Egy misztikus rítus, ami lehetne akár mindenki belépője a mágia, tantra, vagy varázslat világába, ki hogy hívja…

mangoArthur C. Clarke, egyszer azt mondta: ” A varázslat olyan tudomány, amit még mi nem értünk!”

Amit most megosztok veletek, nem tudom, hogy miként került hozzám, már nem emlékszem, de még idén is működött ez a varászlat, pedig 1994-ben egyetlen egyszer csináltam meg ezt a rítust. Valószínű, hogy valamiféle olyan mélyen ható humánkineziológiai beavatás ez, ami örökre meg marad, mint képesség, ha már megcsináltuk ezt a rítust.

Húzzalak még benneteket tovább? Na, jó elmondom:

A rituálé egyszerű, 15 percen keresztül dörzsölj össze mangó virágokat a tenyereid között. Ennyi. 

A hatása meg szimplán annyi, hogy bármikor is csípne meg, bármilyen fullánkos kis állatka, a tenyeredet szimplán a csípés főlé kell tartani, és a fullánk magától kifordul a bőröd alól.

Amint mondtam én ezt egyszer csináltam meg 1994-ben, kb április környékén, a mangó fák akkor szoktak virágozni. Idén is be kellett vetnem, mert egy darázs csípett bokán, és kb. ennyi is volt. Oda tettem a tenyerem, és kifordult a fullánk.

Szóval jó szórakozást a mangó virág találásához. A fotón egyébként mangókat válogatnak szét Indiában. Egyébként életem egyik legnagyobb élménye volt az, amikor Mursidabadban jártam és a piacon 27 féle mangó közül lehetett válogatni. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Egy misztikus rítus, ami lehetne akár mindenki belépője a mágia, tantra, vagy varázslat világába, ki hogy hívja…

  1. Xaby1 szerint:

    Minden naksatrára 1 “mese”.. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük