E hétvégi Shiatsu tanfolyam tematikája – És erre az egyre még lehet csatlakozni!

Teljes mértékben kiment a fejemből, így nem is szóltam, de a most hétvégi Shiatsu shiatsuelőadás is nyílt alkalmas.

Ezen a hétvégén egy saját magában is megálló rendszert fogunk átvenni, ami egy lágyszövet mobilizációs technikából, a has masszázsából, egy idegi kezelésből és a Zen Shiatsuban használt egyszerű gyógynövény rendszer használatából áll össze.

A lágy szövet mobilizációs rendszer kb. olyan, mint a Thai masszázs és kimozgatások, ami azt is szolgálja, hogy szoktassuk, szinte átneveljük a testünket a korrekt tartásra. Ez a rendszer szinte minden távol keleti gyógymódban meg van, sőt magát a Thai masszázst is egy Ájurvédikus orvos, Buddha személyes orvosa vitte el Thaiföld területére Indiából, Buddha eltávozása után.

Az Ampuku, vagyis a Japán has masszázs egy kezelési rendszer és egy diagnosztikai felmérés is egyben, mert nem csak azt mondja minden távol keleti rendszer, hogy a betegségeink legnagyobb százalékai mindenféleképpen összefügg az emésztésünkkel, hanem azt is, hogy a has reflexzónái által minden szervi működésről kaphatunk egy kis többlet információt is.

Az idegi kezelés valójában egy hihetetlenül egyszerű módszer, amivel kapcsolatosan nagyon kellemes és hasznos orvosi tapasztalatok is vannak már a távol keleti országokban, és azt segíti elő, hogy idegi sérüléseket gyógyítson, vagy sérülések utáni regenerációt segítsen elő.

A Sho rendszer, azaz a tünetek alapján és alkati besorolás alapján működő úgymond belgyógyászati rendszer egy nagyon hatékony, ugyanakkor nagyon kézenfekvő elképzelés, amivel hihetetlenül egyszerűvé válik a betegségek megelőzésé, és az apróbb egészségügyi dolgok kezelése mielőtt eldurvulnának a helyzetek.

Ez lesz ezen a hétvégén a téma. 10 órakor kezdünk, és 18 órakor végzünk szombaton is és vasárnap is, előképzettség nem kell a részvételhez, és egy teljes egész kis csomaggal fogtok majd távozni.

A hétvégi részvétel díja: 25 ezer forint.

 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük