Csütörtöki jóga most nem lesz, de szombati Kutir kipakolás a Barcsayban az igen, stb…

shrineTündérmackók,

Még Május hónapban nem lesz termünk a csütörtök esti jógára, mondjuk én ott leszek fél 8-kor a Bartók Béla 19 előtt és akik eljönnek velük elmehetünk egy parkba is akár, de most csütörtök biztos, hogy hatalmas eső várható, így ezt most szanáljuk!

  • De, hogy minden tiszta legyen, Hétfőn 19.30-20.30 Bartók Béla 19. Kaputelefon: Andreanum.
  • Szerda 09.00-10.00 Bartók Béla 19. Kaputelefon: Andreanum.
  • Csütörtök 19.30-20.30 Bartók Béla 19, a ház előtt, de amíg parkos lesz az óra, ami még 2 alkalom a mostani héttől számítva, az óra adományos lesz, tehát jöhetsz jógázni 5 forintért is, a jövő és az azt követő héten!

Péntek a szokásos Kelenhegyi út 49 és 17 óra, ez a Pancsakarma következő etapja.

Szombat: reggel 9 órától kipakoljuk a régi Kutirt, a Barcsay utcában. Lett egy konténer is oda rendelve, mert minden megy ki, és el is lesz víve, de egy csomó cucc még van hátul a pince részben. Ha esetleg szükséged van előre láthatólag barkácsszerű dolgokra (pl. van egy csavarozógép, aminek csak a madzagja hiányzik, de ha valaki ki tudja silabizálni, hogy milyen zsinór kell hozzá, vihető), meg mindenféle apróságra, minden elvihető. Természetesen ez azokra vonatkozik, akiket ismerünk. Akiket nem ismerünk, az utánunk 10 perccel a konténerben úgy is mindent megtalál.

Mangi lécci gyere majd autóval, mert el kellene vinned a hűtőt, és hát van ott még vagy 2 db picit avétosabb kanapé is, ha valakinek kell ilyen nyári konyha szintű létesítménybe, egy mikro, stb. Persze ha azért szeretnétek felajánlani némi nemű adományt mondjuk az értékesebb dolgokért nem fogunk elszaladni.

Jelentkezettek be nálam, elég a facebook-on, ha jöttök, mert ha van közönség akkor én otthonról is behoznék olyan cuccaimat, amelyeket elszeretnék ajándékozni, DVD-k, ruhák, stb. 

És kérnék némi megosztást is, hátha tudunk segíteni a cuccokkal másoknak. Előre is köszi, ajándékot tutira fogtok kapni.

Ja, és holnap kezdem el majd visszahívni azokat, akiket eddig nem tudtam felvenni, stb., stb…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Csütörtöki jóga most nem lesz, de szombati Kutir kipakolás a Barcsayban az igen, stb…

  1. Toth Edina szerint:

    Hozzám minden jöhet, hamarosan ismét megyek moldvába, durván minden jó oda. Ha meg szerves a kutyám megeszi 😉
    70 393 8065 Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük