Gyerekek beütött a vég, találtam az interneten egy 3 hétvégés Nemzetközi Oklevelet adó Jóga Oktatói Képzést

Persze nem csak úgy keresgettem a neten, jóga oktatói tanítatást, hátha találok jobb képzést, mint amit én kaptam Indiában, hanem már szóltak nekem erről és célirányosan kutakodtam.

Így a sok ócskaságot jóga néven tanítók elérték céljukat. A Jóga egy 3 hétvége alatt elsajátítható okleveles tanfolyam lett.

Most hirtelenjében nem is tudom, hogy mit mondjak majd a gyerekeimnek, ha felnőnek, és esetleg jógával szeretnének foglalkozni.

„Húzzatok ki Indiába 10 évre és tanuljatok orrvérzésig, mint apátok, vagy azt, hogy 3 hétvége alatt a belvárosban pattintsatok össze egy jó kis jóga diplomát, kb. ugyanazt éri.”

A felvázolt tanfolyam a következőket ígéri, szorul szóra másoltam le a cuccot. Természetesen a cég nevét kivágtam:

A tanfolyam alatt kezdõ és haladó jóga gyakorlatokkal, óravázlatokkal, fotókkal illusztrált tankönyvvel találkozhat a hallgató. Részletesen tárgyaljuk a különféle betegségekben szenvedõk számára ajánlott jóga gyakorlatokat, valamint kitérünk a korosztályok által végezhetõ és ajánlott jóga gyakorlatokra is.

Regisztrációs díj: 8. 000 Ft (a tanfolyam összegébe beszámítjuk!)

A tanfolyam ára: Magyar oklevél: 84. 000 Ft

Nemzetközileg elfogadott, amerikai diploma: 700 USD

A tanfolyam ára tartalmazza a következõket:

 • 3 hétvégés tanfolyamon való részvétel, plusz egy nap gyakorlati vizsga
 • A gyakorlatok részletes leírása fotókkal illusztrálva
 • Légzési technikák, chakrák-energiaközpontok ismertetése
 • Jóga pozitúrák és variációk
 • Óravezetési technikák
 • Kezdõ jóga gyakorlatok
 • Haladó jóga gyakorlatok
 • Bemelegítõ és levezetõ gyakorlatok
 • Mindennapok jógája: gyakorlatsorok különbözõ napszakokra
 • Fájdalmak ellen: gyakorlatok különbözõ problémákra
 • Jóga gyakorlatok gyermekeknek és idõseknek
 • Állandó e-mail konzultációs lehetõség
 • Diplomás jóga oktatónk elérhetõsége
 • Vizsgafelkészítõ anyag a tananyag mellé, vizsga
 • A tanfolyam elvégzését igazoló oklevél díja
 • B ‘n’ S Jóga oktatói DVD

FIGYELEM!

E tanfolyamunk távoktatás formájában nem végezhetõ el! A tanfolyamra való jelentkezésnél elõnyt jelent – de nem feltétel-, ha a jelentkezõnk alap ismeretekkel rendelkezik a jóga területén belül!

KEDVEZMÉNY!
Minden hallgatónk, aki elvégez iskolánkban egy tanfolyamot, 10 % kedvezményt kap a következõ tanfolyam árából!  

Na, mit szóltok? Én, le vagyok sújtva.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

4 Responses to Gyerekek beütött a vég, találtam az interneten egy 3 hétvégés Nemzetközi Oklevelet adó Jóga Oktatói Képzést

 1. Fürti szerint:

  Én mindig úgy ajánlottalak eddig, hogy te nem egy OKJ-s jógaoktató vagy. Aki olyan az úgyis téged talál meg. Aki meg nem, az 3 hét alatt megszerzi a “tudást”. Egy biztos, én maradok! 🙂

 2. Szilárd szerint:

  hahaha
  1 élet is kevés ha jót akarunk nyújtani.

 3. Reni szerint:

  22 eve jogazom, es meg mindig csak kezdonek erzem magam. 3 hetvege alatt lehetek jogaoktato…… megall az esz

 4. Nemes Rita szerint:

  “elõnyt jelent – de nem feltétel-, ha a jelentkezõnk alap ismeretekkel rendelkezik a jóga területén belül” – Vak vezet világtalant jeligére. Így az igazi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .