Diwali a Fény Ünnepe, Ingyenes Gyertyafényes Jóga óra a Bhaktikutirban

Az indiai kultúrában az év legnagyobb ünnepe a Diwali. Ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony. Sok szeretettel mi is meg szeretnénk ajándékozni benneteket a Jóga órával. Kedves barátom Horváth Ádám ninjutsu/önvédelem, és gerinc terápiás jógaoktató fog nektek órát tartani, este 20 órától. Muszáj lesz bejelentkezettek az órára a bejegyzés alján, mert 30 jelentkező után le kell majd zárjuk a feliratkozást, mert többen nem férünk el a teremben.

Mikor?

2012-11-13

Kedd 20:00

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb napja lenni, és ezért is tradíció Indiában ilyenkor minél több fényt gyújtani. Tehát ha nem szeretnétek eljönni egy ajándék jóga órára, akkor is gyújtsatok minél több gyertyát természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

De ezen a napon szokás elengedni az előző évi dzsudzsukat is, és ennek érdekében én is ott leszek a Jóga óra után és meg fogok tanítani nektek egy érdekes tűz mágiát, vagy úgymond egy tradicionális tűz rítust. Ezt majd védelemre és/vagy dolgok, vagy helyzetek megtisztítására is lehet majd használni. Ezen természetesen többen is elférünk, de a múltkori szentelésből tanulva, ahol 108-an voltunk, ide is regisztrálnotok kell ha szeretnétek eljönni, hogy senki ne maradjon ki aki tényleg ott akar lenni, és ezt jelzi nekünk előre.

Úgy is sokan felcsigázódtatok, hogy mit fogok majd bejelenteni Vasárnap, csak annyit árulhatok el, hogy a keddi “mágia” tanulás már az új oktatási rendszer része lesz.

Figyelem! A megtanult rítusok után a tűzzel személyes kapcsolatunk lesz, a tanultak után majd tűzet, simán elfújni, lepisilni vagy éppen tűzön járni majd tilos lesz, a tűz tisztelete miatt. Persze majd megtanuljuk azt is, hogy kell majd elfújni, meg tiszteletlenség nélkül lábbal érintkezni a tűzzel, de keddtől kezdve tudatosabbnak kell majd lennünk a tűzzel kapcsolatosan.

Itt Tudsz jelentkezni:

Töltsd ki az adataidat, és a megjegyzés részbe írd be, hogy:
Tűz ceremónia. (A Jóga óra már megtelt. )

Jóga óra: 30/0 hely van még

Tűz rítus: 50/ 7 hely van még

Baktai Ádám

Bővebben a Diwaliról itt olvashatsz…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Jóga, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük