Hát akkor legyen egy kis Sivaratri, ha már évek óta megünnepeljük…

ha van otthon banalingád, hozd magaddal ma estére…

Nem igen volt időm rákészülni az idei Siva estre, de akkor legyünk már rendhagyóak, ha még is összejön egy ad hoc találkozó!

Este 10-kor kellene találkozni a Kutirban. Nem találom Úr Ráma imáit sehol, de találtam a számítógépemen egy olyan imát, ami kifejezetten Siva estéjén kell felajánlani. Forradalmiak leszünk, mert ezt az imát akkor szokták felajánlani, amikor bilwa leveleket adnak Sivának, de hát ugye Európában nem terem meg a bilwa, azaz a faalma.

De van egy doboz bilwa kapszulám, táá dáááá! Szóval este 10-kor összejövünk, gyújtunk egy pici tűzet, megtanuljuk, hogy hogyan kell elvégezni egy felajánlást, felajánlunk egy bilwa kapszulát és azt, mint felajánlott szentséget el is fogyasztjuk. Szóval fel is ajánlunk, megtiszteljük a felajánlott praszádamot, és még egy kis ájurvédikus szert is jutattunk a szervezetünkbe!

De, hogy legalább egy valami maradjon az ígértekből, elmondom majd nektek, hogy hogyan lehet felismerni a Siva köveket! Ha van otthon Banalingád, Siva köved, hozd el és így kideríthetjük, hogy Ő melyik formája Sivának.

Találkozzunk este 10-kor, ha legalább 10 ember ír ide egy kommentet, hogy jöttök (mondjuk, én ott leszek, ha már 5-6-an leszünk). Este 9-kor írni fogok, hogy leszünk-e, de szerintem igen!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Hát akkor legyen egy kis Sivaratri, ha már évek óta megünnepeljük…

 1. Kollár Ágnes Ivetta szerint:

  Szia Ádám!

  Szeretnék jönni az esti szertartásra.
  Nálatok mi a szokás, mit vigyek?
  Gyümölcsöt , virágot?

  Köszönöm válaszod 🙂
  Szeretettel: Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük