Bhakti Kutir Kalendárium utónyomtatás…

Kedves Barátaink,

Ezt a bejegyzést kérném megosztani, hogy minél többünkhöz jusson el, mert most ez a bejegyzés lesz a hivatalos jelentkezés a Kutir Kalendárium újranyomására.

image description

Természetszerűen egy nyomdának nem igazán van ideje apróságokra, de most ha van érdeklődés a részetekről, akkor most ki tudnak nekünk nyomtatni egy újabb adagot a Kutir Kalendáriumból. 100 darab alatt nem éri meg kinyomtatni, mert túl drága lenne, de ha van 100 érdeklődő, vagy 100-hoz közeli szám, akkor még össze tudna jönni egy újra nyomtatás. Most úgy alakult, hogy nekem sincs példányom, szóval én biztos, hogy 10 db-re benevezek. Tudjátok, 1-et eltennék, 1-et használnék, 1-1 mehetne anyámnak, apámnak, stb…

Szóval, ha még van kb. 90 körüli érdeklődés, akkor bele vágunk a buliba. Most péntek lesz a határidő.

Tehát  mi van benne a Kutir Kalendáriumban:

 • Hétköznapi A5-ös formátumban jelent meg, kemény és fóliázott borítással, mint tavaly, tehát strapabíró. Az idei borító lila és narancs színekben pompázik, a Kutir színeiben.
 • Határidőnapló formátumban készült el a dizájn, így minden hét két lapra terül el, ahogy kinyitjuk a naplót. Az ideiben más a a díszítés mint a tavalyiban.
 • A kalendárium tartalmaz az egész évre nézve egy mindennapos asztrológia előrejelzést, ikonos formátumban, hogy aznap kemény, lágy, gyors, szilárd, stb. nap várható-e. Az ikonok két színben tűnnek fel, narancsban, amikor egy nap maradéktalanul kellemes hatásokkal bír és szürkében, amikor picit nehezebb napok elé nézünk. Ebből elég könnyű kihámozni, hogy az adott napokra mik várhatóak, és, hogy mire lenne a legoptimálisabb használni a azt a napot. Gyors napokon kiválóan mennek az eladások, hírverések, reklámozások, míg szilárd napok, inkább stabil dolgokra alkalmasak, mint pl. szerződés aláírás, stb…
 • Valamint minden hónapra megtalálható a Kalendáriumban egy bővebb havi asztrológiai előrejelzés is, ez a naptár végefelé található.
 • A főbb spirituális ünnepeket az indiai kultúrából (évekre visszamenően kikerestem a honlapunkról, hogy mely írások voltak a legnépszerűbbek és azok fognak szerepelni a kalendáriumban).
 • Valamint, hogy ne csak hindu dolgokról szóljon az egész buli, természetesen benne vannak az olyan kaliberű események, mint a tibeti naptárból a tízmilliószoros napok, és megtalálhatók lesznek a rendszeresen ismétlődő Gyógyító Buddha napok is, mert azokon a napokon igazán érdemes az egészségünkért tenni.
 • De benne vannak a rendszeresen ismétlődő hindu napok is, mint például kéthetente a Siva napok és a szintén kéthetente ismétlődő Ekadaszi napok, amikor a gabonától való tartózkodás nem csak fizikailag, de spirituálisan is jól hat ránk.
 • Ha már a böjtnél tartunk, minden hónapra egy egyszerű tisztítókúra is benne van a Kalendáriumban, ami ötvözi az ájurvéda, a hatha jóga és a taoista jóga gyógymódjait (például: a taoista kultúrában a februári hónaphoz köthetőek a veséink, amit nagyon könnyedén át tudunk tisztítani és karban tudunk tartani reggel egy pohár citromos víz elfogyasztásával).
 • Természetesen benne vannak a telihold és újhold időpontjai, a nemzeti ünnepek, és minden más, ami egy határidőnaplóhoz kell.
 • Valamint a Kalendárium elején van egy kis útmutató, hogy hogyan használjuk a naptárat és néhány táblázat a Holdállásokkal kapcsolatosan, a 27 fő csillagkép leírása és a hét napjainak természete. A táblázatok megmondom őszintén azért lettek bele téve, hogy legyen olyannyira hasznos információk a kiskönyvecskében, hogy az év végén se dobjátok ki a szemétbe. De az ideibe bele került egy másik felsorolás is, aminek a segítségével akár ti is ki fogjátok tudni számolni a kedvező időpontokat.

És ami a tavalyiból kimaradt, de az ideiben már benne van:

 • Mely napokra esnek a Sziddha és a Mrityu Jóga napok, tehát a tuti siker, és a tuti bukó napok.
 • Kis szalagocska a Kalendárium gerincéhez erősítve, amit be tudunk tenni a lapok közé, hogy tudjuk, hogy hol tartunk az évben.
 • 16 oldalnyi jegyzet rész, megint csak a Kalendárium vége felé.

Az utónyomás darab ára 4900 forint, tehát 500 forinttal drágább lesz, mint az első nyomás. Ha ne tán meg táltosodnánk és 200 darabot kellene nyomtatnunk, akkor 4400 forint lesz a végösszeg.

Szóval, ha érdekel benneteket a kalendárium, akkor Péntekig kellene írjatok nekem, vagy ide kommentelni, és felkészülni arra, hogy kb. a felét majd be kellene fizetni előre a jövő hét elején.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

5 Responses to Bhakti Kutir Kalendárium utónyomtatás…

 1. Kata szerint:

  Én szeretnék egyet, s ha túl nagy gond Madridba feladni utánvéttel, akkor megkérem a nővérkémet, hogy kapja fel nekem. Utalni tudom a pénzt. Kata (Csuba) 🙂

 2. Vincze Edit szerint:

  Szeretnék egy kalendáriumot én is! Köszönöm! Edit

 3. szakács magdolna szerint:

  Kérnék én is egy kalendáriumot!

 4. Aranyi Ildikó szerint:

  Egy példányt én is kérek szépen, ha még nem késő…. Köszi!

 5. Marina szerint:

  Ha van még lehetőség csatlakoznék!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük