Egy misztikus rítus, ami lehetne akár mindenki belépője a mágia, tantra, vagy varázslat világába, ki hogy hívja…

mangoArthur C. Clarke, egyszer azt mondta: ” A varázslat olyan tudomány, amit még mi nem értünk!”

Amit most megosztok veletek, nem tudom, hogy miként került hozzám, már nem emlékszem, de még idén is működött ez a varászlat, pedig 1994-ben egyetlen egyszer csináltam meg ezt a rítust. Valószínű, hogy valamiféle olyan mélyen ható humánkineziológiai beavatás ez, ami örökre meg marad, mint képesség, ha már megcsináltuk ezt a rítust.

Húzzalak még benneteket tovább? Na, jó elmondom:

A rituálé egyszerű, 15 percen keresztül dörzsölj össze mangó virágokat a tenyereid között. Ennyi. 

A hatása meg szimplán annyi, hogy bármikor is csípne meg, bármilyen fullánkos kis állatka, a tenyeredet szimplán a csípés főlé kell tartani, és a fullánk magától kifordul a bőröd alól.

Amint mondtam én ezt egyszer csináltam meg 1994-ben, kb április környékén, a mangó fák akkor szoktak virágozni. Idén is be kellett vetnem, mert egy darázs csípett bokán, és kb. ennyi is volt. Oda tettem a tenyerem, és kifordult a fullánk.

Szóval jó szórakozást a mangó virág találásához. A fotón egyébként mangókat válogatnak szét Indiában. Egyébként életem egyik legnagyobb élménye volt az, amikor Mursidabadban jártam és a piacon 27 féle mangó közül lehetett válogatni. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Egy misztikus rítus, ami lehetne akár mindenki belépője a mágia, tantra, vagy varázslat világába, ki hogy hívja…

  1. Xaby1 szerint:

    Minden naksatrára 1 “mese”.. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük