Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

Kedves Érdeklődők!

Néhány év után, újra bele vágunk az egy éves jóga oktatói képzésbe.

Viszont jóval többen jelentkeztek erre a képzésre Tatáról és Tatabányáról, így az lenne az elképzelés, hogy Tatán fogjuk a képzést megtartani. Ez nem azt jelenti, hogy a budapestiek lemaradnak majd, csak azt, hogy 3 opcióból lehet majd választani.

  1. Felrakom még ezen a héten a 15 alkalom időpontjait és akkor ti is lejöttök Tatára, én jó magam 4 embert letudok vinni autóval, és persze vissza is tudom őket majd hozni.
  2. Amelyik napokra nem tudjuk megoldani a tatai menetet, azokat majd egy mindenkinek jó Szombaton bepótoljuk.
  3. 2 oktatói program megy párhuzamosan, egy Tatán Péntekenként, egy másik Budán Szombatonként.

Drága budapesti barátaim írjatok erről nekem minél hamarabb. Egyébként a tatai helyszín egy fantasztikus kiruccanás is, kellemes, kényelmes, tágas és a közösség fenomenális. És habár játék konyhájuk van, mégis ott jobban megtudom nektek az ebédet is főzni. 

Egyébként feltettem a 15 alkalmas jóga oktatói tanfolyamunk teljes tartalom jegyzékét.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

  1. Kopacz Dóra szerint:

    Drága Ádám , már nagyon várom, ha lehet lennék egyik utasod is , nem szeretnék lemaradni,aki csak kapisgál valamicskét a jógáról az is mehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .