Hamarosan elköltözünk a Kutirral, és ebből az apropóból és mai spirituális nap alkalmából, szeretnénk egy felajánlást tenni nektek…

jógaírvaTermészetesen nem fogom elárulni, hogy hová költözünk és, hogy mikor, mert ezzel az infóval még húználak benneteket egy kicsit. Meg a mai nap nem is alkalmas erre, mert ugyan spirituálisan egy kiváló napot élünk most meg, de azért materiálisan nem akkora durranás ez a Kedd.

Szóval ezt a hetet leszámítva 4 hét múlva költözünk egy új helyre. Kicsit kisebb, jóval szebb és ugyanúgy a 4-6 villamos vonalán van. Tényleg különben már egy jó pár jógázónál van Kutir Kalendárium, és amúgy is benne van az összes nap előre az egész évre,  szóval tippeljétek meg, hogy melyik nap kezdünk az új helyen, és a nyertesek kapnak valami ajcsikát. Tehát a 4 hét múlva szerintetek mikor?

De vissza térve a mai felajánlásunkra, szóval még van 4 hét, és arra gondoltunk, hogy mi lenne ha erre a 4 hétre lenne egy búcsúztató mini jóga bérlet. 66 %-os engedményre gondoltunk, tehát 1 jógát kellene előre rendezni 4 hétre, és minden héten mind a 3 óra látogatható lenne. Ez jó így? És így a mai százezerszeres napon ráhajtunk a 66% szorozva 100 ezerszer jó karmailag!

Tehát, 6400 Forint lenne a 4 hétre a bérlet. Természetesen, akik már eleve bírnak Kutir jógabérlettel is becsatlakozhatnak a buliba, és majd a 4 hét után folytatják az eredeti bérletükkel a nálunk jógázást. Persze az új helyen majd minden marad a régi, órarend, árak, Fruzsi, stb.  

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .