Hálás köszönet mindenkinek!

Kedves tündérmackók, mazsolamacik és borsószem medvécskék,

Nagyon szépen köszönöm a sok köszöntést és jó kívánságot a szülinapomra. Azért már elég sokan ismertek a felszínen túli viszonylatokban is és így sokan tudjátok rólam azt is, hogy én egy rendkívül introvertált ember vagyok, így az ilyesfajta szeretett kinyilvánítás nagyon sokat jelent számomra. Mindenkinek hálás köszönet érte.

És azoknak, akik nem ismernek annyira elárulnám, hogy a felszínen én azért vagyok hangos és nagypofájú, mert tanári pályafutásom első 7 és fél évében gyerekeket tanítottam, és ha velük nem vagy hangos, érdekes és szórakoztató, akkor bizony buktad az órát és a figyelmüket is.

Ez a ti nagy szerencsétek!

Om Tat Sat

Baktai Ádám egy halkszavú tanárember

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Blog/Gasztro Blog | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük