Bhakti Kutir Kalendárium átvétel, most hétvégén, Karácsony előtt…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataTündérmazsolák, Szombaton, tehát December 21-én 14 órától egészen 19 óráig a Bhakti Kutirban leszek, és szeretettel várlak benneteket naptár átvételileg, és Vasárnap pedig  reggel 10 órától egészen 16 óráig Édesanyámnál leszek, szóval ott tudjátok majd átvenni a Kalendáriumokat. Cím: XI. kerületben, Kosztolányi Dezső tér 7., természetesen Baktai van kiírva és ez a buszmegállós része a Kosztolányinak.

De mielőtt elindulnátok lécci csörögjetek rám: 06 30 417 9862.

Szeretettel várlak benneteket,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium átvétel, most hétvégén, Karácsony előtt…

  1. vizita szerint:

    Nagyon szép a naptár, de segítsetek kicsit, a Sziddha és Mritju jóga napok jelzése hol található? Esetleg az ikonok kombinációjából derül ki? Ha esetleg lemaradt, utólag is szívesen beírnám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük