Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

Kedves Érdeklődők!

Néhány év után, újra bele vágunk az egy éves jóga oktatói képzésbe.

Viszont jóval többen jelentkeztek erre a képzésre Tatáról és Tatabányáról, így az lenne az elképzelés, hogy Tatán fogjuk a képzést megtartani. Ez nem azt jelenti, hogy a budapestiek lemaradnak majd, csak azt, hogy 3 opcióból lehet majd választani.

  1. Felrakom még ezen a héten a 15 alkalom időpontjait és akkor ti is lejöttök Tatára, én jó magam 4 embert letudok vinni autóval, és persze vissza is tudom őket majd hozni.
  2. Amelyik napokra nem tudjuk megoldani a tatai menetet, azokat majd egy mindenkinek jó Szombaton bepótoljuk.
  3. 2 oktatói program megy párhuzamosan, egy Tatán Péntekenként, egy másik Budán Szombatonként.

Drága budapesti barátaim írjatok erről nekem minél hamarabb. Egyébként a tatai helyszín egy fantasztikus kiruccanás is, kellemes, kényelmes, tágas és a közösség fenomenális. És habár játék konyhájuk van, mégis ott jobban megtudom nektek az ebédet is főzni. 

Egyébként feltettem a 15 alkalmas jóga oktatói tanfolyamunk teljes tartalom jegyzékét.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

  1. Kopacz Dóra szerint:

    Drága Ádám , már nagyon várom, ha lehet lennék egyik utasod is , nem szeretnék lemaradni,aki csak kapisgál valamicskét a jógáról az is mehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük