Bolgár tengerpartos Jógatábor a Kutir színeiben!

a szálláshelyünk…

Csillagocskák kicsit elszállt már az idő, így Április 21 lesz a jelentkezési határidő a jógatáborra.

Sőt olyannyira elszállt az idő, hogy Június 10 és 17 között lesz a jógatáborunk, mert akkorra van hely! Ez abból megkönnyíti a tervezést, hogy akkor még nincs Wizzair járat oda. Tehát autóval kell menni. Sőt amennyiben lesz tábor számoljatok azzal, hogy én is beszállnék valahova, amennyiben van hely. Persze a költségekbe is beszállok.

Visszafelé már van járat, és mivel azt hiszem azaz első oda úti nap is, így még bőven van hely a gépre. Ma kb. 4500 forint volt a Bourgas-Budapest egyirányú jegy ára. Szóval a családosok akár jöhetnek autóval is, majd Apa hazaveret autóval, míg a többiek felülnek egy kellemes másfél órás repcsiútra.

a szálláshelyünk partszakasza…

A terv marad a régi:

A tábor egy 4 csillagos aparthotelben lesz, Bulgáriai napos parton. Nagyon szép helyen leszünk, a szálláshelynek saját partszakasza van, és akkora már pont jó az idő is. Én az azt követő héten ott leszek a családommal, tehát nekem pont jó, ha leszünk.

A tábor díja 85 ezer forint lesz a hétre, 2 fős apartmanokban. 4 fősben 74 ezer forint. Most nem fogok nektek főzni, nálam is a pihenés lesz a terv. Az aparthotelben 13 euro körül van a teljes ellátás per nap az egyszerűbb részlegben, de ez egy a partról is, sőt rövidnadrágban is látogatható kantinban van. A másik opció 18 euro, de az csak szépen felöltözötten látogatható éttermi részben van. A gyerek ellátás díja 8 euro. Ebben minden benne van a napi 3 fő étkezés, plusz napközben is kaja, nasi, fagyi, ital, stb.

A program szerintem a bevált lesz. Reggel Jóga a parton, a szállodánk saját partszakaszán, délután tai chi. A hét folyamán megfogunk tanulni egy teljes 24 lépéses sorozatot.

Még arra gondoltam, hogy esetleg 2 db este leülhetnénk 1-1 előadásra is. Az egyik nap a Vaszturól beszélnék nektek, a Védikus Építészetről, a másik alkalommal meg a Védikus Numerológia kerülne terítékre. Csak, hogy egy kis misztika is kerüljön a képbe. Főként úgy, hogy lesz 10 milliós nap is a tábor alatt, sőt a harcosok böjtje is.

Az időpont egyébként is ideális nincs még túl meleg, és csak július közepétől-végétől szokott a medúzák miatt fürödhetetlen lenni a tenger. Tehát a jó idő és a jó víz garantált. Mondjuk böhöm nagy medencék is vannak a szálláshelyünkön. 

Itt azért már egy csomó mindent leírtam a Bulgár jógatáborainkról. Persze most más szálláshelyen lennénk, de ugyanazon a környéken, tehát a környezeti leírás haszon lehet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük