Egy autentikus Bhakti Jógi mindennapjai…

Én mindössze kb. 5 percig beszélgethettem George Harrison-nal, egy szép korai reggelen Mayapurban, ahol laktam Indiában, de az is mély benyomást tett rám. de most találtam egy nyilatkozatot róla, amit muszáj megosztanom.

Az elbeszélő Dhani Harrison, George Harrison fia:

“Első emlékeim apámról az, hogy sárosan, egy farmerben fákat ültet kint a kertben. A mi saját hatalmas trópusi kertünkben. Életem első 7 évében azt hittem, hogy ez volt a munkája. Fogalmam sem volt arról, hogy bármilyen kapcsolatban volt a zeneiparral. 

Aztán egy nap az iskolában egy csapat fiú úgy kergetett meg, hogy üvöltve énekelték a “Sárga Tengeralattjáró” dalt. Halvány gőzöm sem volt, hogy miért, de arról sem, hogy miért pont nekem.

Otthon kifakadtam apámra, hogy miért nem mondta el, hogy ő volt az egyike a Beatles-nek. Erre ő azt mondta: “Bocs, ezt valószínű, hogy meg kellett volna említenem.”

Nem tudom, de nekem ez egy annyira fantasztikus sztori.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük