Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

Kedves Érdeklődők!

Néhány év után, újra bele vágunk az egy éves jóga oktatói képzésbe.

Viszont jóval többen jelentkeztek erre a képzésre Tatáról és Tatabányáról, így az lenne az elképzelés, hogy Tatán fogjuk a képzést megtartani. Ez nem azt jelenti, hogy a budapestiek lemaradnak majd, csak azt, hogy 3 opcióból lehet majd választani.

  1. Felrakom még ezen a héten a 15 alkalom időpontjait és akkor ti is lejöttök Tatára, én jó magam 4 embert letudok vinni autóval, és persze vissza is tudom őket majd hozni.
  2. Amelyik napokra nem tudjuk megoldani a tatai menetet, azokat majd egy mindenkinek jó Szombaton bepótoljuk.
  3. 2 oktatói program megy párhuzamosan, egy Tatán Péntekenként, egy másik Budán Szombatonként.

Drága budapesti barátaim írjatok erről nekem minél hamarabb. Egyébként a tatai helyszín egy fantasztikus kiruccanás is, kellemes, kényelmes, tágas és a közösség fenomenális. És habár játék konyhájuk van, mégis ott jobban megtudom nektek az ebédet is főzni. 

Egyébként feltettem a 15 alkalmas jóga oktatói tanfolyamunk teljes tartalom jegyzékét.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Fontos tudnivalók a Jóga oktatói tanfolyamról…

  1. Kopacz Dóra szerint:

    Drága Ádám , már nagyon várom, ha lehet lennék egyik utasod is , nem szeretnék lemaradni,aki csak kapisgál valamicskét a jógáról az is mehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük