Hamarosan elköltözünk a Kutirral, és ebből az apropóból és mai spirituális nap alkalmából, szeretnénk egy felajánlást tenni nektek…

jógaírvaTermészetesen nem fogom elárulni, hogy hová költözünk és, hogy mikor, mert ezzel az infóval még húználak benneteket egy kicsit. Meg a mai nap nem is alkalmas erre, mert ugyan spirituálisan egy kiváló napot élünk most meg, de azért materiálisan nem akkora durranás ez a Kedd.

Szóval ezt a hetet leszámítva 4 hét múlva költözünk egy új helyre. Kicsit kisebb, jóval szebb és ugyanúgy a 4-6 villamos vonalán van. Tényleg különben már egy jó pár jógázónál van Kutir Kalendárium, és amúgy is benne van az összes nap előre az egész évre,  szóval tippeljétek meg, hogy melyik nap kezdünk az új helyen, és a nyertesek kapnak valami ajcsikát. Tehát a 4 hét múlva szerintetek mikor?

De vissza térve a mai felajánlásunkra, szóval még van 4 hét, és arra gondoltunk, hogy mi lenne ha erre a 4 hétre lenne egy búcsúztató mini jóga bérlet. 66 %-os engedményre gondoltunk, tehát 1 jógát kellene előre rendezni 4 hétre, és minden héten mind a 3 óra látogatható lenne. Ez jó így? És így a mai százezerszeres napon ráhajtunk a 66% szorozva 100 ezerszer jó karmailag!

Tehát, 6400 Forint lenne a 4 hétre a bérlet. Természetesen, akik már eleve bírnak Kutir jógabérlettel is becsatlakozhatnak a buliba, és majd a 4 hét után folytatják az eredeti bérletükkel a nálunk jógázást. Persze az új helyen majd minden marad a régi, órarend, árak, Fruzsi, stb.  

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük