Bolgár tengerpartos Jógatábor a Kutir színeiben!

a szálláshelyünk…

Csillagocskák kicsit elszállt már az idő, így Április 21 lesz a jelentkezési határidő a jógatáborra.

Sőt olyannyira elszállt az idő, hogy Június 10 és 17 között lesz a jógatáborunk, mert akkorra van hely! Ez abból megkönnyíti a tervezést, hogy akkor még nincs Wizzair járat oda. Tehát autóval kell menni. Sőt amennyiben lesz tábor számoljatok azzal, hogy én is beszállnék valahova, amennyiben van hely. Persze a költségekbe is beszállok.

Visszafelé már van járat, és mivel azt hiszem azaz első oda úti nap is, így még bőven van hely a gépre. Ma kb. 4500 forint volt a Bourgas-Budapest egyirányú jegy ára. Szóval a családosok akár jöhetnek autóval is, majd Apa hazaveret autóval, míg a többiek felülnek egy kellemes másfél órás repcsiútra.

a szálláshelyünk partszakasza…

A terv marad a régi:

A tábor egy 4 csillagos aparthotelben lesz, Bulgáriai napos parton. Nagyon szép helyen leszünk, a szálláshelynek saját partszakasza van, és akkora már pont jó az idő is. Én az azt követő héten ott leszek a családommal, tehát nekem pont jó, ha leszünk.

A tábor díja 85 ezer forint lesz a hétre, 2 fős apartmanokban. 4 fősben 74 ezer forint. Most nem fogok nektek főzni, nálam is a pihenés lesz a terv. Az aparthotelben 13 euro körül van a teljes ellátás per nap az egyszerűbb részlegben, de ez egy a partról is, sőt rövidnadrágban is látogatható kantinban van. A másik opció 18 euro, de az csak szépen felöltözötten látogatható éttermi részben van. A gyerek ellátás díja 8 euro. Ebben minden benne van a napi 3 fő étkezés, plusz napközben is kaja, nasi, fagyi, ital, stb.

A program szerintem a bevált lesz. Reggel Jóga a parton, a szállodánk saját partszakaszán, délután tai chi. A hét folyamán megfogunk tanulni egy teljes 24 lépéses sorozatot.

Még arra gondoltam, hogy esetleg 2 db este leülhetnénk 1-1 előadásra is. Az egyik nap a Vaszturól beszélnék nektek, a Védikus Építészetről, a másik alkalommal meg a Védikus Numerológia kerülne terítékre. Csak, hogy egy kis misztika is kerüljön a képbe. Főként úgy, hogy lesz 10 milliós nap is a tábor alatt, sőt a harcosok böjtje is.

Az időpont egyébként is ideális nincs még túl meleg, és csak július közepétől-végétől szokott a medúzák miatt fürödhetetlen lenni a tenger. Tehát a jó idő és a jó víz garantált. Mondjuk böhöm nagy medencék is vannak a szálláshelyünkön. 

Itt azért már egy csomó mindent leírtam a Bulgár jógatáborainkról. Persze most más szálláshelyen lennénk, de ugyanazon a környéken, tehát a környezeti leírás haszon lehet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük