Eluralkodott rajtunk a Karácsonyi hangulat a Kutirban

EGY HÉTEN ÁT KARÁCSONY!

Tudjuk, hogy egy picit későn csatlakozunk be a Karácsonyi előkészületekbe, de higgyétek el, annál nagyobb lendülettel és lelkesedéssel! Olyannyira, hogy ez évben december 16-23-ig kínálunk majd változatos ingyenes programokat nektek, és az év végi, speciális ünnepi kínálatunk is ebben az időszakban lesz elérhető (részletes heti program hamarosan).

Első, és talán legfontosabb hírünk, hogy idén is megrendezzük a mára szinte már tradícióvá vált Bhakti Kutir Karácsonyi összejövetelünket! Bízunk benne, hogy bár későn szólunk, azért sokan el tudtok jönni, annál is inkább, mivel idén is sok meglepetéssel készülünk, és itt kapjátok meg a karácsonyi, személyre szóló, apró ajándékot tőlünk, valamint a következő heti ingyenes programokra szóló kuponokat!!!  Részletes programot a napokban tesszük föl majd a honlapra, mert még folyamatosan bővül … úgyhogy érdemes olvasgatni bennünket az ünnepi készülődés közben is, mint mindig! Itt most egy kis ízelítőt találtok, tehát:

Időpont:

December 16.

Vasárnap 16 órától

A közös ünneplés Baktai Ádám ünneplős Jóga órájával indul, sok szívet nyitó tibeti Kumnye Jóga gyakorlattal és szívet melengető Taoista Jóga meditációkkal, természetesen ingyenesen.

17 órától változatos, díjtalan programokat fogunk kínálni, újra eljön Kivágó Robika is, aki majd Tarot útmutatással és számmisztikai elemzésekkel fog benneteket kényeztetni, találkozhattok a Kutir Közösség oktatóival és kezelőivel, együtt díszítjük fel a Kutir karácsonyfáját, egymás otthon készített finomságait kóstolhatjátok, megvitatjuk a 2013-as év újításait és újdonságait, és még sok minden más is lesz, de ezekről majd később írunk, hogy gerjesszük a feszült érdeklődéseteket.

Természetesen idén is, mint minden évben előrukkolunk néhány ötlettel azoknak, akiknek fontos, hogy a szeretet ünnepén valódi értékekkel kedveskedjenek szeretteiknek. A Bhakti Kutir Közösség tagjai a következő felajánlásokkal szeretnék megköszönni az egész éves közös munkát, a türelmeteket és természetesen a kitartásotokat az egészséges és tudatos életvezetés, és természetesen a Bhakti Kutir mellett.

17:00-19:00 Beszélgetés a Harciszerzivel (Horváth Ádám) a kisteremben, vagy a teázóban. Bármilyen témában keresheted.

Speciális Karácsonyi Ajánlatok:

 • „Ajándékozz Egészséget és Figyelmet Szeretteidnek!” – tetszőleges szolgáltatásra váltható Ajándékutalvány
 • Páros Ajánlatok
  • Talpreflexológia otthon párban (partnereitekkel vagy rokonaitokkal most elsajátíthatjátok a reflexológiás talp masszázs alapjait, amivel életetek végéig tudjátok szeretteiteket megfelelő hozzáértéssel kezelni, kényeztetni vagy az ő életeik végéig, de mindenesetre sokáig)
  • Jin Yang Shiatsu pároknak (a szolgáltatásról bővebben itt olvashattok)
  • A Jóga szerelmeseinek, rendkívül kedvezményes bérlet árak – jógázz jövőre is az idei árainkon!
  • Spirituális tisztítás – zárd le az Óévet, kezd az Új évet tiszta lappal
  • Pazar Bazár, alku képes csomag ajánlatokkal

A fenti lista még bővül, ez csak egy kis ízelítő a jó néhány rendkívüli ajánlatból, rendkívüli szakembereink jóvoltából. A teljes részletes lista árakkal és bővebb leírással nemsokára!

December 17.

De szeretnénk nektek még sok minden mást is adni, így például a bulit követő nap, december 17-én a hétfő esti 7 órás Baktai Ádámféle Hatha Jóga óra után, Szemerédy Viki Doktor néni is tartana egy ingyenes Jóga órát, ráadásul Yin Jógát.

Valószínű, hogy nem fogunk annyian beférni a terembe, ahányan szeretnénk ott lenni a Yin Jógára, így természetesen a vasárnapi programon résztvevő eljövő Kutir látogatók előnyt élveznek majd a helyek tekintetében kupon felmutatásával, de a buli után Hétfőn fent lesz a honlapon, hogy még hány szabad hely van.

Ezeken felül az ünnepi hangulatra való tekintettel szeretnénk megemlékezni azokról a hősökről is, akik lehetővé teszik számunkra a nyugodt hétköznapokat, és a békés ünneplést is. Ezért egy teljesen új és egyedülálló kezdeményezés keretein belül szeretnénk meglepni a Mentős Angyalokat, a Rend zord Őreit és a Lánglovagokat egy mostantól, és mindörökké tartó 50%-os kedvezményben részesíteni a Bhakti Kutir Jóga óráin.

Tudjuk, hogy sokan olvassátok a Kutir oldalát, így ha más jóga termek is szeretnének a kezdeményezésünkhöz csatlakozni, szeretettel várjuk felajánlásaikat.

És, ha ez mind nem lenne elég angyali számotokra, van egy szenzációs hírünk, amit szerintünk remekül időzítettünk. Decembertől a Bhakti Kutirban is felhasználhatjátok az OTP Szépkártyátokat a megjelölt szolgáltatásokra, tá dá! Vehettek jóga bérletet, masszázst akár ajándékba is, vagy magatoknak, ennek ellenére nem kerül kevesebb a fa alá és az ünnepi asztalra. Kivételesen Ajándékutalvány vásárlására is felhasználhatjátok, így nem kell előre eldönteni, hogy vajon minek örülne kedvesetek, családtagotok, gyermeketek, barátotok…

Egyelőre ennyi, de még jelentkezünk!

Sok-sok szeretettel imádunk benneteket Karácsonykor is,

Om Tat Sat

UI: A Karácsonyi buli résztvevők száma korlátozott a helyszín adottságaihoz mérten, ezért e-mailben történő bejelentkezést szeretnénk kérni előre a bhaktikutirinfo@gmail.com címre, vagy telefonon a 06/70 946 65 65 számon. Fontos, hogy megjelöljétek fő érdeklődési területeteket, melynek az ajándékozás során nagy jelentősége lesz!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Shiatsu
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük