Karácsonyra a Kutir Közösségének Kedvezményes Kezeléseket, Kúrákat és Képzéseket Kínálunk

Idén már Októberben karácsonyi fényáradatba öltözködött a bevásárlóközpontok egy része.

Persze mi is tisztában vagyunk a gazdasági válság hatásaival, és azzal, hogy emberek betervezik az ajándékokat, és ütemezik is a megvásárlásuk időpontját. Egy szempontból szeretnénk egy picit ellene menni annak a trendnek, hogy a karácsony a bevásárlás ünnepe, egy másik szemszögből nézve szeretnénk nektek is segíteni abban, hogy egyedi, hasznos és személyes ajándékkal lepjétek meg a szeretteiteket. Valamint így mi is meg tudunk ajándékozni benneteket!

Az első ajánlatunk a tradicionális Japán Reiki. Szeretnénk azzal elő állni, hogy ha a Kutirban, Baktai Ádámtól szeretnétek Reiki beavatást kapni, vagy ajándékozni karácsonyra, akkor most ezt meg tudjátok tenni fél áron. És ha a kedvesetekkel, testvéretekkel, gyermekeitekkel jönnétek, akkor ők már a fél ér feléért jöhetnének.

Tehát például, ha szeretnétek Reiki I-es beavatást, az most 12 ezer forint helyett, 6 ezer forint lenne, de a veletek jövő rokonoknak, barátoknak 3 ezer forint a részvételi díj. Így Reiki II-nél 16 ezer helyett 8 ezer az alapár karácsonyra, és 4 ezer lenne a veletek érkezőknek.

Most tartanánk is egy próba napot November 11-én, 11 órától, Vasárnap. Egy teljesen tradicionális Reiki I és II beavatás lesz, ami egy a Reikiről szóló előadással fog kezdődni, így ha akartok, részt is vehettek a beavatásokon, természetesen már a kedvezményes áron. De ha még új nektek a Reiki, egyértelműen ingyenesen megismerkedhettek a témával, hogy el tudjátok dönteni egyáltalán megérint-e benneteket ez a téma, vagy hasznosnak találjátok-e hozzátartozóitoknak.

Az apropója ennek a beavatásnak, hogy most Vasárnap lesz Sri Dhanwantari Jayanti, az Ájurvéda Istenének a születésnapja. Pluszban Vasárnap a Nap napja, ami az egészség bolygója is egyben, meg hát 2 nappal leszünk Újhold előtt, ami meg Siva különleges ideje, szóval alternatív gyógyászat szempontjából tutira ez az év napja.

Meg én is bejelentenék valamit a holisztikus kezelésekkel kapcsolatosan ezen a napon, már több éve várok erre a napra, szóval várunk benneteket szeretettel.

Tehát 2012.11.11 11 órakor a Kutirban! Így nézve számmisztikailag sem olyan rossz ez az időpont.

Om Tat Sat

UI: Ha még új a Reiki, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Kis Betűs Rész:

A Reiki I és II beavatás között minimum 3 hét szünet ajánlott, természetesen mindkét beavatás elérhető lesz kedvezményes áron az érdeklődőknek, még ha Karácsony után több héttel lehetséges is a II-es beavatás.

A Karácsonyi Reiki Beavatás December 28-án délután lesz, pont Teliholdkor. Több személynek akár előre egyeztetett külön időpontban is meg tudjuk tartani a beavatást.

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük