd és kommunikáció fontos eszközei lesznek ennek az együttműködésnek. Sőt most akár olyan témákban is dűlőre tudunk majd jutni, amiben korábban nem tudtunk egyet érteni, de természetesen legyünk óvatosak és figyelmesek.

Ebben az időszakban a fő momentum a Jupiter bolygó jegyváltása lesz! Ez évente csak egyszer történik meg, de emellett még azt is érdemes tudni, hogy ez elmúlt két évben nem igazán volt jó pozícióban a Jupiter. Szóval a mostani váltás, ami Április 12-én lesz, nagyon kellemes változásokat fog hozni asztrológiailag. Mind a tanulás, mind a gyerekek, mind az életviteli rendszerek, mind a józan paraszti ész használatának terén is!  

Ebben a szakaszban fizikailag a nyakunktól le egészen a lengőbordáinkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra! A keringésünktől az adott területen lévő szerveinkig mindenre. Szóval vigyázzunk a tüdőnkre is és a szívünkre is, nem beszélve a felső emésztő szerveinkről vagy az emésztés/feldolgozással kapcsolatos szerveinkről, mint pl. a máj, az epe, a gyomor és/vagy a hasnyálmirigy. Tehát ezen a héten sokkal jobban, de tényleg sokkal jobban kell odafigyelnünk az étkezésünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük