Bhakti Kutir Kalendárium átvétel, most hétvégén, Karácsony előtt…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataTündérmazsolák, Szombaton, tehát December 21-én 14 órától egészen 19 óráig a Bhakti Kutirban leszek, és szeretettel várlak benneteket naptár átvételileg, és Vasárnap pedig  reggel 10 órától egészen 16 óráig Édesanyámnál leszek, szóval ott tudjátok majd átvenni a Kalendáriumokat. Cím: XI. kerületben, Kosztolányi Dezső tér 7., természetesen Baktai van kiírva és ez a buszmegállós része a Kosztolányinak.

De mielőtt elindulnátok lécci csörögjetek rám: 06 30 417 9862.

Szeretettel várlak benneteket,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium átvétel, most hétvégén, Karácsony előtt…

  1. vizita szerint:

    Nagyon szép a naptár, de segítsetek kicsit, a Sziddha és Mritju jóga napok jelzése hol található? Esetleg az ikonok kombinációjából derül ki? Ha esetleg lemaradt, utólag is szívesen beírnám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük