Karácsonyra a Kutir Közösségének Kedvezményes Kezeléseket, Kúrákat és Képzéseket Kínálunk

Idén már Októberben karácsonyi fényáradatba öltözködött a bevásárlóközpontok egy része.

Persze mi is tisztában vagyunk a gazdasági válság hatásaival, és azzal, hogy emberek betervezik az ajándékokat, és ütemezik is a megvásárlásuk időpontját. Egy szempontból szeretnénk egy picit ellene menni annak a trendnek, hogy a karácsony a bevásárlás ünnepe, egy másik szemszögből nézve szeretnénk nektek is segíteni abban, hogy egyedi, hasznos és személyes ajándékkal lepjétek meg a szeretteiteket. Valamint így mi is meg tudunk ajándékozni benneteket!

Az első ajánlatunk a tradicionális Japán Reiki. Szeretnénk azzal elő állni, hogy ha a Kutirban, Baktai Ádámtól szeretnétek Reiki beavatást kapni, vagy ajándékozni karácsonyra, akkor most ezt meg tudjátok tenni fél áron. És ha a kedvesetekkel, testvéretekkel, gyermekeitekkel jönnétek, akkor ők már a fél ér feléért jöhetnének.

Tehát például, ha szeretnétek Reiki I-es beavatást, az most 12 ezer forint helyett, 6 ezer forint lenne, de a veletek jövő rokonoknak, barátoknak 3 ezer forint a részvételi díj. Így Reiki II-nél 16 ezer helyett 8 ezer az alapár karácsonyra, és 4 ezer lenne a veletek érkezőknek.

Most tartanánk is egy próba napot November 11-én, 11 órától, Vasárnap. Egy teljesen tradicionális Reiki I és II beavatás lesz, ami egy a Reikiről szóló előadással fog kezdődni, így ha akartok, részt is vehettek a beavatásokon, természetesen már a kedvezményes áron. De ha még új nektek a Reiki, egyértelműen ingyenesen megismerkedhettek a témával, hogy el tudjátok dönteni egyáltalán megérint-e benneteket ez a téma, vagy hasznosnak találjátok-e hozzátartozóitoknak.

Az apropója ennek a beavatásnak, hogy most Vasárnap lesz Sri Dhanwantari Jayanti, az Ájurvéda Istenének a születésnapja. Pluszban Vasárnap a Nap napja, ami az egészség bolygója is egyben, meg hát 2 nappal leszünk Újhold előtt, ami meg Siva különleges ideje, szóval alternatív gyógyászat szempontjából tutira ez az év napja.

Meg én is bejelentenék valamit a holisztikus kezelésekkel kapcsolatosan ezen a napon, már több éve várok erre a napra, szóval várunk benneteket szeretettel.

Tehát 2012.11.11 11 órakor a Kutirban! Így nézve számmisztikailag sem olyan rossz ez az időpont.

Om Tat Sat

UI: Ha még új a Reiki, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Kis Betűs Rész:

A Reiki I és II beavatás között minimum 3 hét szünet ajánlott, természetesen mindkét beavatás elérhető lesz kedvezményes áron az érdeklődőknek, még ha Karácsony után több héttel lehetséges is a II-es beavatás.

A Karácsonyi Reiki Beavatás December 28-án délután lesz, pont Teliholdkor. Több személynek akár előre egyeztetett külön időpontban is meg tudjuk tartani a beavatást.

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük